Sveikos merginos
Papasakosiu, kas man nutiko visai nesenai, tiesiog perskaiciau jusu temele ir tikrai likau nustebus, kad jauciuosi panasiai kaip dauguma jusu, nors siaip esu sveikas zmogus
Tai va, pries savaite,o gal dvi ,anksti ryte susiruosem su mama pereiti parduotuves. Normalus rytas, gal kiek silpna, miegojau 5-6 valandas, sioks toks nuovargis, dar is vakaro su vyru apspyke. Nuvarem i Akropoli, perejom viena, antra parduotuve ir staiga bum, galva apsvaigo, atrodo tuoj issijugsiu, sedau ant suolo. Lyg praeina, atsistojau ir vel . Sirdis dauzosi, kojos rankos tirpsta atrodo net valdyti sunku. Prasedejau gal pusvalandi, nepraejo, nusiunciau mama i vaistine, nupirko sirdies darba gerinanciu lasu, isgeriau, vistiek nieko, visa kalatotis pradejau, atrodo dar blogiau. Iskviete greitaja. Atvaziavo, pamatavo pulsa, kraujospudi, apziurejo, viskas normose,diagnioze sveika, tik pervargus. O ant koju nepastoviu

Taip ir baigesi dienele. Poto kelias dienas ilsejausi, gulejau lovoj , jauciausi gerai. Dabar lyg ir butu viskas normaliai, bet tik iseinu is namu... Vel darosi silpna

Kaip jus rasete, toks nerealumo jausmas, apsvaigimas, einu prekybos centre ir atrodo,kad as esu negyva , nezinau kaip apibudinti

Tai kojos, tai rankos patirpsta, iskart i leda susala. Perejau gydytojus, aisku, poliklinikoj irgi tas jausmas, i visus kabinetus tempiausi vyra, bijojau nualpti. Neurologe apziurejusi buvo tokiom

akim, jautrumas tiek padidejes ,kad ten sedint net liezuvis drebejo ir akiu obuoliai

Vydziai issiplete. Neurologe apziurejo, viskas ciki su sirdim. Po jos zodziu man net lengviau pasidare. Bet deja, vistiek tas pats. Isejusi is namu turiu kovoti su savim kad nepasidarytu bloga

Visur su vyru susikibe rankomis, jau apie dvi savaites nebuvau isejusi is namu viena

Nezinau, dabar galvoju, kad gal cia ne tik isitikinimas - isikalimas sau i galva, o liga