Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

tai va.. kas dabar ruošiatės kur važiuoti, tai nepamirškit įsijungti rūko žibinto mirksiukas.gif jis gale švies ryškiau, tai būsim geriau matomos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2008 10 07, 08:51)
Labas rytas  4u.gif
Na pas  mus irgi rukas,bet nera jis toks tragiskas  g.gif

kns tai kaip pekloj kokioj.. tirštas tirštas rūkas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 10 07, 08:53)
tai va.. kas dabar ruošiatės kur važiuoti, tai nepamirškit įsijungti rūko žibinto mirksiukas.gif  jis gale švies ryškiau, tai būsim geriau matomos smile.gif
Papildyta:

kns tai kaip pekloj kokioj.. tirštas tirštas rūkas blink.gif

lyg ir pranese,kad ne viena diena tas rukas laikysis g.gif tikekimes kad avariju nepadauges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 07, 09:02)
lyg ir pranese,kad ne viena diena tas rukas laikysis  g.gif  tikekimes kad avariju nepadauges  doh.gif

ne pakeliui tai nepakeliui..ka darysi..buvo idomu pabendraut
Atsakyti
dar pakeiksiu kad pestieji labai nesaugo saves
bega per gatve atsipalaidave,o dar tamsoj tamsiais drabuziais
reikia baudas ipaisyti uz atsvaito neturejima,kaip kad auto be sviesu

pati atsvaita turiu,ir labai grazu, ne siaip blyna,cia tik tarp kitko, kad nesnekeciau tik apie kitus i save nepasiziurejus
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 07, 09:18)
ne pakeliui tai nepakeliui..ka darysi..buvo idomu pabendraut

bendrauk,bendrauk..... juk idomiau kai ne visi vienoda nuomone turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prisijungiu ir as i jusu gretas jeigu galima bigsmile.gif
vakar skaiciau skaiciau kiek jus apie pypsejima priraset, o siandien vaziuodama i darba buvau apipypsinta as unsure.gif ir dar uz ka!
viena matyt labai kazkur skubanti panele, apipypsino mane, nes as du letus pensininkus per PEREJA einancius praleidau! blink.gif tikrai sunkiai ir letai einantys zmones buvo, bet tai kur gi per ta minutele ji butu nulekus? ir pradejo pypint kai jie viduri kelio buvo, taip vargsai abu issigando! jie zinoma pagalvojo, kad pypsima jiems, kad pakubetu, o juk tai nera taip paprasta, neims ir nenubegs.. unsure.gif
visiskai kulturos nulis, pype man, kad as sustojau praleisti, man tai visiskai nei motais, bet jei jau as sustojau, tai bent butu kazkiek pagarbos vyresniam palaukti..
Atsakyti
QUOTE(drakoniuuke @ 2008 10 07, 11:59)
Sveikos  4u.gif
visiskai kulturos nulis, pype man, kad as sustojau praleisti, man tai visiskai nei motais, bet jei jau as sustojau, tai bent butu kazkiek pagarbos vyresniam palaukti..

sveika 4u.gif
reikejo "faka" parodyti lotuliukas.gif Ne nu virsune jau cia yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 07, 12:08)
sveika  4u.gif
reikejo "faka" parodyti  lotuliukas.gif  Ne nu virsune jau cia yra  doh.gif

man per daug akys ant kaktos issoke buvo, kad dar sugalvociau jai kazka rodyti, tiesiog nelabai galejau patiketi tuo kas vyksta, beja pyptelejo ne viena karta, uzspaude signala nesikuklindama visiskai schmoll.gif
o dar paskui lenkdama mane, stabtelejo, paziureti ar pasirodyti pati, labai piktu ir ysizeidusiu veidu, lyg as nusikaltima buciau padarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuuke @ 2008 10 07, 12:14)
man per daug akys ant kaktos issoke buvo, kad dar sugalvociau jai kazka rodyti, tiesiog nelabai galejau patiketi tuo kas vyksta, beja pyptelejo ne viena karta, uzspaude signala nesikuklindama visiskai  schmoll.gif
o dar paskui lenkdama mane, stabtelejo, paziureti ar pasirodyti pati, labai piktu ir ysizeidusiu veidu, lyg as nusikaltima buciau padarius  doh.gif

Neimk į galvą, dar ne vieną tokį kely sutiksi 4u.gif O gal ji išvis nesuprato, kad tu žmones praleist sustojai, gal jai susišvietė, kad šiaip vidury kelio stoviniuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 10 07, 12:32)
Neimk į galvą, dar ne vieną tokį kely sutiksi  4u.gif O gal ji išvis nesuprato, kad tu žmones praleist sustojai, gal jai susišvietė, kad šiaip vidury kelio stoviniuoji  lotuliukas.gif

na netikiu, jei ji ju nemate, turejo vadinas prastesni uz tuos senelius regejima turet lotuliukas.gif o ten ir daugiau zmoniu buvo, dar dvi paneles, bet jos labai greitai perejo, uzkliuvo tik senukai, kad nesiskubindami pedino smile.gif
Atsakyti
O kam pypinti 1.jei žmogus mato ženklą ir suka, tai jo jokie pypinimai nepakeis 2. jei nemato ženklo, tikriausiai jis iš kito miesto arba neseniai vairuoja, taip kad bet kuriuo atveju streso pilnos kelnės ir pypinimas dar labiau trikdo ir gali iš viso didelių nesamonių pridaryti 3. Wiknės atveju su taksistu elgčiausi lygiai taip pat kaip ji, nes jei už sankryžos reikia sukti, tai gali būti išties sunkoka persikiuoti iš antros juostos, o man kol kas dar gan sudėtinga tai padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuuke @ 2008 10 07, 12:14)
man per daug akys ant kaktos issoke buvo, kad dar sugalvociau jai kazka rodyti, tiesiog nelabai galejau patiketi tuo kas vyksta, beja pyptelejo ne viena karta, uzspaude signala nesikuklindama visiskai  schmoll.gif
o dar paskui lenkdama mane, stabtelejo, paziureti ar pasirodyti pati, labai piktu ir ysizeidusiu veidu, lyg as nusikaltima buciau padarius  doh.gif

Įsijungi avarinius ir pastovi kol blondinė nurims arba apvažiuos. Kad ir kaip būtų keista daugeliu atveju šis bajeris suveikia, ypač jei tik viena eismo juosta.
Jei esi pakankamai drąsi, gali dar atsidaryti kapotą ir bandyt kažką taisyt lotuliukas.gif

Šiaip įdomus pastebėjimas: jei aš pypinu, pažeidžiančiam KET, tai rodau jam nepagarbą, bet kitas vairuotojas, pažeisdmamas KET, taip pat rodo nepagarbą tiek man ir kitiem vairuotojam. Tad kodėl nekaltas lieka pažeidžiantysis? Ir kaip visada patogu pažeidimus nurašyti: gal jis nevietinis. Kai esi nevietinis, tai kaip tik labiau turi stebėti ženklus, o ženklai visoje Europoje tie patys.
Atsakyti