Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2008 10 06, 23:20)
Ka as galiu pasakyti,taxistas buvo neteisus,bet naglas,turejo ramiai sau stoveti ir laukti,jokios pirmenybes jis neturejo,taigi pleistakaulis irgi neteisus,o Wiknei reikejo ramiai stoveti ir nesiparinti del nervatiko uz jos,ko ateity ir linkiu ,elgeisi teisingai:4u:  4u.gif  drinks_cheers.gif

as ramiai ir stovejau....kam bereikalingai nervuotis jei nieko pakeisti negaliu ax.gif aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu ir tai normalu....

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 10 06, 22:20)
Ka as galiu pasakyti,taxistas buvo neteisus,bet naglas,turejo ramiai sau stoveti ir laukti,jokios pirmenybes jis neturejo,

taigi pleistakaulis irgi neteisus,o Wiknei reikejo ramiai stoveti ir nesiparinti del nervatiko uz jos,ko ateity ir linkiu ,elgeisi teisingai:4u:  4u.gif  drinks_cheers.gif

visiškai sutinku smile.gif

Bet man tebeatrodo, kad niekas atidžiai neperskaitė Pleištakaulio postų. O jame nedominuoja kažkokie kaltinimai Wiknei dėl stovėjimo ir taksisto nepraleidimo (kaip ir manąjame, kur irgi atsirado to nematančių). Jo postuose akcetuojama esmė, kad Wiknė po minutės pati elgėsi labai panašiai, bet šį kart jau jautėsi labai teisi.

Bet, aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių, visi mes skirtingi ir turime žmoniškai sutilpti viename kelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 06 spalio 2008 - 21:47
QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 06, 22:46)

Bet man tebeatrodo, kad niekas atidžiai neperskaitė Pleištakaulio postų. O jame nedominuoja kažkokie kaltinimai Wiknei dėl stovėjimo ir taksisto nepraleidimo (kaip ir manąjame, kur irgi atsirado to nematančių). Jo postuose  akcetuojama esmė, kad Wiknė po minutės pati elgėsi labai panašiai, bet šį kart jau jautėsi labai teisi.

Bet, aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių,  visi mes skirtingi ir turime žmoniškai sutilpti viename kelyje.

ir as niekad nesakiau kad taksistas turejo PIRMUMA..as tik kalbejau apie supratinguma ir seip pagarba kitiems kelyje..gaila ne daug kas suprato..nu nieko..toliau kariaujam keliuose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pleistakaulis: 06 spalio 2008 - 22:38
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 06, 23:37)

o tamstelė būsi vairuotojas jau su stažu ar pradedantysis? sakau, gal nori jungtis į mūsų būrį? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 10 07, 08:09)
o tamstelė būsi vairuotojas jau su stažu ar pradedantysis? sakau, gal nori jungtis į mūsų būrį? ax.gif  mirksiukas.gif

nu tas stazas nedidelis..bet nereik su lapeliu vazinet.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 07, 08:16)
nu tas stazas nedidelis..bet nereik su lapeliu vazinet..  4u.gif

tai man ir jau nereik lapelio, bet manau, kad čia pasiplepėt ir dalintis patarimais visai gerai pabūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 06, 23:46)

Bet man tebeatrodo, kad niekas atidžiai neperskaitė Pleištakaulio postų. O jame nedominuoja kažkokie kaltinimai Wiknei dėl stovėjimo ir taksisto nepraleidimo (kaip ir manąjame, kur irgi atsirado to nematančių). Jo postuose  akcetuojama esmė, kad Wiknė po minutės pati elgėsi labai panašiai, bet šį kart jau jautėsi labai teisi.

Bet, aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių,  visi mes skirtingi ir turime žmoniškai sutilpti viename kelyje.

o as gi ir nerasiau kad jauciuosi labai teisinga ar protinga pypindama rolleyes.gif
jau kaip ir minejau tas papypinimas daugiau reiske "ei ka darai, cia gi negalima sukti... ", vos uz keliu metru yra posukis, kuriame ir galima apsisukti ir niekam netrugdysi....juk reikia vadovautis zenklais vis del to, o ne trugdyti eisma ir pan.
dabar pagalvojau, kad gal ten visai ir buvo avarine situacija, nes (jei klystu pataisykit, dar nelabai ka nusimanau ) kol dege raudona sviesa ta masina ramiausiai stovejo be jokiu posukiu, ir net kai vaziuoti pradejom nerode jo g.gif tik jau pries pat pasukdamas vaira ijunge posuki blink.gif gerai kad ne greit vaziavau, sustabdyt spejau bo buciau vel isimurijus g.gif (cia nemanykit kad dabar bandau save pateisinti ir pan. bet tik dabar sita dalyka prisiminiau, o ir nemaniau kad jis toks svarbus unsure.gif )

beje, labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 06, 17:29)
Apie apipypinimą ir pagarbą. Jei galima, klausimu į klausimą: O ką jis tada reiškia? Galiu ir sukonkretinti:
Ar kažką pakeičia tas apipypinimas, kai jau netinkamas elgesys daromas ar padarytas (juk iki jo turbūt nepypinat)? Negi jūs manote, kad be jūsų pypinimo vairuotojas nė nenutuoktų, kad  daro netinkamą veiksmą? Jei jis vis tik puikiai žino, bet daro, tai jūs tikitės, kad užpypinimas - veiksminga auklėjimo priemonė, o jūs - teisėta auklėtoja? O jei nenutuokia, tai gal jūs manote, kad apipypinimas  - veiksminga priemonė pastabumui ir profesionalumui ugdyti? Ar jums pačiai ji tinka ir patinka?  smile.gif

Klausiat ar visada tai reiškia tik nepagarbą. Mano nuomone - taip visada; jei tik  pypinama ne siekiant išvengti avarinės situacijos ar norint perspėti apie gręsiantį pavojų, jis visada reiškia tik nepagarbą (dažnai dar garsiai ar mintyse  papildant ir keiksmais ar pašaipom). Ir man tikrai keista skaityti apie kituose miestuose, pasirodo,  tiek gajų tokį įprotį, sakyčiau, tiksliau kultūros stoką. Kaip mes dar netoli trečio lygio šalių, kur sugedęs garso signalas - rimčiausias mašinos gedimas  doh.gif

Man atrodo, kad pati nelabai supranti garsinio signalo reikšmę. Ar bandymas apsisukti neleistinoje vietoje nesukelia avarinės situacijos? Labai dažnai taip, sukelia. Nes aš spėjau pamatyt ir apvažiavau, o man iš paskos važiuojantis gali ir nespėti, tuomet susidūrimas neišvengiamas. Ypač jei mašina jau pasisukusi ir vakare, tamsoje nebesimato jos šviesų. Nors vėlgi kiekviena situacija skirtinga. Jei kiekvieną dieną tau prieš nosį bandytų apsisukinėti ten kur negalima, manau, kad ir tu neištvertum nepapypsinus. Kaip jau mano minėta situacija Utenos ir Savanorių sankryžoje, negalimas sukimas į kairę ir kasdien atsiranda ne vienas žioplys, kuris tai bando padaryti.
P.S. Aš garsinį signalą panaudojau tik kartą (per metus laiko), kai mane bandė išstumti iš mano juostos.
Beje dėl paskutinės pastraipos tai tikrai nesutinku. Pas mus dar pakankamai mažai naudojamas garsinis signalas. Vat kokioj Italijoj, tai ištisai, išprotėt galima.
Papildyta:
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 06, 23:37)
toliau kariaujam keliuose..

Jei tu kariauji kelyje, tai manau, kad mum nepakeliui. Mes nekariaujame.....
Atsakyti
cia turbut as viena streso apturejau vaziuojant i darba
rukas koks blink.gif kaip tanke jauciaus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 07, 08:37)
cia turbut as viena streso apturejau vaziuojant i darba
rukas koks  blink.gif  kaip tanke jauciaus  unsure.gif  unsure.gif

jo jo.. pas mane toliau kiemo tvoros nieko nesimato doh.gif o taip tingisi kur važiuoti tokiu nekokiu oru.. bet teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 10 07, 09:42)
jo jo.. pas mane toliau kiemo tvoros nieko nesimato doh.gif  o taip tingisi kur važiuoti tokiu nekokiu oru.. bet teks smile.gif

pas mus isvis toliau lango nieko nesimato blink.gif pirmai galvojau gal aprasojo g.gif nu bet kad ne, cia rukas toks unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na pas mus irgi rukas,bet nera jis toks tragiskas g.gif
Atsakyti