Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Marmari, siaip nuo pat pradzios pastojimo buvo sausoka, tik toks kazkokios gelsvos ir skystos, tokios visciusko spalvos neiaiskios. Paskui va ana savaitgali pamaciau toki tepliojima, spalva kaip jodo perbraukimas ant popieriaus, tamsi geltona..lekiau pas gydytoja, nieko nepamate israse vit.C. O jau treciadieni pamaciau rudas ir kiek sviezio kraujo..tai lekiauketvirtadinei ryte pas gydytoja..ten jau pamate normalia hematoma..gali buti, kad siuo metu tisiog turi buti antros mm ir gimda nepakankamai reaguoja i hormonus, delto eme va taip atsidalinti. dabar taip keletas lasiuku rudos spalvos per diena buna..geriu Duphastona..ir vis mastau, gal nuo jo, o ne nuo gulejimo bloga g.gif nors siiap man nuo nieko neveikimo buna grynai fizinis blogumas..tai va padariau troskini vyrams, skaitau kazka, kad tik butu veiklos ir nakti nepradeciau lunatikuodama grindu sveisti biggrin.gif
Pas mus namie viskas genda, daiktai luzta, vaikis dar du kamuolius paskerde..zodziu tikros Velines..vyras sako, ma galai tuos daiktus, kad tik tu "nesugestum" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 01, 20:07)
Berniukui reikėtų, kad būtų net po O, ta prasme kiaušinėlis, kad jau būtų išėjęs, bet ir ND reikėtų atlikinėti kasdien , čia turiu galvoje nuo tos galimos dienos, nes kad atnaujinti spermiukus ir kad pirmieji būtų y .
Oi graži staigmena būtų vyrui, jeigu ten būtų bernužėlis įsitaisęs  mirksiukas.gif
Jau kažkada lyg rašiau, kad sutikau moterį kuri pasakojo istoriją, kad jos vyras gulėjo ligoninėj ir sužinojo iš gyd. akušerės kaip berniuką pasigaminti būtent O metodu, tai žmonos prašė maldavo, nes jau dvi dukružes turėjo ir jau užaugintas paaugles ir išprašė, gamino du metus ir turi sūnulį, vyriukas iš džiaugsmo yra išsilydęs  assa.gif nes svajonė išsipildė.
Turiu dar vieną gražų pvz. laukėsi antro leliaus, tas vyras sako nesvarbu nesvarbu kas bus, jau turėjo dukrą, bet kai sužinojo kad bus sūnus džiaugsmo paslėpti nebegalėjo , o gimus ant rankų nešioja ir kalbasi tu mano sūnus, sako vardą ir pavardę ir vėl, tu mano sūnus  hihihi.gif
Gal Neryte, jūsų vyro slapta svajonė panaši  bigsmile.gif
Tuo klausimu mes panašūs jie nori berniukų, mes norime dukriukų  rolleyes.gif

QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 02, 10:36)

Linkiu, kad būtų užkibęs žirniukas mirksiukas.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 11:32)

Neryte drauguze tau tikrasi paprasciau  ax.gif  daug mergyciu berniukus gimdo su ovuliaciniais testukais  ax.gif tik paklausyk marmari .neskubek ir nd daryk kai ov. juostele rodo teigiama po poros dar dienu  blush2.gif

Aciu uz padrasinima ir gerus zodzius wub.gif
Bijau isisvajoti,bet slapta viliuosi,kad kada nors ta svajone taps realybe ax.gif
Visoms daug sveikateles 4u.gif ,Kazkaip vis skaitinedama jusu postus,tarsi ir pati priarteju prie savo svajoniu,nors ir turiu dvi grazuolytes,bet noretusi ir sunelio wub.gif
Atsakyti
mergytes ka gi be jusu daryciau wub.gif wub.gif wub.gif ACIU JUMS wub.gif tikrai neastsisakysiu svajones wub.gif
Alchemie mazute kazkada girdejau kad reik gert medetkas nuo tokiu negalavimu ax.gif tik stiprias ax.gif
tad ziurek saugok save mes su tavimi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 02, 16:02)
Marmari, siaip nuo pat pradzios pastojimo buvo sausoka, tik toks kazkokios gelsvos ir skystos, tokios visciusko spalvos neiaiskios. Paskui va ana savaitgali pamaciau toki tepliojima, spalva kaip jodo perbraukimas ant popieriaus, tamsi geltona..lekiau pas gydytoja, nieko nepamate israse vit.C. O jau treciadieni pamaciau rudas ir kiek sviezio kraujo..tai lekiauketvirtadinei ryte pas gydytoja..ten jau pamate normalia hematoma..gali buti, kad siuo metu tisiog turi buti antros mm ir gimda nepakankamai reaguoja i hormonus, delto eme va taip atsidalinti. dabar taip keletas lasiuku rudos spalvos per diena buna..geriu Duphastona..ir vis mastau, gal nuo jo, o ne nuo gulejimo bloga g.gif nors siiap man nuo nieko neveikimo buna grynai fizinis blogumas..tai va padariau troskini vyrams, skaitau kazka, kad tik butu veiklos ir nakti nepradeciau lunatikuodama grindu sveisti biggrin.gif
Pas mus namie viskas genda, daiktai luzta, vaikis dar du kamuolius paskerde..zodziu tikros Velines..vyras sako, ma galai tuos daiktus, kad tik tu "nesugestum" biggrin.gif

Pasirodo va kaip gali būti. g.gif
Dabar viską reikia daryti lėčiau, kaip aš laukiausi pirmo man gine sake, plaukti
kaip gulbei arba skubėti tarytum su kiaušiniu ant galvos, nes dabar svarbiausia pilvuko gyventojas 2.gif
Oi tos laisvos dienos, nusiplukiau karsta.gif prie puodų dvi dienas, nors tik du vyrukus turiu, vienas dar mažas, bet pavalgantys tokie, aš virtuvėj stovėdama pagalvoju gi pas maluma jie net 4, kokiais katiliukais pietukus savo vyrų kompanijai ruoši? blink.gif
Atsakyti
marmari
isduosiu paslapti blush2.gif prie puodu savaitgaliais stovi mano vyras wub.gif mat jo aistra maisto gaminimas blush2.gif taigi esu lasiminguju tarpe blush2.gif savaigaliais ilsiuosi blush2.gif o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista lotuliukas.gif tiesiog nekenciu gaminimo doh.gif
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam wub.gif aisku nakti turesiu atsidekot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 19:54)
marmari
isduosiu paslapti  blush2.gif prie puodu savaitgaliais stovi mano vyras  wub.gif mat jo aistra maisto gaminimas  blush2.gif  taigi esu lasiminguju tarpe  blush2.gif savaigaliais ilsiuosi  blush2.gif o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista  lotuliukas.gif  tiesiog nekenciu gaminimo  doh.gif
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam  wub.gif aisku nakti turesiu atsidekot  wub.gif

Pasisekė dėl vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 02, 11:51)
Nu man nuo gulejimo stogas vaziuoja, bet laikausi rezimo..dar vis teplioja, bet tai normalu, turi ta hematoma issivaikscioti...kad tik tai, tai viskas bus gerai manau.
Tik, va matyt nuo guleijmo emiau lunatikuoti vyras sake sedejau nakti ir su juo kalbejausi, bet as nieko nepamenu blink.gif
Nu man matyt reikia kokio aparato, kad galeciau vis sirdute pasiklausyti, nes va praejo nuo ketvirtadienio kazkiek dienu ir vel man neramu..paranojike doh.gif

Suprantu, kaip tau neramu, aš atsimenu, kai laukiaus sūnelio, pirmą mėnesį vis pirkau ir dariausi nėštumo testus, ar jie teigiami pažiūrėt, nes iš tikrųjų labai sunku, kai nieko dar nejauti, prisigalvoji visko doh.gif. Labai tikiu, kad viskas pas jus bus gerai 4u.gif Nesi paranojikė tikrai smile.gif

QUOTE(marmari @ 2008 11 02, 12:29)
Alchemie, aš įsivaizduoju kaip norisi kažkokio patvirtinimo, kad viskas gerai  ok.gif
Na bet jau nebedaug liko , dar truputį ir jau eisit pas gyd. Turi viskas būti gerai, tik taip ir galvokit, aš laikau kumštukus ir ryte jungiu kompą, nes rūpi paskaityti kaip Alchemie reikalai einasi, manau, kad su tokia mūsų mergyčių palaikymo komanda group.gif, turi viskas būti gerai 
Maluma, manau su tokiu užsidegimu vistiek bandysit ieškoti mergytės, taip kad dabar rankų nuleisti negalima , o dabar tik daugiau save stebėti analizuoti (ta prasme ankstesnius pastojimus, jų dienas lyginti su dabartiniais O rezultatais) ir visi kiti įmanomi variantai ir vadovautis savo sukurta taisykle NESKUBĖTI, nes kai labai labai norim, tiesiog nebegalim neskubėti ir laukti. Juk tikrai Maluma giliai širdyje neatsisakysi savo svajonės  wub.gif

Marmari, labai linkiu, kad tau šį mėnesį pavyktų pagauti princesę wub.gif Beje, tarp mūsų bandymų bus kokios 10-12 dienų tarpas smile.gif Porryt turėtų atsėlinti mano mmm, taigi beliks 11 dienelių...
Tik jei nepavyks iš kelių kartų, oi kaip turėsit mane laikyti, kad neskubėčiau...

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 17:54)
marmari
isduosiu paslapti  blush2.gif prie puodu savaitgaliais stovi mano vyras  wub.gif mat jo aistra maisto gaminimas  blush2.gif  taigi esu lasiminguju tarpe  blush2.gif savaigaliais ilsiuosi   o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista  lotuliukas.gif  tiesiog nekenciu gaminimo 
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam aisku nakti turesiu atsidekot  wub.gif

Tikrai pasisekė tau thumbup.gif Kaip užsimaniau lazanijos essen.gif, jei maniškis ją paruoštų (kas sveiku protu neįmanoma niekaip lotuliukas.gif) visą naktį jam dėkočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 02 lapkričio 2008 - 19:53
Ugniukė pavaisinciau ir tave blush2.gif tik nelabai per kompa perduosiu lotuliukas.gif
oi kaiup laukiu nesulaukiu tavo nd blush2.gif tik nepamirsk ivairiu budu [ryte ant kairio sono be pusryciu negiliai blush2.gif
beje palepink vyra jau dabar kasdien po sokolada blush2.gif girdejau padet turi ax.gif
ir svarbiausia NESKUBET
as jau priskubejau tai daba 2 metus lauksiu doh.gif
o del vyro tikrai nesiskundziu tongue.gif niekam jo neatiduosiu nors kol kas tik berniukus jis man dovanoja lotuliukas.gif
labos nakteles mergytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 21:23)
Ugniukė pavaisinciau ir tave  blush2.gif  tik nelabai per kompa perduosiu  lotuliukas.gif
oi kaiup laukiu nesulaukiu tavo nd  blush2.gif  tik nepamirsk ivairiu budu [ryte ant kairio sono be pusryciu negiliai  blush2.gif
beje palepink vyra jau dabar kasdien po sokolada  blush2.gif  girdejau padet turi  ax.gif
ir svarbiausia NESKUBET
as jau priskubejau tai daba 2 metus lauksiu  doh.gif
o del vyro tikrai nesiskundziu  tongue.gif  niekam jo neatiduosiu nors kol kas tik berniukus jis man dovanoja  lotuliukas.gif
labos nakteles mergytes  wub.gif

Ačiū, ačiū, virtualiai užkandau biggrin.gif
O šokoladas ką daro? bigsmile.gif
Šį mėnesį žinau, kad neskubėsiu (aišku, jei nepavyks, bandysiu laikytis ir toliau su jūsų pagalba smile.gif), tikiuosi mano O pokštų nepradės krėst cool.gif
Saldžių sapnų visoms, sapnuokit savo svajonę wub.gif tikiuosi, kad prasidės mūsų svajonių pildymosi metas...
Atsakyti
Ugniuke, kiek galėsim tiek laikysim tave nuo skubėjimo. Aš jau šį ciklą, kai mmm atėjo, ir pamačiau MB veidą ir nusivilimą jau skaičiavau ir masčiau kaip čia greičiau pagauti gandrą, bet vis prisimenu malumos didelėm raidėm parašytas raides NESKUBĖTI, Elitarai taip pat vis mokė artėti pamažu, vienu žodžiu skubėti lėtai. Tai taip ir kovojau viduj su savimi, kad nėra kur skubėti, kad čia ugdau savo kantrybę dėl svajonės, nors labai sunku , nes norisi iškart tuojau pat, bet nieko tą greitį jau įveikiau, tai dabar naujas nerimas užpuolė, kad tik būčiau sveika ir galėčiau turėti dar vaikų blink.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, na prisipažinsiu mane čia susekė, kad lankausi pas jus, bet kažkaip labai jūs čia nuoširdžiai ir draugiškai bendraujat, todėl kasdien ir užsukdavau naujienų paskaityti blush2.gif Na pirmiausia tai linkiu Alchemie sveikatytės ir gerų emocijų, tada ir lėlytei bus gera ir ramu.. Na o aš savo ruožtu truputį apie save.. Žinot pati užaugau tik tarp berniukų, nei vienos pusseserės, taigi galvojau kad jau mūsų giminėj lemta tik bachūriukus auginti tongue.gif aišku tikrai neskaičiavau jokių dienų ar metų, kad turėčiau dukrytę, bet kažkada viena ginekologė yra pasakius, kad moters kraujas keičiasi kas du metus, taigi jei turi sūnų tai dukros važiuok gimdyti po dviejų, keturių ir t.t. metų.. sutapimas, bet taip man ir nutiko.. mano bernužėliui buvo 4,4 m kai gimė princesytė ax.gif kaip aš džiaugiausi.. ir kai gydytoja pasakė, dar kelis kartus perklausiau, kad įsitikinčiau jog nepasigirdo blush2.gif
Beje tikrai nesumeluosiu, kai pasidariau testą ir jis pasirodė teigiamas, nuo pat pirmos akimirkos tikėjau, kad nešioju mergužėlę.. wub.gif
O jums visoms, kurios gyvenat viltimis ir laukimu, nuoširdžiai linkiu kad viskas klostytųsi sklandžiai.. na ir kad Kalėdų senis šiemet ir kitąmet pridovanotų daug daug gražuolyčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Elinga_27 sveika blush2.gif vau mano teorija ka tik patvirtinai thumbup.gif as kazkaip jau pradejau per 5 metus praktikos atkreipt demesi kad lyginiai metai mergytes nesa 4u.gif nors ne visada g.gif
tad mergytes paskaiciuokit kiek leliams bus metu kai gims princeses wub.gif
tik aisku pries ovuliacija nd turetu ir nelyginiams princese garantuot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 11:05)
Elinga_27 sveika  blush2.gif  vau mano teorija ka tik patvirtinai  thumbup.gif  as kazkaip jau pradejau per 5 metus praktikos atkreipt demesi kad  lyginiai metai mergytes nesa  4u.gif  nors ne visada  g.gif
tad mergytes paskaiciuokit kiek leliams bus metu kai gims princeses  wub.gif
tik aisku pries ovuliacija nd turetu ir nelyginiams princese garantuot  blush2.gif

beje man tas rusas paskaiciavo kad lelyte reik gamint 2010 1-3 men o tada visiems bus nelyginiai metai tad ne nezinau ka galvot doh.gif

Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 11:08)
Elinga_27 sveika  blush2.gif  vau mano teorija ka tik patvirtinai  thumbup.gif  as kazkaip jau pradejau per 5 metus praktikos atkreipt demesi kad  lyginiai metai mergytes nesa  4u.gif  nors ne visada  g.gif
tad mergytes paskaiciuokit kiek leliams bus metu kai gims princeses  wub.gif
tik aisku pries ovuliacija nd turetu ir nelyginiams princese garantuot  blush2.gif
Papildyta:

beje man tas rusas paskaiciavo kad lelyte reik gamint 2010 1-3 men o tada visiems bus nelyginiai metai tad ne nezinau ka galvot  doh.gif

dar as lotuliukas.gif paskaiciau savo uzvesta tema apie lyginius skaicius g.gif zinot kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif vienu skirtumas 3 kitu 4 ir tt doh.gif tad ne nezinai kuo tiket skaiciavimais ar savo teorija g.gif [beje ji mane jau apgavo doh.gif
Atsakyti