Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

o kol čia taip tylu? blink.gif

visos važinėjas? bigsmile.gif

ar atvirkščiai? niekur nevažiuoja ir neturi ką papasakot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 09:35)
pasigirsiu, mane pirmą kart užpypsino  blush2.gif

Vaje neisivaizduoji kaip mane uzpypina doh.gif Kai tik pradejau vazineti gatvemis, dar kol egzaminui ruosiausi.. Tai ant kekvienos sankryzos gi gesdavau. Bet nieko ismokau nekreipti demesio. Karta ir pati istiesiau vidurini pirsteli, ne nu visi juk pradedam nuo nulio.
Aisku buvo kai uzpypino ne be reikalo.. Grazuole is salutinio sukau i pagrindini. Pamaniau kad spesiu. Finale gavosi kad taaaaip uzkisau taksui. Tas vos spejo i kita eile. Privaziavo salimais ir sukineja pirsta ties smilkiniu, o keleiviai sypsosi ir mojuoja man biggrin.gif Ai pradejau ir as zvengt, nu ka daryt biggrin.gif Nors jau kelinta karta sau kartoju, kad viskas vazinesiu atsargiai, bet vis kokia ekstremalesne situacija gaunasi..
Atsakyti
Na jau pavažinėjus keletą kartų jaučiasi didelė pažanga, nei pirmą kartą, baimė galim sakyt dingo, ir atsirado malonumas vairuoti bigsmile.gif Tik dar nesiryžtų rytais per kamščius važiuot, vis vėliau išvažiuoju kai apmažėja mašinų, nors ir vėluoju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2008 10 27, 14:44)
Na jau pavažinėjus keletą kartų jaučiasi didelė pažanga, nei pirmą kartą, baimė galim sakyt dingo, ir atsirado malonumas vairuoti  bigsmile.gif Tik dar nesiryžtų rytais per kamščius važiuot, vis vėliau išvažiuoju kai apmažėja mašinų, nors ir vėluoju  blush2.gif  biggrin.gif

man per kamščius važinėjant baimė ir dingo, ypač kai stovi ilgoj įkalnej o už tavęs 3cm kitas mašiniukas ir taip visa eilė, o dar kai pagalvoji kad pajudinus vieną visa eilė trenksis doh.gif tai neturi kada be bijot važiuoji kaipa ant estakados, o jei matai, kad kalnas kaip turi būt status tai net sankabą užpjauni, kad tik nepariedėtum atgal, bet kai viskas baigiasi tokia igudus pasijauti ir galvoji, jei jau ten susitvarkiau, susitvarkysiu visur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 14:24)
o kol čia taip tylu?  blink.gif

visos važinėjas?  bigsmile.gif

ar atvirkščiai? niekur nevažiuoja ir neturi ką papasakot?  g.gif

pas mane antras variantas... kai vaziuoju su MB tasi viskas sklandziai vyksta, ko nezinau ar nesuprantu klausiu... o viena dar nevaziavau blush2.gif
Atsakyti
sveikos, ka daryt? vyro masinoj vaiko kedute, man reikia maziuka i kedainius vesti,as savo masinoj neturiu kedutes jam,ka daryt? gauciau bauda jai vesciau su dirzu prisegus??????? jam 2 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 27, 15:22)
sveikos, ka daryt? vyro masinoj vaiko kedute, man reikia maziuka i kedainius vesti,as savo masinoj neturiu kedutes jam,ka daryt? gauciau bauda jai vesciau su dirzu prisegus??????? jam 2 metai doh.gif

jei labai skubiai reikia tai bandyk rizikuot g.gif
maniškei metų nėra ir vežu diržu prisegs jei labai reikia unsure.gif

o taviškis dar nebekudikis, nei jie supras kiek jam metų, aišku jei išvis sustabdys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 27, 15:22)

manau, kad gautum, o ir nerizikuociau tokio maziuko vezti be kedutes, tikrai neissedes prisegtas toki kelia... maniskiui irgi tuoj 2 metai bus....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 27, 16:28)
manau, kad gautum, o ir nerizikuociau tokio maziuko vezti be kedutes, tikrai neissedes prisegtas toki kelia... maniskiui irgi tuoj 2 metai bus....

nu bet kad labai reikia doh.gif oi nervas ima doh.gif seip jam 2.5 drasei sakyciau kad 3 biggrin.gif bet va del sedejimo,kartasi jai cia kaune reik kur nulekt tai vazu be kedes,issedi gerai doh.gif nezinau ka daryt unsure.gif baisu vaziuoti nes taip slapia,lyja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 27 spalio 2008 - 15:45
jei pagaus - tikrai nubaus. siūlau nerizikuot vaiko saugumu ir savo nervais bei tiesiog iš kažko pasiskolint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 27, 15:42)
jei pagaus - tikrai nubaus. siūlau nerizikuot vaiko saugumu ir savo nervais bei tiesiog iš kažko pasiskolint smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu

neturi is ko pasiskolinti? as bijau vaiko vezti nefoteliukyje, o dar toki ilga kelia... nors ir mieste, juk stoji, vaziuoji, stabdai, nzn kokia situacija pasitaikys, o va kai vaikis foteliukyje tai vis tiek ramiau....

Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 27, 16:42)

ai palauksiu vyro,sake 5 grys thumbup.gif
Atsakyti