Įkraunama...
Įkraunama...

Ž. Savicko sporto klubas

o kaip jum nauja trenere? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip jums aerobikos trenerė Solveiga ir jos vedami užsiėmimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 10 17, 13:08)
Sveikos. Kaip jums aerobikos trenerė Solveiga ir jos vedami užsiėmimai? ax.gif

Solveiga dirba kitame savicko klube, esanciame Laisves pr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melisimi: 17 spalio 2009 - 14:27
nezinau is kur tokia info, bet savickas turi tik viena sporto kluba seb arenoj. lankau ir esu patenkinta, iranga labiausiai patiko is visu lankytu klubu, na o taebo treniruotes, tai be zodziu, super janui . is jos iseinu issisiepusi ligi ausu, nes jis toks geros energijos uzkratas. kai kurios sako kad vienas minusas nera baseino, bet impulse pazystamas dirba treneriu, tai jis sake jo uz jokius pinigus niekas neivarytu i ta vandeni, ligu uzkratas ir tiek, chlorke dar be to oda ir pluacius gadina, fui negaliu pakest to vandens. slykstu
Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2009 10 25, 16:53)
nezinau is kur tokia info, bet savickas turi tik viena sporto kluba seb arenoj. lankau ir esu patenkinta, iranga labiausiai patiko is visu lankytu klubu, na o taebo treniruotes, tai be zodziu, super janui . is jos iseinu issisiepusi ligi ausu, nes jis toks geros energijos uzkratas. kai kurios sako kad vienas minusas nera baseino, bet impulse pazystamas dirba treneriu, tai jis sake jo uz jokius pinigus niekas neivarytu i ta vandeni, ligu uzkratas ir tiek, chlorke dar be to oda ir pluacius gadina, fui negaliu pakest to vandens. slykstu

Uzeikite i internetini puslapi: http://www.supergym.lt/. Is karto meta abu klubus
Atsakyti
Buvau siam klube Presso + Stepo trenirotei, pas Beata, man labai patiko, issikrauni l gerai, preso istikruju buvo nedaug, prasokinejome visas 50 min, manau po tokiu treniruociu tolkas tikrai bus thumbup.gif
Atsakyti
lankiau si kluba visa menesi, gaila, teko iskeisti i impulsa, nes per toli vazineti verysad.gif
treniruokliai patys geriausi kokius teko matyt. aerobika super. kalanetika pas ausra nuostabu 4u.gif beata irgi pasakiska-po jos treniruociu jausdavausi ypac gerai thumbup.gif
nuostabus klubas cool.gif
tik lb lb lb gaila kad nelabai patogioje vietoje nuvaziuoti doh.gif
Atsakyti
Mergaites, ieskau klubo grizt po gimdymo i sportus. Perskaiciau visa tema apie Savicko sporto kluba, sakykit, o ten visos tokios piktos ir kandzios sportuoja, kaip didzioji dalis komentatoriu?smile.gif Cia su sveiko jumoro doze klausiu smile.gif, nesinoretu su svareliais i nosi gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dadiene @ 2010 02 13, 12:41)
Mergaites, ieskau klubo grizt po gimdymo i sportus. Perskaiciau visa tema apie Savicko sporto kluba, sakykit, o ten visos tokios piktos ir kandzios sportuoja, kaip didzioji dalis komentatoriu?smile.gif Cia su sveiko jumoro doze klausiu smile.gif, nesinoretu su svareliais i nosi gaut smile.gif

I nosi nuo nieko neteko gauti, saunus zmogeliukai sportuoja smile.gif man asmeniskai sitas klubas fantastiskas, kiek buvau, sitas geriausias bigsmile.gif treniruociu daug ivairiu laiku, pasirinkimas didelis, yra ir intensyviu, ir tokiu kaip joga, kalanetika, treniruokliai super, nauji, geri, aplinka smagi, zodziu, man laaabai patinka thumbup.gif

minusas - nera baseino (nors as ten siaip ar taip neinu), bet yra sauna persirengimo kambary. lyginant kainas yra pigesniu klubu, nors jei eini per grupe ar per imone, tada normaliai smile.gif
Atsakyti
Na o as siandien buvau sporto klube, tai tikrai viskas patiko thumbup.gif labai smagiai po sporto pirtelej pasdedejau bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau ir as pirma karta smile.gif Patiko. Jaukus nedidelis klubelis, viskas nauja svaru tvarkinga, treneriai isties demesingi. Turiu su kuo palyginti, tad drasiai galiu pasakyt, kad viena geriausiu vietu sportuoti Vilniuje. Aciu forumo dalyvems uz rekomendacija!
Atsakyti
as irgi noreciau eiti i si sporto kluba, nes jis arciausiai namu ax.gif apziurejau puslapi ir nelabai supratau, kadangi turiu studento pazymejima tai kaina parasyta, viskas gerai, bet neradau parasyto apsilankymu skaiciaus doh.gif tai kas jau buvo, kaip ten yra? menesio abonenta turint kiek kartu galima apsilankyti sporto saleje? aciu 4u.gif
Atsakyti