Įkraunama...
Įkraunama...

Ž. Savicko sporto klubas

QUOTE(linneka @ 2010 02 17, 14:39)
as irgi noreciau eiti i si sporto kluba, nes jis arciausiai namu  ax.gif  apziurejau puslapi ir nelabai supratau, kadangi turiu studento pazymejima tai kaina parasyta, viskas gerai, bet neradau parasyto apsilankymu skaiciaus doh.gif  tai kas jau buvo, kaip ten yra? menesio abonenta turint kiek kartu galima apsilankyti sporto saleje? aciu  4u.gif

As pernai ten lankiausi su studento pazymejimu, tai budavo galima eiti kad ir kasdien, nuo ryto iki kokios 16 val.
Atsakyti
Merginos, ar matet kokia akcija suorganizavo Savicko sporto klubas bigsmile.gif 4 men. abonementas uz 3 men kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 06 01, 16:47)
Merginos, ar matet kokia akcija suorganizavo Savicko sporto klubas  bigsmile.gif 4 men. abonementas uz 3 men kaina  thumbup.gif

Jei būtų su galimybe stabdyti vienam mėnesiui (nes aš, kaip dauguma, vasarą atostogauju) - būtų nieko biggrin.gif
Atsakyti
merginos,kokie atsiliepimai apie Ausros vedama kalanetika? renkuosi tarp stimulus ir savicko klubu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElGuna: 03 liepos 2010 - 10:34
merginos, o kiek zmoniu turi eiti per imone ir kokios tada kainos?
Atsakyti
O gal zinot ar nuo rugsejo bus kokios STEP ivadines treniruotes? Ar iskart sokt i vidutini lygi teks? g.gif Esu lankiusi ir step aerobika, kalanetika, latino ir pan. bet ilga laika nesportavus viskas pasimirso... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
pernai metais Savicko klube buvo uzsiemimai su vaikiukais. Yra galimybe atgaivinti si reikala, jeigu susiburtu bent septynios mamytes - pasikalbintume Jeane Claude, kad pravestu mums Taebo treniruote. Bandytume tartis del rytinio laiko, 10 val., pora kartu per savaite. Jeigu kazkas noretu prisijungti, brukstelkit man i AZ
Atsakyti
sveiki 4u.gif gal kas galėtų pakomentuoti Vytauto PUMP treniruotes? kaip treneris Vytautas man labai patiko, bet jo vedamoj treniruotėj niekad nesu buvus, tai būtų įdomu išgirst nuomonių ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip ten dabar su kokia grupele? turiu dabar akcijine kalanetika nusipirkus. vakar isbandziau. susirinko nemazai zmogeliuku, bet visi tilpo. seip mielai ir kokia manksta su leliukais palankyciau. jei yra norinciu jungtis. aisku kaina svarbu. mano zuikuciui 4.5men wub.gif
arba jungciausi orie grupeles ir paprastai. paderinciau su kuo, kad maziuka paziuretu:)

beje del kalanetikos. uzsiemimas smagus. jauciu visus raumenukus siandien, nes sportavau pirmakart po gimdymo, tik va pastabu ka darai negerai tai truko man.
Atsakyti
Šiandien pirmą sykį šiame klube buvau treniruotėje. trenerių dar nepažįstu, bet patiko laaabai thumbup.gif Jauki aplinka ir nesijaučia pasikėlimo kaip IMPULSE, visas personalas čia malonus ir paslaugus, tikrai draugiška aplinka, jaučiu, kad taps mano mylimu klubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuska @ 2011 12 08, 01:53)
Šiandien pirmą sykį šiame klube buvau treniruotėje. trenerių dar nepažįstu, bet patiko laaabai  thumbup.gif  Jauki aplinka ir nesijaučia pasikėlimo kaip IMPULSE, visas personalas čia malonus ir paslaugus, tikrai draugiška aplinka, jaučiu, kad taps mano mylimu klubu  biggrin.gif

Sveika prisijungusi prie musu draugisko burio thumbup.gif
Atsakyti
Renkuosi sporto kluba, kazkaip man Savicko prieinamiausias pasirode. Tik noriu paklaust jei as noresiu lankyti ar as is kart galiu i grupe isilieti, ar dar reikia laukti.
Ir jei as labiau noreciau treniruokliu sales, is kur man zinot kokius ir kaip treniruoklius naudoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 vasario 2012 - 16:24