Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(vaida39 @ 2008 10 08, 07:52)
Nuo kada prasideda 42 savaite?

Nuo penktadienio
Atsakyti
Vakar išbandžiau Ravioli formą. SUPER - greitai pasidaro, nieks niekur nelimpa, koldūnų forma graži. Pastebėjau, kad kočiot reikia tik ant stalo pasidėjus, nes jei bandai ant dėžutės, tai spaudžiasi visa forma į vidų ir matyt jėgos per mažai. O jei ant stalo - viskas OK. Beje - tiek viena, tiek kita forma labai gerai apsiverčia ant tos dėžutės, kur skirta marinavimui, nebūtinas net cool smart indelis.

O dėl laikymo, tai man problemos nėra - apvynioju kočiojimo padėklą ant kočėlo, uždedu gumytę ir į kampinę spintelę, telpa laisvai.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 08, 08:53)
Nuo penktadienio

nuo spalio 10?
Atsakyti
Ar grazus elegancijos asotis,kur yra pasiulyme?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 10 08, 10:00)
Ar grazus elegancijos asotis,kur yra pasiulyme?

labai grazus, beje jie du (didesnis ir mazesnis)
user posted image, didesnis cia 1,6 talpos, toks vienas kainuoja kiek dabar du mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 10 08, 08:01)
nuo spalio 10?

nuo spalio 10 d 11 val iki spalio17 11val biggrin.gif
Atsakyti
o kada tada baigias g.gif irgi penktadieni? t.y. kada paskutine diena uzsakyma padaryt reikia?
Atsakyti
QUOTE(DODAITE @ 2008 10 08, 09:23)
labai grazus, beje jie du (didesnis ir mazesnis)
user posted image, didesnis cia 1,6 talpos, toks vienas kainuoja kiek dabar du  mirksiukas.gif

Aha , labai gražus . Labai sandariai užsidaro. Mažajame dabar laikau supylus aliejų. Kas turit iš anksčiau elegancijos rinkinukų, pirkit, nesigailėsit. 4u.gif Kaip ir samba ąsotėliuose, snapelis išlenktas taip, kad paskutinis lašas subėga atgal.
Į mažąjį taip pat patogu susipilti ką tik išspaustas sultis mirksiukas.gif
O švirkštiniai ąsotėliai man tai nelabai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2008 10 08, 09:43)
o kada tada baigias g.gif irgi penktadieni? t.y. kada paskutine diena uzsakyma padaryt reikia?

Užsakymai daromi iki penktadienio 11 val. Po 11 val prasideda kita savaitė. Čia Vilnelėje taip, kaip kitur nežinau
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 08, 10:56)
Aha , labai gražus . Labai sandariai užsidaro. Mažajame dabar laikau supylus aliejų.

Laba diena, atsiprašau kad truputi ne į temą 4u.gif Nelaikykite aliejaus plastiko inde(tuo labiau jei jis kokybiškesnis), jis praranda visas savo naudingas savybes. Tam geriausiai tinka stiklas.
O TW firma man patinka ir turiu nemažai patogių naudojimui daiktų, kuriais esu tikrai patenkinta. Čia, kad nepagalvotumėt, jog esu nusistačiusi priešiškai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 10 08, 10:05)
Laba diena, atsiprašau kad truputi ne į temą 4u.gif  Nelaikykite aliejaus plastiko inde(tuo labiau jei jis kokybiškesnis), jis praranda visas savo naudingas savybes. Tam geriausiai tinka stiklas.
O TW firma man patinka ir turiu nemažai patogių naudojimui daiktų, kuriais esu tikrai patenkinta. Čia, kad nepagalvotumėt, jog esu nusistačiusi priešiškai tongue.gif

o tai net ir aliejinėje negalima laikyti? ji irgi plastikinė

Beje, neapsigaukit, kas norite elegancijos ąsočių, kol nesibaigs sandelyje, gausite švirkštinius... o jų Vilnelėje tai dar tikrai yra...
Aš turiu ir elegancijos mėlyną ir švirkštinį, man jie labai abu patinka ir praverčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 10 08, 10:05)
Laba diena, atsiprašau kad truputi ne į temą 4u.gif  Nelaikykite aliejaus plastiko inde(tuo labiau jei jis kokybiškesnis), jis praranda visas savo naudingas savybes. Tam geriausiai tinka stiklas.

Aliejus praranda ar indas ? Tikrai įdomu būtų sužinoti 4u.gif Aliejų juk perkame taip pat plastmasiniuose buteliuose g.gif
Atsakyti
Kiek aš žinau, tai Vilnelėje griežtai prisakyta: užsakymai iki ketvirtadienio 24.00 smile.gif Čia anksčiau buvo iki penktadienio vidudienio, tai dėl visokių "nespėjau", "persigalvojau" ir t.t. viskas nusitęsdavo iki pirmadienio doh.gif Ateini pasiimti prekių, o jie dar "pažaliavę" su anos savaitės užsakymais dusinasi smile.gif
Papildyta:
Apie aliejų ir aš tą patį esu girdėjus smile.gif Kodėl brangesnis aliejus visada būna stikliniuose buteliuose ? mirksiukas.gif
Atsakyti