Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(marmari @ 2008 11 03, 18:08)
Mergaitės, iškilo klausimas, kaip dėl pirties, kad vyrui prieš Nd gerai pirtyje pabūti jeigu tikslas mergytė, esu girdėjus, o kaip mums ar daro kokią įtaką pirtis, bet pvz. jeigu bus jau po ND ir prieš O?  g.gif

labutis manau mums po ND i pirti jokiu budu schmoll.gif juk ir jau nescia bunant net koju negalima kaitint, o cia dar i pirti per pacia pradzia ni, ni, ni... schmoll.gif vyrui tai gerai pirtelej pasikaitint, nugalabit Y blush2.gif as ir galvoju, kad nuvarysiu i sauna savo vyreli pries gaudant pupa blush2.gif
dideles jums mergytes sekmes gaudant pupytes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 13:31)
Elinga_27 ACIU UZ PASTEBEJIMUS  wub.gif
O TA GINE KURI SAKE KAS DU METAI GAUDYT JI KOKIA NORS PROFE AR TIK SAVO PASTEBEJIMUS ISSAKE  blush2.gif
O KOKIA RUSIS GERIAUSIA  g.gif

Na ginekologė, kuri sakė dėl metų skirtumo, kad kas du metus, tai nežinau ar ji kokia profė, bet tiesiog ta moterėlė jau amžiui, ir visą gyvenimą pradirbus tą darbą, tai gal tiesiog jos praktika taip rodo.. g.gif tiesiog labai įdomiai nuskambėjo ta frazė.. jei nori dukros atvažiuok po dviejų arba keturių metų ax.gif o pas mane su broliu skirtumas du metai.. na gal čia sutapimas g.gif

o dėl riešutų rūšies, tai negaliu tiksliai nusakyti, bet aš tai valgiau daugiausiai tokius... anakardžio bigsmile.gif (prisiminiau kaip vadinasi blush2.gif ) ir lazdyno riešutus..
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 03, 18:24)
Nd buvo pries 2-3 dienas,o va dabar kazkaip keistai tempia,maudzia pilvo apacia,mmm dar tolokai,tai nezinau ne ka galvoti  g.gif

Neryte cia gali buti ir O pojutis, arba..is tikro pagavai gandra uz uodegos thumbup.gif
Papildyta:
Elinga tarp manes is sesers 5 metai skirtumo..nu gal koks 60 proc. pasitvirtina, bet manau kad daugumai is cia esanciu kai jau koks 3 ar 4 vaikiukas tie 60 proc. nepatenkina
Atsakyti
tarp mano vaikų 4 metai skirtumas ale nepasitvirtina ax.gif
Atsakyti
maluma, o maitinant tau ciklas normalus ar grybauja? ta prasme, ar matinant galima save stebeti, ar vis tiek tai "rizikingas laikas" nes pastovumo ner
Atsakyti
Alchemie sveika 4u.gif ka reiskia maitinant 4u.gif maziu maitinau tik 3 men verysad.gif nes pienuko nebuvo schmoll.gif
ar tu ne apie tai g.gif
Atsakyti
MALUMMA, labai noreciau gauti ruskiu kontaktus, nes noreciau i juos irgi kreiptis smile.gif Tu jau jiem sumokejus? Kiek supratau tu lauki dabar 2010 metu? Kaip as noriu, kad ir man paskaiciuotu wub.gif
Ar labai brangu pas juos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
Alchemie, kaip tavo sveikatėlė? smile.gif
Marmari, kaip tavo ND? bigsmile.gif Ar pavyko suspėt prieš darbus? lotuliukas.gif Linkiu iš visos širdies, kad šis kartas būtų lemtingas ir iksiukai ten šiltai įsitaisytų bei sulauktų O mirksiukas.gif
Aš tai kai pagalvoju, dažniausiai (99%) naktį pas mus į lovą atkeliauja mūsų mažylis, tai kaip reiks ND ryte daryt g.gif biggrin.gif Beje, laukiu mmm, kaip ir šiandien - ryt turėtų būt, pagal BT tai jau antra diena staigiai krenta temperatūra, tai sulauksiu greit, bet nervina, atrodo greičiau jos ateitų ir daugiau nesugrįžtų ilgam laikui nestuke.gif
Atsakyti
Ugniukė sveika 4u.gif atsipalaiduok apie ka malonaus galvok nes jei nervas ims mms uzsilaikys 4u.gif
MES SU TAVIM IR LABAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIII TAVE PALAIKOM 4u.gif
BEJE KIEK METUKU VYRESNIAM LELIUI BUS JEI SI MENESI UZKIBS MAZYLE [KAI JI GIMS
Papildyta:
QUOTE(moncep1 @ 2008 11 04, 12:20)
MALUMMA,  labai noreciau gauti ruskiu kontaktus, nes noreciau i juos irgi kreiptis  smile.gif  Tu jau jiem sumokejus? Kiek supratau tu lauki dabar 2010 metu? Kaip as noriu, kad ir man paskaiciuotu wub.gif
Ar labai brangu pas juos 4u.gif

http://www_polrebenka_ru/rassylka.php STAI CIA ax.gif
NU NEPIGU BEVEIK 4 TUKST. BET 30 PROC. NUOLAIDA GREIT TURI BUT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 04, 12:47)
Ugniukė sveika  4u.gif  atsipalaiduok apie ka malonaus galvok nes jei nervas ims mms uzsilaikys  4u.gif
MES SU TAVIM IR LABAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIII TAVE PALAIKOM  4u.gif
BEJE KIEK METUKU VYRESNIAM LELIUI BUS JEI SI MENESI UZKIBS MAZYLE [KAI JI GIMS

Ačiū tau Maluma 4u.gif Man taip gera vis čia pas jus užsukti ir pasisemti gerų emocijų, vilčių ir tikėjimo wub.gif
Akeliavo mano mmm thumbup.gif kaip laikrodukas šį mėnesį mano ciklas, netgi O vyko pagal visus pojūčius ir per vaisingų gleivių piką (tiksliau po kokių 12h po jo) bigsmile.gif Labai tikiuosi, kad ir šis mėnuo bus panašus rolleyes.gif Tik su kitokia pabaiga smile.gif
Taigi teisingą pasidariau liniuotę, beliko 10 dienų...
Jei užkibtų šį mėnesį, vyresniam bus tada lygiai 3m. 6 mėn. ax.gif Kaip ir netinkama pagal tą metodą, bet aš juo netikiu, nes kaip rašiau tarp manęs ir brolio 3 metai 11 mėnesių, tarp draugų vaikučių 3,5m (kaip ir būtų pas mus) ax.gif
Atsakyti
Ugniukė DZIAUGIUOSI UZ TAVE wub.gif wub.gif wub.gif KIEK NEDAUG LAUKT IKI SVAJONES blush2.gif
kiek dienu skaiciavai nuo nd iki ovuliac. g.gif
Papildyta:
beje drauguze ka reiskia sis tavo pasakymas
g.gif Man taip gera vis čia pas jus užsukti g.gif
JUK TAI MUSU VISU SVAJONIU NAMELIS ax.gif
TAIGI NE PAS JUS UZSUKTI O
BUTI KARTU wub.gif
MAN IRGI LABAI GERA CIA BUTI wub.gif
KIEKVIENOS MERGYTE BUS STIMULAS KITOMS wub.gif wub.gif wub.gif
TAIGI UGNIUKE AR PAMENI VISA PAMOKELE lotuliukas.gif
RYTAS SONAS GYLIS blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 04, 13:34)
Ugniukė DZIAUGIUOSI UZ TAVE  wub.gif  wub.gif  wub.gif KIEK NEDAUG LAUKT IKI SVAJONES  blush2.gif
kiek dienu skaiciavai nuo nd iki ovuliac.  g.gif

Šį mėnesį planuojam baigti 11CD (O praeitą ciklą buvo 16CD), manau, gali būti per toli, vis mąstau, gal bandyt 12CD ryte, bet jei kartais O anksčiau būtų, nors išskyrus praeitą mėnesį, kai buvau kelionėje (šiaip apskritai man atrodo tą mėnesį kažkas ten susimakalavo, nes pažiūriu, kad tada man atrodęs teigiamas OT (14CD) dabar visai neatrodo teigiamas, taip jis išdžiuvęs, bet taip pat išdžiuvę ir kiti OT, bet rodo normaliai g.gif)
Manau apsistosiu šį mėnesį ties 11CD smile.gif Beje, man kaip tik tada prasideda vaisngos gleivės, gal jos bus svetingos iksiukams biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 04, 13:39)
beje drauguze ka reiskia sis tavo pasakymas
g.gif  Man taip gera vis čia pas jus užsukti  g.gif
JUK TAI MUSU VISU SVAJONIU NAMELIS  ax.gif
TAIGI NE PAS JUS UZSUKTI O
BUTI KARTU  wub.gif
MAN IRGI LABAI GERA CIA BUTI  wub.gif
KIEKVIENOS MERGYTE BUS STIMULAS KITOMS  wub.gif  wub.gif  wub.gif
TAIGI UGNIUKE AR PAMENI VISA PAMOKELE  lotuliukas.gif
RYTAS SONAS GYLIS blush2.gif  blush2.gif

Ir vidury nakties pakelta viską atreportuočiau pioneer.gif biggrin.gif
O dėl namų wub.gif tai tikrai - labai smagu kartu laukti ir tikėti su jumis wub.gif
Atsakyti