Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 27, 21:41)
vovere, ar ne ta pati beda buvo tavo safrane? vat uztai man seni automatai ir nepatikimi atrodo- nes pakankamai daznai girdziu kad tvarko ir tvarko tas dezes g.gif  tik vis tyliai pasidziaugiu kad su savo astrute nuo pavasario kai nusipirkau neteko servise apsilankyt, tfu tfu tfu...  smile.gif

Panašiai. Tik safrane visada buvo avarinis ir niekaip nesugebėjo atstatyti, naują dėžę net įdėjo ir vistiek tas pats doh.gif
O dabar tai kaip jai užplaukia. Dažniausiai kai jungi D tada ir įsimeta į avarinį režimą. Jeigu pirma jaungi R tai normaliai, važiuoja atgal, tik perjungi ant D ir viskas - bump ir jau trečia pavara. Ir po to net jungiant R tas pats velnias. O kartais būna, kad ir nesimeta į avarinį. Kažko plaukioja. Šiandien išgabeno į Opel centrą. Lauksim deagnostikos rezultatų. Gal rytoj kažką pasakys. Na jeigu reiks dėžę keist doh.gif Mes juk už safrano 900 lt sumokėjom ir jokios naudos. Dabar tą dėžę laikom pasidėję....
O tu tai gerą atmintį turi thumbup.gif Pavydžiu. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 27, 21:55)
mes turejome KASKO virs metu,bet tik pinigu daug sukisom.... nors ir avarijos atveju,ten jie kekviena smulkme ko isiaiskins..... zodziu mes nebesidraudziam.... o ir be to tada bus du draudimai PRIVALOMAS+KASKO..... ar jus taip ir nnorit?

Oj,nenoriu taip schmoll.gif bandysiu protestuot pries vyra,nes jis tai noretu doh.gif aciu uz apsvietima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 27, 22:58)
Panašiai. Tik safrane visada buvo avarinis ir niekaip nesugebėjo atstatyti, naują dėžę net įdėjo ir vistiek tas pats doh.gif
O dabar tai kaip jai užplaukia. Dažniausiai kai jungi D tada ir įsimeta į avarinį režimą. Jeigu pirma jaungi R tai normaliai, važiuoja atgal, tik perjungi ant D ir viskas - bump ir jau trečia pavara. Ir po to net jungiant R tas pats velnias. O kartais būna, kad ir nesimeta į avarinį. Kažko plaukioja. Šiandien išgabeno į Opel centrą. Lauksim deagnostikos rezultatų. Gal rytoj kažką pasakys. Na jeigu reiks dėžę keist doh.gif  Mes juk už safrano 900 lt sumokėjom ir jokios naudos. Dabar tą dėžę laikom pasidėję....
O tu tai gerą atmintį turi thumbup.gif  Pavydžiu. Šaunuolė 4u.gif

matai kaip smile.gif nu reik tiketis kad sutvarkys tavo opapa, ir toliau sekmingai raliuosi 4u.gif
o del atminties tai ji mane visad gelbeja, visais gyvenimo atvejais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 27, 21:12)
Oj,nenoriu taip schmoll.gif  bandysiu protestuot pries vyra,nes jis tai noretu doh.gif  aciu uz apsvietima 4u.gif

mus kazkada seniau buvo sustebde policija,o mes turejom tik kasko.... net nezinojo vyras tada kad turi buti vistiek privalomas..... tai bauda gavo (na i kiseniu) bet vistiek unsure.gif kvailai istikruju,bet jie sako cia jau jusu reikalas jeigu jus juo dar draudziates.....
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 27, 22:26)
mus kazkada seniau buvo sustebde policija,o mes turejom tik kasko.... net nezinojo vyras tada kad turi buti vistiek privalomas..... tai bauda gavo (na i kiseniu) bet vistiek  unsure.gif  kvailai istikruju,bet jie sako cia jau jusu reikalas jeigu jus juo dar draudziates.....

Nu matai,as nezinojau tokio dalyko g.gif ot pinigu plesimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 27, 22:30)
Nu matai,as nezinojau tokio dalyko g.gif  ot pinigu plesimas doh.gif

Kodėl pinigų plėšimas? Privalomas civilinis, o kasko neprivalomas. Jis padėtų jei jums kas mašiną apgadintų, arba neduokdie pavogtų. Ir aišku reik įmokas nemažas mokėt. Nes juk kokia draudimo bendrovei būtų nauda jeigu jums mašiną pavogtų, o jūs būtumėt kapeikas mokėję už draudimą? Kaip ir pavyzdžiui savo butą apdrausti vertėtų. Ir ne tik tuo atveju, jei gaisras ar vagystė. Taip pat ir civiliniu reiktų. Nes imsi ir kokį kaimyną užliesi kuris bus pasidaręs superinį remontą doh.gif Pažįstamai buvo jau tokių reikalų. Gerai, kad didelių nuostolių kaimynai neturėjo, o tai ir ūbagais paleisti gali.
O draugų mašiną pavogė, jie galvojo ar verta kasko drausti. Pasirodo buvo verta, bet ... šaukštai po pietų.
Taigi nemanau, kad tai pinigų plėšimas, jog net ir turint kasko reik vistiek civiliniu drausti. Tai juk skirtingi dalykai. Civilinis privalomas - kad kitam nereiktų mokėt jei avarijoj kalti būsit, o kasko - apsaugoti savo turtą.
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 27, 13:43)
Aš irgi tokią baimę turiu, tai stengiuos vis prie kokių prastesnių statytis savo mašiniuką biggrin.gif blush2.gif

Mes tai mašiną saugomoj aikštelėj šalia namų laikom, tai kaimynų tokiu atveju nelabai pasirinksi biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti jusu. Ar jeigu jus vairuojat, na ir jeigu kur toliau vienos vaziuojat, ar nebaisu, kad kas suges, ir sustosit, kad ar bus kas padeda ir t.t.? Ar man vienai cia tokios kvailos mintys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 28, 00:17)
Sveikos. Norejau paklausti jusu. Ar jeigu jus vairuojat, na ir jeigu kur toliau vienos vaziuojat, ar nebaisu, kad kas suges, ir sustosit, kad ar bus kas padeda ir t.t.? Ar man vienai cia tokios kvailos mintys?  blush2.gif

man tokios mintys kildavo kol masinos neturejau, o kai isigijau tai iskart emiau KASKO su pagalba kelyje- jei suges ar nuleis padanga jau turesiu kam skambint thumbup.gif o siaip tai galima stabdyt pravaziuojancias masinas- siaip kiek esu girdejus vyrukai padeda vienisoms moteriskems padanga pasikeist, o jei rimtesnis gedimas vistiek technine pagalba tektu kviest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 27 spalio 2008 - 22:21
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 27, 23:17)
Sveikos. Norejau paklausti jusu. Ar jeigu jus vairuojat, na ir jeigu kur toliau vienos vaziuojat, ar nebaisu, kad kas suges, ir sustosit, kad ar bus kas padeda ir t.t.? Ar man vienai cia tokios kvailos mintys?  blush2.gif

Nebaisu visai, nera padeties be iseities. Man ne per seniausiai duslerka nukrito, bet ne gale o priekyje. Nemoku paaiskint. Na ir ka sustojau ant avarinio paziurejau kame kampas ir vaziavau toliau. Nors galvojau kad ta masina sprogs. Jus neisivaizduojat koks garsas buvo biggrin.gif Visa panele net drebejo. Plius masina i statu kalna pradejo netraukt. lotuliukas.gif Bet baisu nebuvo, tik is proto vede keisti garsai kuriuos masiniukas leido doh.gif

As manau, kad svarbiausia i panika nepult. O pakui jau viskas susitvarkys. O kelyje norinciu padeti tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 27, 20:43)
ai va, dar norėjau paklaust, kas kiek laiko jūs tikrinate orą padangose?

Rekomenduojama kartą mėnesyje patikrinti. Aš tikrindavau kartą mėnesyje, bet visada trūkdavo 0,1, tai ir nustojau tikrinti. Jei trūktų padangoje oro daugiau, tuomet reiktų reguliariai tikrinti arba dar geriau vežti pas padangistus, kad sutvarkytų. Nepripūstos padangos greičiau susidėvi ir tai atsiliepia mašinos stabilumui, bei kuro sanaudom.
Na bent jau prieš ilgą kelionę tai tikrai vertėtų pasitikrinti orą padangose.
Papildyta:
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 27, 22:17)

Taip buvo tik iš pradžių, kai pradėjau važinėti, nes labai nemačiau duobių ir bijojau, kad neprakirsčiau padangą (žinojau, kad rato pati tikrai nepasikeisiu). Dabar jau nebeturiu tokių baimių.
Atsakyti
SVEIKOS,
kaip as pavydziu vairuojancioms..... as be masiniuko antra savaite sedziu...... su ta spynele ten reikalu yra doh.gif dabar tokios detales po strotus reik ieskoti verysad.gif stovi ir rudyja dabar musu bemvukas verysad.gif
Atsakyti