Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(vixiuke @ 2008 10 08, 11:12)
o tai net ir aliejinėje negalima laikyti? ji irgi plastikinė

Beje, neapsigaukit, kas norite elegancijos ąsočių, kol nesibaigs sandelyje, gausite švirkštinius... o jų Vilnelėje tai dar tikrai yra...
Aš turiu ir elegancijos mėlyną ir švirkštinį, man jie labai abu patinka ir praverčia smile.gif

Kaune, tik ELEGANCIJOS asociai melyni
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 08, 11:13)
Aliejus praranda ar indas ? Tikrai įdomu būtų sužinoti 4u.gif Aliejų juk perkame taip pat plastmasiniuose buteliuose g.gif

Aliejus 4u.gif Tikriausiai teko pastebėti, kad aliejus kurio kaina iki kokių 8Lt.(*****, pamiršau kiek jis dabar kainuoja doh.gif ), supilstytas i plastikinius butelius. O visi aukščiausios kokybės, pirmo spaudimo aliejai parduodami tik stikliniuose buteliuose. Aišku, jei supilsit aliejų, kuris pas mus ir taip parduodamas plastikiniuose induose, tai iš principo nedidelis nuostolis. Tačiau tikrai gerą aliejų pilti į plastiką jau gaila blush2.gif

QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 08, 11:16)
Apie aliejų ir aš tą patį esu girdėjus smile.gif Kodėl brangesnis aliejus visada būna stikliniuose buteliuose ? mirksiukas.gif

Va būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 08, 10:12)
Beje, neapsigaukit, kas norite elegancijos ąsočių, kol nesibaigs sandelyje, gausite švirkštinius... o jų Vilnelėje tai dar tikrai yra...

Tai kad ąsočių kodai skirtingi. Jei parašysiu elegancijos ąsotėlių kodus, man juk neatsiūs švirkštinius ąsotėlius
Atsakyti
mergaitės, bet aliejus būna ir metalinėse skardinėse g.gif

o iš Saulės distribucijos nėra merginų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 08, 11:52)
mergaitės, bet aliejus būna ir metalinėse skardinėse g.gif

Metalas taip pat negerai. Iš tų skardinių reiktų kuo greičiau perpilti į stiklinę tarą.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 10 08, 12:06)
Metalas taip pat negerai. Iš tų skardinių reiktų kuo greičiau perpilti į stiklinę tarą.

O koks skirtumas,kad perpilsiu.Gal tose skardose jis jau kelis metus guli.Reiks paziuret galiojima.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 08, 10:35)
Tai kad ąsočių kodai skirtingi. Jei parašysiu elegancijos ąsotėlių kodus, man juk neatsiūs švirkštinius ąsotėlius

drinks_cheers.gif . Negali būti, kad užsakius vienus, per prievarta kitus įgrūs. Tik pamėgintų man bash.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš užsisakiau net 6 silikonines formas (na dvi iš jų gausiu dovanų) blush2.gif
laukiu nesulaukiu ir kai tik gausiu, visokias mažesnes metalines atiduosiu vyrui į garažą varščiukams thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 08, 10:35)

bet juk para6yta, kad kol bus duos pilkus, o Vilniuje dar elegancijos ąsočių sakė negavę, tai kad ir parašysit kodą elegancijos ąsočio klausimas ar jokio nesiųs, ar atsiųs švirkštinius...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 08, 14:22)
bet juk para6yta, kad kol bus duos pilkus, o Vilniuje dar elegancijos ąsočių sakė negavę, tai kad ir parašysit kodą elegancijos ąsočio klausimas ar jokio nesiųs, ar atsiųs švirkštinius...

Ryt turiu gauti prekes, pažiūrėsim kas bus sąskaitoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Sakykit ar tesingai girdėjau kad yra indai plakimui.Turiu omeny kad būtų indas plakti su mikseriu bet kartu su dangteliu.Mat sūnus labai nori mokytis gaminti ir niekaip neišmoksta kad plakti reikia tešlą, o ne sienas...............Jis paplakęs, pasideda mikserį, įsimuša kiaušinį ir neįkišęs mikserio į tešlą pradeda plakti, tai galit įsivizduoti kur dingsta pusę mūsų kepamo pyrago tešlos.Pavargau su juo kariauti.Galvoju jei yra toks dalykas, nupirkčiau jam. Beje gal žinot kokios taplos jis būna ir kokia bent maždaug kaina būna.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 08, 16:43)
Sveikos, merginos. Sakykit ar tesingai girdėjau kad yra indai plakimui.Turiu omeny kad būtų indas plakti su mikseriu bet kartu su dangteliu.Mat sūnus labai nori mokytis gaminti ir niekaip neišmoksta kad plakti reikia tešlą, o ne sienas...............Jis paplakęs, pasideda mikserį, įsimuša kiaušinį  ir neįkišęs mikserio į tešlą pradeda plakti, tai galit įsivizduoti kur dingsta pusę mūsų kepamo pyrago tešlos.Pavargau su juo kariauti.Galvoju jei yra toks dalykas, nupirkčiau  jam. Beje gal žinot kokios taplos jis būna ir kokia bent maždaug kaina būna.Ačiū.

Yra didysis 2l asotis plakimui - jo dangtelis su skyle, kurioje puikiausiai telpa mikseris ir niekas nesitasko. O ta skyle dangtyje galima uzdengti sandariu dangteliu (jei reikia ideti tesla i saldytuva ar pan.
Be to TW dubenys teslai visi turi dangcius su skylemis - tik reik issirinkti dydi mirksiukas.gif
Atsakyti