Įkraunama...
Įkraunama...

Ž. Savicko sporto klubas

QUOTE(dianaartemide @ 2009 01 22, 10:49)
Bet mazai tokiu kaip tu kuri laksto paskui Jurate.

Jei parasiau, kad "tenka begiot", tai dar nereiskia, kad begioju.
Kazkoks nemalonus tamstos komentavimo stilius.
Atsakyti
Is komentaru susidaro ispudis, kas viena Jurate dirba klube. O juk be jos dar septyni aerobikos instruktoriai yra. Manau kiekviena pagal skoni issirinks. Ir dar , kas svarbiausia siame klube yra informacija apie instruktorius tinklapyje, ne taip kai kitur inkognito. Net pavardes neraso.
Atsakyti
QUOTE(Dushke @ 2009 01 20, 16:19)
Jos grieztas budas ne visoms patinka. Plius pas ja reikia DIRBTI.
Be to, as jos teiginiams (gal ne visada mandagiai isreiskiamiems) pritariu.
- atejai pirma karta? Nestok i prieki, netrukdyk kitiem! PRITARIU.
- kaip cia ("chujovai") darai ta pratima? Nori sanarius susigadinti? Ziurek i mane! PRITARIU.

Labai tiksliai apibudinta..
Pas ja tikrai reikia DIRBTI, ji griezta ir staciokiska, bet treniruotes metodiskai labai teisingos ir tai labai svarbu ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zozete: 29 sausio 2009 - 22:54
As sportuoju siame klube jau kokias 3 savaites. Deja, jau i aerobikas eiti nebegaliu (del sveikatos), nors lb noriu verysad.gif Syki nusizengiau daktaru nurodymas ir nuejau i ta 1000 kcal pas Jana. Is tiesu jis tikrai lb intensyvia treniruote veda, tik, aisku, vis tiek netikiu, kad jos metu sudeginama TIEK kaloriju blush2.gif
O kalbant apie treniruoklius - viskas su jais gerai thumbup.gif Is pradziu zmoniu buvo nedaug, bet dbr smarkiai daugejo - matyt, visi nori vasara pasitikti grazus ir raumeningi smile.gif
Atsakyti
Man vienas treneris pasakojo, kad jie kazkokaip matavo kiek sudeginama kaloriju pries itraukiant sia treniruote i tvarkarasti. Buvo atrinktos dvi merginos kurioms buvo ismatuota kiek sudegino kaloriju. Viena sudegino 1400 kita 1100 kaloriju. Tai priklauso nuo asmeniniu savybiu, svorio ir kaip is sirdies dirbi . As pati buvau du kartus man patiko, bet as renkuosi Jean Claude Taebo treniruotes. Jis super instruktorius.
Atsakyti
QUOTE(dianaartemide @ 2009 02 04, 11:14)
Man vienas treneris pasakojo, kad jie kazkokaip matavo kiek sudeginama kaloriju pries itraukiant sia treniruote i tvarkarasti. Buvo atrinktos dvi merginos kurioms buvo ismatuota kiek sudegino kaloriju. Viena sudegino 1400 kita 1100 kaloriju. Tai priklauso nuo asmeniniu savybiu, svorio ir kaip is sirdies dirbi . As pati buvau du kartus man patiko, bet as renkuosi Jean Claude Taebo treniruotes. Jis super instruktorius.

Tikriausiai tas treneris su realiu pasauliu susipykes doh.gif Nu ir is kur pas zmones tiek naglumo meluoti per akis....
Atsakyti
QUOTE(zozete @ 2009 01 29, 23:48)
<...> ji griezta ir staciokiska, bet treniruotes metodiskai labai teisingos ir tai labai svarbu ...  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

O siaip... Naujas tvarkarastis (nuo vasario 2 d.) ziauriai, nu ZIAURIAI, nuviliantis.
Nesuprantu, kaip jie masto fool.gif ...taigi normaliai dirbanciam zmogui, kuris gali atvaziuoti i sporto kluba, tarkim, 18 ar 19 val., ir kuris nori pasisokti (step, aerodance, funk ar pan.) nera kur eiti. VISISKAI. Liudnoka cray.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja teniso kortai? ar as ne cia papuoliau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 02 11, 12:36)
Gal ivardinsite, kokie tie "geriausi " treneriai pas Savicka dirba?

Tai kad tikrai neblogi, jei žiūrėsim kvalifikaciją, patirtį, darbą treniruotės metu, technikos mokymą ir pan. Pvz., man gal ir nepatiktų Jano juokeliai, gal mielai kartais paprašyčiau tiesiog užsičiaupti, bet negaliu skųstis, kad treniruotės nėra metodiškos, stebima technika ar kad nebėgioja apie nualpusią žioplą mergyčką, kuri pamiršo pavalgyti (mačiau ir tokią sceną). Arba Jūratė - gali nepatinkti savo charakteriu, bet ji man nebuvo ir nebus draugė, ji - tik trenerė, o dirba gerai. Arba Jean Claude - tikrai prieis ir paaiškins, jei kam neišeina ar nesupranta. Galų gale, jei kas nuėjęs į pumpt treniruotę, nesuvokia, kad apšilimas - statinis - argi dėl to galima teigti, kad treneris - blogas?! Be to, klube beveik nėra pradedančiųjų trenerių - vienas retų klubų privalumų.
Sorry, of toppic, klube nesportuoju, bet mačiau daugumą klubo trenerių dirbant. Tikrai Ž. Savickas surinko puikų kolektyvą. Jei kažkam nepatinka tokio pabūdžio treniruotės, krūvis neatitinka fizinio pasirengimo (per mažas ar per aukštas) - tai jau kitas klausimas.
Aišku, ir kituose klubuose yra puikių trenerių, kita treniruočių įvairovė, galų gale, visi einam ten, kur tinka ir patinka - gyvenkime draugiškai drinks_cheers.gif ir dalinkimės nuomonėmis, kur geras dance, kur - step, o kur - pumpt ar pilates. Gal - pradedantiesiems, gal - pažengusiems - kam ko reikia.
Atsakyti
Sveikos, spoprtuojancios siame klube smile.gif 4u.gif
Nusprendziau ir as begt is impulso, ir kazko naujo norisi. ax.gif Todel nutarem su draugem eit i si kluba. O gal jus turite savo grupe sudariusios ten ir sportuojate pigiau? Visai noreciau prisijungti, visai imanoma, kad dar pora zmoniu su manim butu smile.gif ax.gif
Atsakyti
aš kažkaip irgi nepritampu šiame klube verysad.gif Turbūt nelabai pratus prie statinių apšilimų ir treniruočių. Nesijaučiu pasportavus, nes nei suprakaituoju nei sušylu per tas treniruotes, išėjus į pirtį skubu kuo greičiau, nes šalta doh.gif Vienintelė treniruotė iškurios išejus taip nesijaučiu yra taebo, bet ir tai nepalyginsi su tuo jausmu, kaip būdavo po intensyvaus stepo impulse. Ten po 20 min jausdavaus kaip čia pabaigoj.
Tikrai nemanau, kad čia treneriai blogi ar treniruotės blogos, tiesiog kitokios gal... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2009 02 22, 09:58)
aš kažkaip irgi nepritampu šiame klube verysad.gif Turbūt nelabai pratus prie statinių apšilimų ir treniruočių. Nesijaučiu pasportavus, nes nei suprakaituoju nei sušylu per tas treniruotes, išėjus į pirtį skubu kuo greičiau, nes šalta doh.gif Vienintelė treniruotė iškurios išejus taip nesijaučiu yra taebo, bet ir tai nepalyginsi su tuo jausmu, kaip būdavo po intensyvaus stepo impulse. Ten po 20 min jausdavaus kaip čia pabaigoj.
Tikrai nemanau, kad čia treneriai blogi ar treniruotės blogos, tiesiog kitokios gal... 4u.gif

Pas kuriuos trenerius vaiksciojai Savicko klube?
Suprantu tave, as iki siol ilgiuos impuls seno gero stepo blush2.gif
Atsakyti