Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 19:06)
taip sakant nebutu moteris, kuri be saves daugiau nieko ir nemato..bet aisku save visada gali pateisint..

aga kaip pirstu i aki hihihi.gif irnesakyk.gif nail.gif

siulyciau pirmai i save pasiziuret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 05, 18:42)
aga kaip pirstu i aki  hihihi.gif  irnesakyk.gif  nail.gif
siulyciau pirmai i save pasiziuret  tongue.gif

ir kas is to?? mes cia kalbam apie matyma toliau savo nosies..ir apskritai pagarba kitiems kelyje..vat jus negalejot pasitraukt ir stovejot jum vienodai rode..bet kai kazkas apsisukinedamas uztvere eisma tai jus jau pypsinat? juokinga
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 19:49)
ir kas is to?? mes cia kalbam apie matyma toliau savo nosies..ir apskritai pagarba kitiems kelyje..vat jus negalejot pasitraukt ir stovejot jum vienodai rode..bet kai kazkas apsisukinedamas uztvere eisma tai jus jau pypsinat? juokinga

na jo kai jum nezinoma situacija tai ir rasot nesamones kazkokias ax.gif
taip as negalejau pasitraukti nes kodel as turiu pazeidineti taisykles del kazkokio nervatiko....tam kad pasitraukti man butu reikeje sustoti ant pesciuju tako ir buciau trugdziusi jiems praeiti....o tos kelios sekundes pastovejimo, manau, ne pasaulio pabaiga doh.gif beje kur as rasiau kad man vienodai rode? g.gif prasom ce savo interpretaciju tai nekisti...
taip pati papypinau, nes kaip rasiau zmogus apsisukinejo ten, kur tai draudziama, tai is dalies tas pypinimas kaip ir ispejimas buvo kad ten apsisukt negalima ir tik bereikalingai eisma stabdo ....
nesakau kad esu sventa ar gyvenu pagal kazkokias taisykles,bet jei vairuoji tai kelio zenklu privaloma paisyti doh.gif jei jus is tu kurie nesilaiko ket'o ir kelyje issidirbineja, tai beprasme si diskusija. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 05, 18:59)
na jo kai jum nezinoma situacija tai ir rasot nesamones kazkokias  ax.gif
taip as negalejau pasitraukti nes kodel as turiu pazeidineti taisykles del kazkokio nervatiko....tam kad pasitraukti man butu reikeje sustoti ant pesciuju tako ir buciau trugdziusi jiems praeiti....o tos kelios sekundes pastovejimo, manau, ne pasaulio pabaiga  doh.gif beje kur as rasiau kad man vienodai rode? g.gif prasom ce savo interpretaciju tai nekisti...
taip pati papypinau, nes kaip rasiau zmogus apsisukinejo ten, kur tai draudziama, tai is dalies tas pypinimas kaip ir ispejimas buvo kad ten apsisukt negalima ir tik bereikalingai eisma stabdo ....
nesakau kad esu sventa ar gyvenu pagal kazkokias taisykles,bet jei vairuoji tai kelio zenklu privaloma paisyti  doh.gif jei jus is tu kurie nesilaiko ket'o ir kelyje issidirbineja, tai beprasme si diskusija. tongue.gif

nu tai o kodel jus tada negalejot rikiuotis i antra juosta pries sankryza, kas trukde? ar galvojat, kad jus protingesne ir jum bus greiciau pirma juosta? bet nepamirskit, kad ir kiti skuba? o del apsisukinejimo is kur jus zinot kokie to zmogaus motyvai buvo taip pasielgt (gal pasiklydo, svetimas miestas..tai visokiu situaciju nutinka)..tai ir vel kalbam apie supratinguma..bet sakau save visada gali pateisint..o apie mano ket pazeidinejimus ar ne..tai galiu jus nuliudint, kad ju laikausi ir is viso ne apie tai kalbam (ar tik norejot neva geresne pasijaut, kad laikotes ket)..tik gal dar galit patikslint kokios nesamones rasiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pleistakaulis: 05 spalio 2008 - 18:10
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:06)
nu tai o kodel jus tada negalejot rikiuotis i antra juosta pries sankryza, kas trukde? ar galvojat, kad jus protingesne ir jum bus greiciau pirma juosta? bet nepamirskit, kad ir kiti skuba? o del apsisukinejimo is kur jus zinot kokie to zmogaus motyvai buvo taip pasielgt (gal pasiklydo, svetimas miestas..tai visokiu situaciju nutinka)..tai ir vel kalbam apie supratinguma..bet sakau save visada gali pateisint..o apie mano ket pazeidinejimus ar ne..tai galiu jus nuliudint, kad ju laikausi ir is viso ne apie tai kalbam (ar tik norejot neva geresne pasijaut, kad laikotes ket)..tik gal dar galit patikslint kokios nesamones rasiau?

o tu siaube doh.gif tai gal skaitykit atidziau jei jau sugalvojot savo gudruma cia parodyt....
man rodos as rasiau aiskiai ir lietuviskai kad i antra juosta persirikiuot negalejau nes ten buvo masinu, o ir pries sankryza nepersirikiavau nes iskart uz jos man butu reikeje pasukti, tai va ir pasilengvinau sau uzduoti....
as nesakau kad smerkiu ta vairuotoja kuris apsisukinejo neleistinoje vietoje, bet juk zenklai visuose miestuose vienodi tai ar taip sunku akis pakelti doh.gif ai ir iswis ko as cia jum turiu aiskintis kodel pasielgiau vienaip o ne kitaip, jusu tai neturetu jaudinit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 05, 19:46)
o tu siaube  doh.gif  tai gal skaitykit atidziau jei jau sugalvojot savo gudruma cia parodyt....
man rodos as rasiau aiskiai ir lietuviskai kad i antra juosta persirikiuot negalejau nes ten buvo masinu, o ir pries sankryza nepersirikiavau nes iskart uz jos man butu reikeje pasukti, tai va ir pasilengvinau sau uzduoti....
as nesakau kad smerkiu ta vairuotoja kuris apsisukinejo neleistinoje vietoje, bet juk zenklai visuose miestuose vienodi tai ar taip sunku akis pakelti  doh.gif  ai ir iswis ko as cia jum turiu aiskintis kodel pasielgiau vienaip o ne kitaip, jusu tai neturetu jaudinit  tongue.gif

o vat mane jaudina..o tai kodel negalejot po sankryzos persirikiuot? zmogus ir sau norejo sau pasilengvint vaziavima sukdamas i desne prie sankryzos..bet kadangi jis papypsino tai jis jau kazkoks ligonis..vel juokinga..ir vel tas norejimas pasijaust geresniu (skaityt moku puikiai)
Atsakyti
wikne laikykis, jaučiu vieną iš aralių forume turim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 19:06)

Labas, mielosios vairuotojos user posted image

Šioje situacijoje ji pasielgė labai protingai, ir nėra ko čia putotis. doh.gif doh.gif Lygiai taip pat pasilegčiau ir pasielgiu pati. Rodyklė nėra pirmumo teisė suktis, o tik leidžiantis ženklas posūkiui nesant priešais mašinų.
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:52)
o vat mane jaudina..o tai kodel negalejot po sankryzos persirikiuot? zmogus ir sau norejo sau pasilengvint vaziavima sukdamas i desne prie sankryzos..bet kadangi jis papypsino tai jis jau kazkoks ligonis..vel juokinga..ir vel tas norejimas pasijaust geresniu (skaityt moku puikiai)

na kadangi jus taip jaudina tai nuvilsiu, nes nesiruosiu aiskintis cia bele kam biggrin.gif juokinga....aciu uz diskusija, gero vakaro 4u.gif kabinekites prie ko nors kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 05, 19:55)
na kadangi jus taip jaudina tai nuvilsiu, nes nesiruosiu aiskintis cia bele kam  biggrin.gif juokinga....aciu uz diskusija, gero vakaro  4u.gif  kabinekites prie ko nors kito  biggrin.gif

as nesikabineju..mes diskutuojam..kalbu apie dvigubus standartus ir tiek..nu ir tiesiog gaila man kai kurie zmones isivaizduoja, kad jie yra vieninteliai kelyje, o po ju nors ir tvanas..tai taip paskui ir gaunas..stengiuos analogiskose situacijose niekam nemaisyt..o jei jau taip atsitiko, kad atsistojau pirmas, o uz manes laukia eile sukanciu masinu tai pasitraukiu kad ir pavaziuodamas y prieki..ir tikrai nesuprantu tokiu zmoniu..bet matau likau nesuprastas..gi as cia bele kas o jum dar ir seip muset nelygis diskutuot, nes kabinejas cia visokie..sekmes jum ir gero vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pleistakaulis: 05 spalio 2008 - 19:05
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 21:03)
as nesikabineju..mes diskutuojam..kalbu apie dvigubus standartus ir tiek..nu ir tiesiog gaila man kai kurie zmones isivaizduoja, kad jie yra vieninteliai kelyje, o po ju nors ir tvanas..tai taip paskui ir gaunas..stengiuos analogiskose situacijose niekam nemaisyt..o jei jau taip atsitiko, kad atsistojau pirmas, o uz manes laukia eile sukanciu masinu tai pasitraukiu kad ir pavaziuodamas y prieki..ir tikrai nesuprantu tokiu zmoniu..bet matau likau nesuprastas..gi as cia bele kas

aga jus visiskai teisus lotuliukas.gif keli esu as ir tik as, nes as vienintele ir nepakartojama, o po manes nors ir tvanas lotuliukas.gif
zinot, as pirmiau pagalwoju apie pesciuosius, apie tai kad jie per mane negales pereiti, nes as stovesiu ant ju kelio (deja jei pavaziuociau i prieki uz perejos tai jau butu sankryzos vidurys, na ir tada gi prisikabintumet lotuliukas.gif ) , ar jum niekad nebuvo taip kad einat per gatve o cia skersai jusu kelio stovi masina ir jum reik ratais ja apeiti?turbut jei buciau parasiusi kad va as pasitraukiau ant pesciuju kelio tai ir tai jum neytiktu ir vistiek prisikabintumet biggrin.gif o gal man ant zmoniu reikejo pagal jus vaziuoti? g.gif o gal ismokti skraidyti....gal patarti galit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 05, 20:10)
aga jus visiskai teisus  lotuliukas.gif  keli esu as ir tik as, nes as vienintele ir nepakartojama, o po manes nors ir tvanas  lotuliukas.gif
zinot, as pirmiau pagalwoju apie pesciuosius, apie tai kad jie per mane negales pereiti, nes as stovesiu ant ju kelio (deja jei pavaziuociau i prieki uz perejos tai jau butu sankryzos vidurys, na ir tada gi prisikabintumet lotuliukas.gif  ) , ar jum niekad nebuvo taip kad einat per gatve o cia skersai jusu kelio stovi masina ir jum reik ratais ja apeiti?turbut jei buciau parasiusi kad va as pasitraukiau ant pesciuju kelio tai ir tai jum neytiktu ir vistiek prisikabintumet  biggrin.gif  o gal man ant zmoniu reikejo pagal jus vaziuoti? g.gif o gal ismokti skraidyti....gal patarti galit?  biggrin.gif

tyciokites..man tai kas..kam jus klausinejat jei zinot ataskymus, kad as buciau prisikabines?..galvojau ica imanoma su kazkuom padiskutuot apie supratinguma kelyje..bet matau cia jautrus zmones, kurie labai uzsigauna del kazkokiu tai menkniekiu..sekmes vairuojant
Atsakyti