Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

oho kas cia per diskusijos bigsmile.gif biggrin.gif nu jai man reiketu,tai tikrai nesitraukciau irgi,nes nera niekur parasyta kad privalau tai padaryt blush2.gif pirmiausia reikia ziureti saves... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 05, 20:34)
oho kas cia per diskusijos bigsmile.gif  biggrin.gif  nu jai man reiketu,tai tikrai nesitraukciau irgi,nes nera niekur parasyta kad privalau tai padaryt blush2.gif  pirmiausia reikia ziureti saves... blush2.gif

ka as ir norejau irodyt..kad ziuri kiekvienas saves..bet tas taksistas irgi ziurejo saves, nes norejo greiciau pravaziuot, bet kazkodel jei jis papypsino tai jis jau kazkoks nervatikas ir nesveikas..zodziu juokia spuodas kad katilas juodas..

p.s norejau nuliudint..visai ne aralis esu..gaila.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pleistakaulis: 05 spalio 2008 - 19:37
pradejau itarineti ar tik nebus cia uzsislapstines taxistas kur wikne nepraleido? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 05, 20:38)
pradejau itarineti ar tik nebus cia uzsislapstines taxistas kur wikne nepraleido?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 05, 20:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi prisijuokiau lotuliukas.gif  thumbup.gif

taksistas..nu ir ka..smagiau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:40)
taksistas..nu ir ka..smagiau?  4u.gif bet tik paskui moterys piksta kai sako kad jos vairuot nemoka...

Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:36)
ka as ir norejau irodyt..kad ziuri kiekvienas saves..bet tas taksistas irgi ziurejo saves, nes norejo greiciau pravaziuot, bet kazkodel jei jis papypsino tai jis jau kazkoks nervatikas ir nesveikas..zodziu juokia spuodas kad katilas juodas..

p.s norejau nuliudint..visai ne aralis esu..gaila..  unsure.gif

na bet juk netik papypsino,bet atsidares duris rekaujo kazka blink.gif man cia atrodo nelabai normalu schmoll.gif visokiu kvailiu buna doh.gif o juk wikne nepazeide taisykles jokios schmoll.gif o pasitraukt irgi negalejo,tai kas cia baisaus?seip gi nesako ,kad jai butu galimybe,nebutu pasitraukusi.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:41)
taksistas..nu ir ka..smagiau?  4u.gif
Papildyta:

nu ir nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pleistakaulis @ 2008 10 05, 20:41)
taksistas..nu ir ka..smagiau?  4u.gif
Papildyta:

iskarto smagiau
ir diskusija prasmingesne bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 10 05, 18:53)

Rodyklė nėra pirmumo teisė suktis, o tik leidžiantis ženklas posūkiui nesant priešais mašinų.

drinks_cheers.gif mus juk mokė, kad tik deganti žalia rodyklė suteikia pirmumą sukantiems 4u.gif Nematau čia jokių dvigubų standartų g.gif Jei ji prie degančios rodyklės taip elgtųsi, tada kas kita 4u.gif
Sorry, neiškenčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 10 05, 20:48)
drinks_cheers.gif  mus juk mokė, kad tik deganti žalia rodyklė suteikia pirmumą sukantiems  4u.gif  Nematau čia jokių dvigubų standartų  g.gif  Jei ji prie degančios rodyklės taip elgtųsi, tada kas kita  4u.gif
Sorry, neiškenčiau  blush2.gif

atsiprasau visu..nesuprantu matomai pats apie ka cia sneku..norejau kazka irodyt, bet apsijuokiau pats..galvojau kad supras mane doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip mokslais užsikasiau, net pamiršau vairavimą biggrin.gif
labai gražūs namučiai 4u.gif

QUOTE(cudo @ 2008 10 03, 21:12)

o mama doh.gif ryškiai susinervavo mergina lotuliukas.gif

ko gi merginos taip ant pleistakaulio supykot.
nežinau kaip jum instuktoriai aiškino ir mokė, man tiek MB tiek instruktorius visada kalė, kad be tų taisyklių kurios yra knygutėj yra ir kitos nerašytos.
juk daug kurias iš jų žinot, pamirksėjimai, praleidimai ir t.t.
lygiai taip pat ir kai važiuoja tarkim 49km/h antra juosta ir visi aplink blogi kad susinervavę lenkia, nors realiai mašinų srautas ten juda apie 60km/h, bet va važiuoja mat pagal taisykles, vadinasi teisus, ir jokiu budu negali važiuot pirma juosta, nes reiks sukt į kairę už kokiu 2km.
žalios rodyklės irgi, jei tarkim yra trys juostos, na tikrai kažkaip galima pirmoj nestot, kad galėtų sukt kiti vairuotojai, o dar kai kamščiai būna.
nzn, aišku KET visų pirma bet tos nerašytos taisyklės irgi labai reikalingos, kad galima būtų lengviau, ramiau ir kultūringiau vairuot.

sumaliau čia viską, bet... 4u.gif

nors gal reikia laiko pirma susigyvent su KET, o jau tada ir su tom nerašytom g.gif
Atsakyti
karsta.gif na na kas cia vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 21:18)
karsta.gif na na kas cia vyksta?

man tai atrodo normali diskusija ax.gif

na juk būna ir kitokių nuomonių ar visada tik balionėlius dalint reikia mirksiukas.gif
Atsakyti