Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 16:05)
man per kamščius važinėjant baimė ir dingo, ypač kai stovi ilgoj įkalnej o už tavęs 3cm kitas mašiniukas ir taip visa eilė, o dar kai pagalvoji kad pajudinus vieną visa eilė trenksis  doh.gif  tai neturi kada be bijot važiuoji kaipa ant estakados, o jei matai, kad kalnas kaip turi būt status tai net sankabą užpjauni, kad tik nepariedėtum atgal, bet kai viskas baigiasi tokia igudus pasijauti ir galvoji, jei jau ten susitvarkiau, susitvarkysiu visur  thumbup.gif

Va va, su estakada dar nelabai susitvarkau, kad ir kaip stengčiaus, vis vien sugebu centimetrą pariedėt atgal, bet matyt kas iš galo stovi, mato, kad su lapu, tai nerizikuoja perdaug privažiuot biggrin.gif tai kai pamatau iš tolo įkalnę, meldžiuos, kad tik žalias degtų ir nereiktų ant jos sustot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 26, 23:26)
galima gi susimažint kad ir su paintu smile.gif

Ale gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 10 27, 15:42)
Nors jau kelinta karta sau kartoju, kad viskas vazinesiu atsargiai, bet vis kokia ekstremalesne situacija gaunasi..
O aš tai kaip tik per daug atsargiai važiuoju. Kai atsistoju šalutiniam kely, pradedu visas mašinas praleidinėti, nesvarbu, kad spėčiau kokius 3 kartus pravažiuoti biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 27, 16:28)
manau, kad gautum, o ir nerizikuociau tokio maziuko vezti be kedutes, tikrai neissedes prisegtas toki kelia... maniskiui irgi tuoj 2 metai bus....
Būtent. Mažiukas gali būti per mažas diržui, tokiu atveju atsitikus kokiam nors įvykiui jis ne tik neapsaugotų, bet dar ir sužaloti galėtų.
Atsakyti
galvoju koki draudima pasirinkti g.gif Ka patartumet?
Atsakyti
ne lietuvos draudimą, jis brangiausias. pas mane if - esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 09:35)
pasigirsiu, mane pirmą kart užpypsino  blush2.gif

ir mane užpypino blush2.gif lindau į pagrindinį (sukant į kairę), nevisai nepraleidus mašiną, mat prieš ją važiavusi suko į dešinę (šalutinį), maniau spėsiu greit pralįst, bet nevisai blush2.gif

QUOTE(pikkolo @ 2008 10 27, 10:42)

Tai vat tokie tie mano nuotykiai.

bet tai kiek nuotykių thumbup.gif net pavydas ima, aš taip nesiryžtu dar važinėt ax.gif

QUOTE(Pauling @ 2008 10 27, 20:47)
galvoju koki draudima pasirinkti g.gif  Ka patartumet?

pas mane tai Lietuvos draudimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 27, 21:19)
pas mane tai Lietuvos draudimas  ax.gif

o kiek suplojai? Nu mazdaug kaip pradedanciajai, aisku priklauso nuo masinos dar. Vyras man siulo Kasko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 27, 21:29)
o kiek suplojai? Nu mazdaug kaip pradedanciajai, aisku priklauso nuo masinos dar. Vyras man siulo Kasko ax.gif

virš 500lt, pas pažįstamą, su nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 27, 13:44)
O man tai šiaip "sekasi" ir be pikčiurnų ar pypintojų.
Negana, kad dėl operacijos tris savaites nevairavau, tai kai jau susiruošiau važiuot mano maškė neužsivedė doh.gif  Akumas išsikrovė. Na pakrovėm. Tai dabar ji kaip ožka užsispyrusi - avarinį režimą meta ir vsio. Ji pas mane automatas, tai vat gaunasi, kad nori nenori trečia pavara tik galiu važiuot doh.gif  Taip vavarų dėžę sudrožt netruksiu verysad.gif
Šiandien susitarėm į Opel centrą varyt, deagnostikai. *****, jaučiu kai pasakys kokią nesamonę, tai nusišaut beliks...
Jau man tas mano opeliukas tiek kainavo doh.gif  Bet vat nenoriu keist į jokią kitą schmoll.gif
Savaitgalį važiuosim į Vilnių, Trakus, Kauną. Ech, jau saldu daros kai pagalvoju apie vairavimą ten wub.gif  Labai laukiu biggrin.gif

vovere, ar ne ta pati beda buvo tavo safrane? vat uztai man seni automatai ir nepatikimi atrodo- nes pakankamai daznai girdziu kad tvarko ir tvarko tas dezes g.gif tik vis tyliai pasidziaugiu kad su savo astrute nuo pavasario kai nusipirkau neteko servise apsilankyt, tfu tfu tfu... smile.gif
Atsakyti
ai va, dar norėjau paklaust, kas kiek laiko jūs tikrinate orą padangose?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 27, 22:43)
ai va, dar norėjau paklaust, kas kiek laiko jūs tikrinate orą padangose?

pavasari kai nusipirkau prisipuciau tiek kiek reik ir nebetikrinau ax.gif o dabar kai permontavo ratus, tai sake kad turejo pripust tiek kiek reik- tai vel tikriausiai kol nematysiu reikalo netikrinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 27, 20:29)

mes turejome KASKO virs metu,bet tik pinigu daug sukisom.... nors ir avarijos atveju,ten jie kekviena smulkme ko isiaiskins..... zodziu mes nebesidraudziam.... o ir be to tada bus du draudimai PRIVALOMAS+KASKO..... ar jus taip ir nnorit?
Atsakyti