Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

O man tie metai tarp vaikų, tai tikrai neatrodo labai rimta schmoll.gif
Mes su broliu skirtumas be 10 dienų 4 metai, vienų draugų skirtumas 2.8, kitų 3.5 g.gif Kažkaip nelabai gal čia patikima, tiesiog sutampa arba ne, kaip ir visos internetinės lentelės smile.gif
Marmari, kas per mintys, bus mergytė ir manau labai greit smile.gif ir dar gal po to bus dar? mirksiukas.gif Būk geros nuotaikos, juk rytoj lemtinga diena wub.gif
Atsakyti
marmari istikruju jokiu neigiamu emociju blush2.gif tik pamastau g.gif jei ovuliacija sekmad. o nd ryt ryte gaunas 6 dienos g.gif nu gal ir gerai thumbup.gif
sekmes drauguze ryt is ryto atsipalaiduok ir tik apie mergyte galvok 4u.gif
Atsakyti
O man tie metai nepasitvirtino schmoll.gif ,tarp mano didziosios ir mazosios 9 metai skirtumas smile.gif
Alchemie linkiu tau daug sveikateles,laikykis 4u.gif ,Beje,norejau taves paklausti,ar po Nd,kai turejo buti O ar kelios dienos po O jautei kokius pozymius,pvz. pilvo apacios tempima,maudima ar dar ka nors ax.gif ,bandau issiaiskinti nestumo pozymius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 03 lapkričio 2008 - 11:54
Ačiū mergaitės už palaikymą. 4u.gif
Jei rytoj ryte ar nebus vėl per toli, Ugniuke, tu irgi planuoji, ryte. Darbo dieną sunki užduotis, ryte ND atlikinėti ax.gif
Atsakyti
marmari zinau kad skamba ziauriai bet bandyk ryt is ryto blush2.gif blush2.gif
o jei ovuliacija mivyks kai p ir planavai sekmad. tai kita menesi zinosi kada ax.gif
Papildyta:
[quote=Ugniukė,2008 11 02, 23:33]
O šokoladas ką daro? bigsmile.gif
sokoladas ypac rekomenduotinas laikantis mergaitiskos dietos ax.gif aisku dar tau patarciau po indeli jogurto suvalgyt su vyru ax.gif nugi nepakenks ax.gif o del dietu tai kai kurioms ir jos deka pavyko svajone blush2.gif
Papildyta:
BEJE MERGAICIUKES SKAITANCIOS TEMELE 4u.gif SVEIKUTES VISOS VISUTES 4u.gif
JUNKITES I MUSU BURI GAUDYT SVAJONE wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif , žinot tik norėjau pasakyti, kad esu girdėjus, kai labai labai nori mergytės-lėlytės reikia prieš pastojant daug riešutų valgyti, na jie ten kažkaip kažką sureguliuoja, tiksliai nepamenu, tik žinau kad pati prieš pastojant su dukryte labai valgiau riešutus, tiesiog maišais ax.gif kažkodėl man jų labai norėjosi blush2.gif
Atsakyti
Elinga_27 ACIU UZ PASTEBEJIMUS wub.gif
O TA GINE KURI SAKE KAS DU METAI GAUDYT JI KOKIA NORS PROFE AR TIK SAVO PASTEBEJIMUS ISSAKE blush2.gif
O KOKIA RUSIS GERIAUSIA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 11 03, 14:21)
Sveikos mamytės  4u.gif , žinot tik norėjau pasakyti, kad esu girdėjus, kai labai labai nori mergytės-lėlytės reikia prieš pastojant daug riešutų valgyti, na jie ten kažkaip kažką sureguliuoja, tiksliai nepamenu, tik žinau kad pati prieš pastojant su dukryte labai valgiau riešutus, tiesiog maišais  ax.gif kažkodėl man jų labai norėjosi  blush2.gif

labai idomu mirksiukas.gif o kokiu reisutu labiau valgyt reiktu? rolleyes.gif nes pvz zemes ir graikiniu nelabai megstu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neryte, zinok, su antru tai jauciau ir pilvo tempima, kaip pries mm ir implantacija maciau, kuria galvojau esant mm pradzia..., o va dabar tai pojuciu jokiu nebuvo, tik pastebejau, kad implantacija 10 diena po O, pilvo net netempe ir kaip minejau su gleivem irgi nieko tokio...nu paskui tik NT parode II..bet as cia galvoju, kad gal delto, kad pries tai buvau gerusi nakvisu ir tiesiog organizmas buvo kaip ir ramiau pasiruoses priimti permainas, nei su antru nestumu.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 03, 12:19)
GAUDYT SVAJONE  wub.gif  wub.gif

Gaudom gaudom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 03, 16:13)
Neryte, zinok, su antru tai jauciau ir pilvo tempima, kaip pries mm ir implantacija maciau, kuria galvojau esant mm pradzia..., o va dabar tai pojuciu jokiu nebuvo, tik pastebejau, kad implantacija 10 diena po O, pilvo net netempe ir kaip minejau su gleivem irgi nieko tokio...nu paskui tik NT parode II..bet as cia galvoju, kad gal delto, kad pries tai buvau gerusi nakvisu ir tiesiog organizmas buvo kaip ir ramiau pasiruoses priimti permainas, nei su antru nestumu.

Nd buvo pries 2-3 dienas,o va dabar kazkaip keistai tempia,maudzia pilvo apacia,mmm dar tolokai,tai nezinau ne ka galvoti g.gif
Atsakyti
Mergaitės, iškilo klausimas, kaip dėl pirties, kad vyrui prieš Nd gerai pirtyje pabūti jeigu tikslas mergytė, esu girdėjus, o kaip mums ar daro kokią įtaką pirtis, bet pvz. jeigu bus jau po ND ir prieš O? g.gif
Atsakyti