Pas mus namie viskas genda, daiktai luzta, vaikis dar du kamuolius paskerde..zodziu tikros Velines..vyras sako, ma galai tuos daiktus, kad tik tu "nesugestum"
Marmari, siaip nuo pat pradzios pastojimo buvo sausoka, tik toks kazkokios gelsvos ir skystos, tokios visciusko spalvos neiaiskios. Paskui va ana savaitgali pamaciau toki tepliojima, spalva kaip jodo perbraukimas ant popieriaus, tamsi geltona..lekiau pas gydytoja, nieko nepamate israse vit.C. O jau treciadieni pamaciau rudas ir kiek sviezio kraujo..tai lekiauketvirtadinei ryte pas gydytoja..ten jau pamate normalia hematoma..gali buti, kad siuo metu tisiog turi buti antros mm ir gimda nepakankamai reaguoja i hormonus, delto eme va taip atsidalinti. dabar taip keletas lasiuku rudos spalvos per diena buna..geriu Duphastona..ir vis mastau, gal nuo jo, o ne nuo gulejimo bloga
nors siiap man nuo nieko neveikimo buna grynai fizinis blogumas..tai va padariau troskini vyrams, skaitau kazka, kad tik butu veiklos ir nakti nepradeciau lunatikuodama grindu sveisti
Pas mus namie viskas genda, daiktai luzta, vaikis dar du kamuolius paskerde..zodziu tikros Velines..vyras sako, ma galai tuos daiktus, kad tik tu "nesugestum"
QUOTE(marmari @ 2008 11 01, 20:07)
Berniukui reikėtų, kad būtų net po O, ta prasme kiaušinėlis, kad jau būtų išėjęs, bet ir ND reikėtų atlikinėti kasdien , čia turiu galvoje nuo tos galimos dienos, nes kad atnaujinti spermiukus ir kad pirmieji būtų y .
Oi graži staigmena būtų vyrui, jeigu ten būtų bernužėlis įsitaisęs
Jau kažkada lyg rašiau, kad sutikau moterį kuri pasakojo istoriją, kad jos vyras gulėjo ligoninėj ir sužinojo iš gyd. akušerės kaip berniuką pasigaminti būtent O metodu, tai žmonos prašė maldavo, nes jau dvi dukružes turėjo ir jau užaugintas paaugles ir išprašė, gamino du metus ir turi sūnulį, vyriukas iš džiaugsmo yra išsilydęs
nes svajonė išsipildė.
Turiu dar vieną gražų pvz. laukėsi antro leliaus, tas vyras sako nesvarbu nesvarbu kas bus, jau turėjo dukrą, bet kai sužinojo kad bus sūnus džiaugsmo paslėpti nebegalėjo , o gimus ant rankų nešioja ir kalbasi tu mano sūnus, sako vardą ir pavardę ir vėl, tu mano sūnus
Gal Neryte, jūsų vyro slapta svajonė panaši
Tuo klausimu mes panašūs jie nori berniukų, mes norime dukriukų
Oi graži staigmena būtų vyrui, jeigu ten būtų bernužėlis įsitaisęs
Jau kažkada lyg rašiau, kad sutikau moterį kuri pasakojo istoriją, kad jos vyras gulėjo ligoninėj ir sužinojo iš gyd. akušerės kaip berniuką pasigaminti būtent O metodu, tai žmonos prašė maldavo, nes jau dvi dukružes turėjo ir jau užaugintas paaugles ir išprašė, gamino du metus ir turi sūnulį, vyriukas iš džiaugsmo yra išsilydęs
Turiu dar vieną gražų pvz. laukėsi antro leliaus, tas vyras sako nesvarbu nesvarbu kas bus, jau turėjo dukrą, bet kai sužinojo kad bus sūnus džiaugsmo paslėpti nebegalėjo , o gimus ant rankų nešioja ir kalbasi tu mano sūnus, sako vardą ir pavardę ir vėl, tu mano sūnus
Gal Neryte, jūsų vyro slapta svajonė panaši
Tuo klausimu mes panašūs jie nori berniukų, mes norime dukriukų
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 02, 10:36)
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 11:32)
Neryte drauguze tau tikrasi paprasciau
Aciu uz padrasinima ir gerus zodzius
Bijau isisvajoti,bet slapta viliuosi,kad kada nors ta svajone taps realybe
Visoms daug sveikateles
mergytes ka gi be jusu daryciau
ACIU JUMS
tikrai neastsisakysiu svajones
Alchemie mazute kazkada girdejau kad reik gert medetkas nuo tokiu negalavimu
tik stiprias
tad ziurek saugok save mes su tavimi
Alchemie mazute kazkada girdejau kad reik gert medetkas nuo tokiu negalavimu
tad ziurek saugok save mes su tavimi
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 02, 16:02)
Marmari, siaip nuo pat pradzios pastojimo buvo sausoka, tik toks kazkokios gelsvos ir skystos, tokios visciusko spalvos neiaiskios. Paskui va ana savaitgali pamaciau toki tepliojima, spalva kaip jodo perbraukimas ant popieriaus, tamsi geltona..lekiau pas gydytoja, nieko nepamate israse vit.C. O jau treciadieni pamaciau rudas ir kiek sviezio kraujo..tai lekiauketvirtadinei ryte pas gydytoja..ten jau pamate normalia hematoma..gali buti, kad siuo metu tisiog turi buti antros mm ir gimda nepakankamai reaguoja i hormonus, delto eme va taip atsidalinti. dabar taip keletas lasiuku rudos spalvos per diena buna..geriu Duphastona..ir vis mastau, gal nuo jo, o ne nuo gulejimo bloga
nors siiap man nuo nieko neveikimo buna grynai fizinis blogumas..tai va padariau troskini vyrams, skaitau kazka, kad tik butu veiklos ir nakti nepradeciau lunatikuodama grindu sveisti
Pasirodo va kaip gali būti.
Dabar viską reikia daryti lėčiau, kaip aš laukiausi pirmo man gine sake, plaukti
kaip gulbei arba skubėti tarytum su kiaušiniu ant galvos, nes dabar svarbiausia pilvuko gyventojas
Oi tos laisvos dienos, nusiplukiau
marmari
isduosiu paslapti
prie puodu savaitgaliais stovi mano vyras
mat jo aistra maisto gaminimas
taigi esu lasiminguju tarpe
savaigaliais ilsiuosi
o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista
tiesiog nekenciu gaminimo
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam
aisku nakti turesiu atsidekot
isduosiu paslapti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 19:54)
marmari
isduosiu paslapti
savaigaliais ilsiuosi
o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista
aisku nakti turesiu atsidekot 
isduosiu paslapti
Pasisekė dėl vyro
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 02, 11:51)
Nu man nuo gulejimo stogas vaziuoja, bet laikausi rezimo..dar vis teplioja, bet tai normalu, turi ta hematoma issivaikscioti...kad tik tai, tai viskas bus gerai manau.
Tik, va matyt nuo guleijmo emiau lunatikuoti vyras sake sedejau nakti ir su juo kalbejausi, bet as nieko nepamenu
Nu man matyt reikia kokio aparato, kad galeciau vis sirdute pasiklausyti, nes va praejo nuo ketvirtadienio kazkiek dienu ir vel man neramu..paranojike
Tik, va matyt nuo guleijmo emiau lunatikuoti vyras sake sedejau nakti ir su juo kalbejausi, bet as nieko nepamenu
Nu man matyt reikia kokio aparato, kad galeciau vis sirdute pasiklausyti, nes va praejo nuo ketvirtadienio kazkiek dienu ir vel man neramu..paranojike
Suprantu, kaip tau neramu, aš atsimenu, kai laukiaus sūnelio, pirmą mėnesį vis pirkau ir dariausi nėštumo testus, ar jie teigiami pažiūrėt, nes iš tikrųjų labai sunku, kai nieko dar nejauti, prisigalvoji visko
QUOTE(marmari @ 2008 11 02, 12:29)
Alchemie, aš įsivaizduoju kaip norisi kažkokio patvirtinimo, kad viskas gerai
Na bet jau nebedaug liko , dar truputį ir jau eisit pas gyd. Turi viskas būti gerai, tik taip ir galvokit, aš laikau kumštukus ir ryte jungiu kompą, nes rūpi paskaityti kaip Alchemie reikalai einasi, manau, kad su tokia mūsų mergyčių palaikymo komanda
, turi viskas būti gerai
Maluma, manau su tokiu užsidegimu vistiek bandysit ieškoti mergytės, taip kad dabar rankų nuleisti negalima , o dabar tik daugiau save stebėti analizuoti (ta prasme ankstesnius pastojimus, jų dienas lyginti su dabartiniais O rezultatais) ir visi kiti įmanomi variantai ir vadovautis savo sukurta taisykle NESKUBĖTI, nes kai labai labai norim, tiesiog nebegalim neskubėti ir laukti. Juk tikrai Maluma giliai širdyje neatsisakysi savo svajonės
Na bet jau nebedaug liko , dar truputį ir jau eisit pas gyd. Turi viskas būti gerai, tik taip ir galvokit, aš laikau kumštukus ir ryte jungiu kompą, nes rūpi paskaityti kaip Alchemie reikalai einasi, manau, kad su tokia mūsų mergyčių palaikymo komanda
Maluma, manau su tokiu užsidegimu vistiek bandysit ieškoti mergytės, taip kad dabar rankų nuleisti negalima , o dabar tik daugiau save stebėti analizuoti (ta prasme ankstesnius pastojimus, jų dienas lyginti su dabartiniais O rezultatais) ir visi kiti įmanomi variantai ir vadovautis savo sukurta taisykle NESKUBĖTI, nes kai labai labai norim, tiesiog nebegalim neskubėti ir laukti. Juk tikrai Maluma giliai širdyje neatsisakysi savo svajonės
Marmari, labai linkiu, kad tau šį mėnesį pavyktų pagauti princesę
Tik jei nepavyks iš kelių kartų, oi kaip turėsit mane laikyti, kad neskubėčiau...
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 17:54)
marmari
isduosiu paslapti
savaigaliais ilsiuosi o siokedieniais labai patiska gaminti nupirkus jau pagaminta maista
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam aisku nakti turesiu atsidekot
isduosiu paslapti
beje ir dabar maniskis lazanija ruosia niam niam aisku nakti turesiu atsidekot
Tikrai pasisekė tau
Ugniukė pavaisinciau ir tave
tik nelabai per kompa perduosiu
oi kaiup laukiu nesulaukiu tavo nd
tik nepamirsk ivairiu budu [ryte ant kairio sono be pusryciu negiliai
beje palepink vyra jau dabar kasdien po sokolada
girdejau padet turi
ir svarbiausia NESKUBET
as jau priskubejau tai daba 2 metus lauksiu
o del vyro tikrai nesiskundziu
niekam jo neatiduosiu nors kol kas tik berniukus jis man dovanoja
labos nakteles mergytes
ir svarbiausia NESKUBET
labos nakteles mergytes
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 02, 21:23)
Ugniukė pavaisinciau ir tave
tik nelabai per kompa perduosiu
tik nepamirsk ivairiu budu [ryte ant kairio sono be pusryciu negiliai
girdejau padet turi
ir svarbiausia NESKUBET
niekam jo neatiduosiu nors kol kas tik berniukus jis man dovanoja
labos nakteles mergytes
ir svarbiausia NESKUBET
labos nakteles mergytes
Ačiū, ačiū, virtualiai užkandau
O šokoladas ką daro?
Šį mėnesį žinau, kad neskubėsiu (aišku, jei nepavyks, bandysiu laikytis ir toliau su jūsų pagalba
Saldžių sapnų visoms, sapnuokit savo svajonę
Ugniuke, kiek galėsim tiek laikysim tave nuo skubėjimo. Aš jau šį ciklą, kai mmm atėjo, ir pamačiau MB veidą ir nusivilimą jau skaičiavau ir masčiau kaip čia greičiau pagauti gandrą, bet vis prisimenu malumos didelėm raidėm parašytas raides NESKUBĖTI, Elitarai taip pat vis mokė artėti pamažu, vienu žodžiu skubėti lėtai. Tai taip ir kovojau viduj su savimi, kad nėra kur skubėti, kad čia ugdau savo kantrybę dėl svajonės, nors labai sunku , nes norisi iškart tuojau pat, bet nieko tą greitį jau įveikiau, tai dabar naujas nerimas užpuolė, kad tik būčiau sveika ir galėčiau turėti dar vaikų
Labas vakarėlis, na prisipažinsiu mane čia susekė, kad lankausi pas jus, bet kažkaip labai jūs čia nuoširdžiai ir draugiškai bendraujat, todėl kasdien ir užsukdavau naujienų paskaityti
Na pirmiausia tai linkiu Alchemie sveikatytės ir gerų emocijų, tada ir lėlytei bus gera ir ramu.. Na o aš savo ruožtu truputį apie save.. Žinot pati užaugau tik tarp berniukų, nei vienos pusseserės, taigi galvojau kad jau mūsų giminėj lemta tik bachūriukus auginti
aišku tikrai neskaičiavau jokių dienų ar metų, kad turėčiau dukrytę, bet kažkada viena ginekologė yra pasakius, kad moters kraujas keičiasi kas du metus, taigi jei turi sūnų tai dukros važiuok gimdyti po dviejų, keturių ir t.t. metų.. sutapimas, bet taip man ir nutiko.. mano bernužėliui buvo 4,4 m kai gimė princesytė
kaip aš džiaugiausi.. ir kai gydytoja pasakė, dar kelis kartus perklausiau, kad įsitikinčiau jog nepasigirdo
Beje tikrai nesumeluosiu, kai pasidariau testą ir jis pasirodė teigiamas, nuo pat pirmos akimirkos tikėjau, kad nešioju mergužėlę..
O jums visoms, kurios gyvenat viltimis ir laukimu, nuoširdžiai linkiu kad viskas klostytųsi sklandžiai.. na ir kad Kalėdų senis šiemet ir kitąmet pridovanotų daug daug gražuolyčių
Beje tikrai nesumeluosiu, kai pasidariau testą ir jis pasirodė teigiamas, nuo pat pirmos akimirkos tikėjau, kad nešioju mergužėlę..
O jums visoms, kurios gyvenat viltimis ir laukimu, nuoširdžiai linkiu kad viskas klostytųsi sklandžiai.. na ir kad Kalėdų senis šiemet ir kitąmet pridovanotų daug daug gražuolyčių
Elinga_27 sveika
vau mano teorija ka tik patvirtinai
as kazkaip jau pradejau per 5 metus praktikos atkreipt demesi kad lyginiai metai mergytes nesa
nors ne visada
tad mergytes paskaiciuokit kiek leliams bus metu kai gims princeses
tik aisku pries ovuliacija nd turetu ir nelyginiams princese garantuot
Papildyta:
beje man tas rusas paskaiciavo kad lelyte reik gamint 2010 1-3 men o tada visiems bus nelyginiai metai tad ne nezinau ka galvot
Papildyta:
dar as
paskaiciau savo uzvesta tema apie lyginius skaicius
zinot kiek zmoniu tiek nuomoniu
vienu skirtumas 3 kitu 4 ir tt
tad ne nezinai kuo tiket skaiciavimais ar savo teorija
[beje ji mane jau apgavo
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 11:05)
Elinga_27 sveika
as kazkaip jau pradejau per 5 metus praktikos atkreipt demesi kad lyginiai metai mergytes nesa
nors ne visada
beje man tas rusas paskaiciavo kad lelyte reik gamint 2010 1-3 men o tada visiems bus nelyginiai metai tad ne nezinau ka galvot
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 11:08)
Elinga_27 sveika
nors ne visada
Papildyta:
Papildyta:
dar as