QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 21, 21:14)
Kad manes niekur nesiunte, tik kraujo tyrimus, sirdies kardiograma, o skydliauke irgi kardiologe apciupinejo ten kazkaip pirstais
Sake viskas tvarkoj, tik po menesio, kai baigsiu gerti vitaminus (Neurozan ir Magne 24) ateiti pasirodyt pas neurologe. Stresuoju tai pastoviai del visokiu nesamoniu, labai greitai apsiverkiu, supykstu irgi akimirksniu atrodo uzverdu net . Dabar stengiuosi nesinervuoti, miegot per para bent 8 valandas, mintyse save nuteikineju , kad man nieko nera
O kas vyksta per ta minute? Man tai tiesiog kai bunu viesumoje tai tas nerealumo jausmas, galvos svaigimas kazkoks, atrodo sunku net eiti, dusauti pradedu, tirpsta galunes
Jei vyras paleidzia ranka dar labiau pablogeja.
Kai maitinu vaika virtuveje pasisodinusi ant keliu irgi uzeina tas nerealumo jausmas, nes turiu baime "atsijungti" laikydama ji ant ranku .
Kolkas lyg ir padeda saves raminimas mintyse, kad ir kaip nesinori bet stengiuosi iseiti is namu dazniau, aisku kai iseinu iskart noriu vel grizti. labai tikiuosi ,kad ta sivijauta praeis be vaistu ar psichologu, tiesiog manau reikia nepasiduoti baimei ir tam nerealumo jausmui.

O kas vyksta per ta minute? Man tai tiesiog kai bunu viesumoje tai tas nerealumo jausmas, galvos svaigimas kazkoks, atrodo sunku net eiti, dusauti pradedu, tirpsta galunes

Kai maitinu vaika virtuveje pasisodinusi ant keliu irgi uzeina tas nerealumo jausmas, nes turiu baime "atsijungti" laikydama ji ant ranku .
Kolkas lyg ir padeda saves raminimas mintyse, kad ir kaip nesinori bet stengiuosi iseiti is namu dazniau, aisku kai iseinu iskart noriu vel grizti. labai tikiuosi ,kad ta sivijauta praeis be vaistu ar psichologu, tiesiog manau reikia nepasiduoti baimei ir tam nerealumo jausmui.

Lietuvoje ir manes niekur nesiunte, nezinojo kas yra, sake tik gal nuvargus, gal issekus, pykciai gal problemos, tik Olandijoje diagnozavo kas man yra, papasakojo daktaras nemazai, papasakojo apie hiperventiliacija plauciuose, maisei ir visa kita. issinagrinejau ir jauciu, kad sveikstu

Sveikos, kaip laikotes pries sventes?
Man tai taip gera buvo vakar, tiek daug nuveikiau, buvau spektaklyje su vaiku, eglute pasipuosem, dovanas supokavau, tokia kaledine nuotaika uzejo. Pirma karta per siuos metus.
Bet atejau ryte i darba...ir vel blogai...Cia tokia itampa, viena kolege ant manes uzpykus,dar priesais mane sedi, nesneka, kiek kalbinu nulis emociju...Tureciau kazkaip ismokt nuo to atsiribot, bet nemoku.....Trenke vel panikos priepolis...net du...
O sakykit,merginos, kokios mintys isprovokuoja jums panikos priepolius...As skaiciau, kad kenciantys nup panikos priepoliu klaidingai ir katastrofiskai interpretuoja savo pojucius.Vieni bijo numirt, kiti bijo isprotet...Man tai net baisu rasyt ko as prisifantazuoju
2:Na bet, tam straipsnyje parasyta, kad reikia parasyt ant popieriaus lapo, kaip interpretuoji savo pojucius,cia vienas is gydymo metodu, tai parasysiu jums
Pvz., smesteli kas nosr pries akis...nu nzn, koks taskelis, ar siaip uz ko nors akis uzkliuna, toliau pradeda veikt fantazija, gal as maciau ta ir ta,dar fantazija nupiesia ka nors, paskui mintis gal as jau visiska psichine, man jau turbut haliucinacijos
Pas mane labai didele isprotejimo baime....dar plius esu prisiskaicius apie visus isprotejimo simptomus
Ir tada prasideda....sidies dauzymas, oro trukimas, prakaito pylimas....Paskui nusiraminu, tada pagalvoju, kad viska as prisifantazavau...ir pati save gazdinau.........Tada pagalvoju....man jau visai blogai.....jeigu issigastu savo pacios vaizduotes....Taip ir sukuosi uzdaram rate....
Na tiesiog matyt truksta teigiamu emociju.....vakar ju buvo uztektinai, jauciausi puikiai...siandien darbe tokia itampa, ir man negerai
Pasidalinkit ir jus kaip interpretuojat savo pojucius...ka galvojat panikos metu, kaip save "piesiat"...sako kai parasai, tai tarsi "isimi" is savo visaus, gali daigiau pasiziuret is sono...
Man tai taip gera buvo vakar, tiek daug nuveikiau, buvau spektaklyje su vaiku, eglute pasipuosem, dovanas supokavau, tokia kaledine nuotaika uzejo. Pirma karta per siuos metus.
Bet atejau ryte i darba...ir vel blogai...Cia tokia itampa, viena kolege ant manes uzpykus,dar priesais mane sedi, nesneka, kiek kalbinu nulis emociju...Tureciau kazkaip ismokt nuo to atsiribot, bet nemoku.....Trenke vel panikos priepolis...net du...

O sakykit,merginos, kokios mintys isprovokuoja jums panikos priepolius...As skaiciau, kad kenciantys nup panikos priepoliu klaidingai ir katastrofiskai interpretuoja savo pojucius.Vieni bijo numirt, kiti bijo isprotet...Man tai net baisu rasyt ko as prisifantazuoju

Na tiesiog matyt truksta teigiamu emociju.....vakar ju buvo uztektinai, jauciausi puikiai...siandien darbe tokia itampa, ir man negerai

Pasidalinkit ir jus kaip interpretuojat savo pojucius...ka galvojat panikos metu, kaip save "piesiat"...sako kai parasai, tai tarsi "isimi" is savo visaus, gali daigiau pasiziuret is sono...

Sveikos mamytes, per tuos darbus neturiu laiko prisijungti, perskaiciau visus jusu laiskucius, kas del kaklo ir nugaros skausmu, mane jie ir kamuoja, dar buvo ir spranda surakine, negalejau niekaip pasukt i kaire puse, dar ir dabar jauciu skausma, bet tai nuo persalimo.Siandien buvau pas psichologe, tai issikalbejau visa valanda
Gavau knyga-kaip paciam iveikti nerima, tai turesiu skaityti ir analizuoti.
Panikos priepuolius man issaukia eiliniai galvos skausmai ar skrandzio sutrikimai.Prisigalvoju , kad man jau bus insultas ar infarktas ir pradedu panikuoti.Geriu vaistus, kuriu visai nereikia, bet man atrodo , kad nuo ju bus geriau
O jums nebuna tokio jausmo,lyg galva aptirptu? atrodo pasuki i reikiama pusia ir vel atsistato viskas i vietas?
Papildyta:
Labutis, puikiai tave suprantu, as visa vasara namie prasedejau, nes bijojau kur nors iseiti, kadangi vyras dirba visa diena, tai taip ir tunodavau su vaikuciu namie.Buvau prisigalvojus, kad man galva svaigsta ir bijojau nugriuti kur nors.Paskui supratau, kad taip ilgai netversiu ir perzengiau per visus negaliu
, pradejau vaikscioti viena po lauka, uzsiemiau namu remontu ir po biski reikalai gereja.Tik kai pervargstu, tuomet blogiau, nes kartojasi visi tie nemalonus pojuciai, bet ir tai ismokau juos susivaldyti ir nepulti i panika
Pasistenk apie tai negalvoti, kad ir jauties blogiau, pagalvok ka nors grazaus, pasiimk tau miela daikta i rankas ar pabandyk giliai kviepuoti.

Panikos priepuolius man issaukia eiliniai galvos skausmai ar skrandzio sutrikimai.Prisigalvoju , kad man jau bus insultas ar infarktas ir pradedu panikuoti.Geriu vaistus, kuriu visai nereikia, bet man atrodo , kad nuo ju bus geriau

O jums nebuna tokio jausmo,lyg galva aptirptu? atrodo pasuki i reikiama pusia ir vel atsistato viskas i vietas?
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 21, 18:31)
Sveikos merginos
Papasakosiu, kas man nutiko visai nesenai, tiesiog perskaiciau jusu temele ir tikrai likau nustebus, kad jauciuosi panasiai kaip dauguma jusu, nors siaip esu sveikas zmogus
Tai va, pries savaite,o gal dvi ,anksti ryte susiruosem su mama pereiti parduotuves. Normalus rytas, gal kiek silpna, miegojau 5-6 valandas, sioks toks nuovargis, dar is vakaro su vyru apspyke. Nuvarem i Akropoli, perejom viena, antra parduotuve ir staiga bum, galva apsvaigo, atrodo tuoj issijugsiu, sedau ant suolo. Lyg praeina, atsistojau ir vel . Sirdis dauzosi, kojos rankos tirpsta atrodo net valdyti sunku. Prasedejau gal pusvalandi, nepraejo, nusiunciau mama i vaistine, nupirko sirdies darba gerinanciu lasu, isgeriau, vistiek nieko, visa kalatotis pradejau, atrodo dar blogiau. Iskviete greitaja. Atvaziavo, pamatavo pulsa, kraujospudi, apziurejo, viskas normose,diagnioze sveika, tik pervargus. O ant koju nepastoviu
Taip ir baigesi dienele. Poto kelias dienas ilsejausi, gulejau lovoj , jauciausi gerai. Dabar lyg ir butu viskas normaliai, bet tik iseinu is namu... Vel darosi silpna
Kaip jus rasete, toks nerealumo jausmas, apsvaigimas, einu prekybos centre ir atrodo,kad as esu negyva , nezinau kaip apibudinti
Tai kojos, tai rankos patirpsta, iskart i leda susala. Perejau gydytojus, aisku, poliklinikoj irgi tas jausmas, i visus kabinetus tempiausi vyra, bijojau nualpti. Neurologe apziurejusi buvo tokiom
akim, jautrumas tiek padidejes ,kad ten sedint net liezuvis drebejo ir akiu obuoliai
Vydziai issiplete. Neurologe apziurejo, viskas ciki su sirdim. Po jos zodziu man net lengviau pasidare. Bet deja, vistiek tas pats. Isejusi is namu turiu kovoti su savim kad nepasidarytu bloga
Visur su vyru susikibe rankomis, jau apie dvi savaites nebuvau isejusi is namu viena
Nezinau, dabar galvoju, kad gal cia ne tik isitikinimas - isikalimas sau i galva, o liga 

Papasakosiu, kas man nutiko visai nesenai, tiesiog perskaiciau jusu temele ir tikrai likau nustebus, kad jauciuosi panasiai kaip dauguma jusu, nors siaip esu sveikas zmogus

Tai va, pries savaite,o gal dvi ,anksti ryte susiruosem su mama pereiti parduotuves. Normalus rytas, gal kiek silpna, miegojau 5-6 valandas, sioks toks nuovargis, dar is vakaro su vyru apspyke. Nuvarem i Akropoli, perejom viena, antra parduotuve ir staiga bum, galva apsvaigo, atrodo tuoj issijugsiu, sedau ant suolo. Lyg praeina, atsistojau ir vel . Sirdis dauzosi, kojos rankos tirpsta atrodo net valdyti sunku. Prasedejau gal pusvalandi, nepraejo, nusiunciau mama i vaistine, nupirko sirdies darba gerinanciu lasu, isgeriau, vistiek nieko, visa kalatotis pradejau, atrodo dar blogiau. Iskviete greitaja. Atvaziavo, pamatavo pulsa, kraujospudi, apziurejo, viskas normose,diagnioze sveika, tik pervargus. O ant koju nepastoviu

Labutis, puikiai tave suprantu, as visa vasara namie prasedejau, nes bijojau kur nors iseiti, kadangi vyras dirba visa diena, tai taip ir tunodavau su vaikuciu namie.Buvau prisigalvojus, kad man galva svaigsta ir bijojau nugriuti kur nors.Paskui supratau, kad taip ilgai netversiu ir perzengiau per visus negaliu

Pasistenk apie tai negalvoti, kad ir jauties blogiau, pagalvok ka nors grazaus, pasiimk tau miela daikta i rankas ar pabandyk giliai kviepuoti.
QUOTE(mireja @ 2008 12 22, 12:22)
Pas mane labai didele isprotejimo baime....dar plius esu prisiskaicius apie visus isprotejimo simptomus
Ir tada prasideda....sidies dauzymas, oro trukimas, prakaito pylimas....Paskui nusiraminu, tada pagalvoju, kad viska as prisifantazavau...ir pati save gazdinau.........Tada pagalvoju....man jau visai blogai.....jeigu issigastu savo pacios vaizduotes....Taip ir sukuosi uzdaram rate....

Pas mane nualpimo baime. Kai kur nors bunu viesumoje ir pradeda darytis bloga tada save raminu, kad man istikruju nebloga, as pati prisigalvoju, dar sau sakau : Nu gerai, davai alpk, kas atsitiks? Nenumirsi, pakels ir atgaivins ,aplink pilna zmoniu

Tukutis- dekui, taip ir stengiuosi daryt, perlauzt ta isitikinima, kad iseisiu ir bus bloga:rolleyes: Man galva neaptirpsta, o tik buna toks jausmas lyg tuoj prades drebeti. Budavo seniau kai labai isitempus bandydavau gerti is puodelio, tai drebedavo .
Gintek- gal ir geriau jautiesi, kai zinai,kas su tavim vyksta

papasakosiu kaip pati prisisaukiau paskutine PA. zodziu, pradejau jausti, kad desine koja vis paspaudzia po keliu per sulenkima - nei meslungis, nei skausmas, kazkas neaiskaus. aisku nerimas apeme (velgi turbut del to neadekvataus ir perdeto pojuciu vertinimo). visa savaite vis vaiksciojau galvojau - kas cia gali but, ir galiausiai "sugalvojau", kad gal man koks kresulys ten susidare ir uzstrigo. tada prisidejo baime, kad jis man tuoj pajudes kur nors i plaucius, sirdi ar smegenis.
atsiguliau miegot ir toliau bijau, nuo tos baimes jauciu kaip surakina kakla, pradeda galvoj tvinkciot, dar labiau issigastu, nutirpsta puse veido, ranka - viskas desinej pusej, kaip ir koja. isivaizduoju, kad taip gali buti prie insulto. saltas prakaitas upeliais pila. keliuos ir einu gert valerijono ir arbatos nuo nervu. tada isijungiu kompa ir ieskau insulto simptomu - dalis atitinka, baime dar labiau sustipreja, panika nenormali, visokios mintys, kad tuoj mirsiu ir t.t. zadinu vyra ir verkdama liepiu vezt i ligonine. jisai ramina, kad man vel "tos nesamones", as netikiu, nes a) nera sirdies plakimo kaip seniau
veido nutirpimo ankciau niekada nebuvo c) labai ilgai nepraeina (as kokia gera valanda pralaukiau, kol pradejau vyra kelt). nu ir ka - ligoninej 3 val. laukiau kol tikrino krauja, slapima, sirdi, netgi plaucius
galiausiai patrukciojo peciais ir kadangi as pasakiau, kad man yra buve ankciau pan. dalyku ir kad jau geriau - konstatavo, kad cia PA ir paleido namo, liepe pailset.
jauciaus kaip kokia durne ir pries gydytojus ir pries vyra. gryzus vel sedau prie kompo, susivedziau i google "panikos atakos" ir radau si foruma.
pasiskaiciau ir supratau, kad visos mano "nesamones" buvo samoningai isprovokuotos mano pacios.
niekada gyvenime nepatikeciau, jei paciai taip nebutu atsitike... taip kad reik but labai atsargiom su savo mintim
gyveni ir mokais

Mirėja, aš taip pat labai jautri..bet ...nemanau, kad iš tikrųjų išprotėsiu, nes pasiskaitau ir suprantu, kad čia tik nerimas ir baimė
Manau, reikia kažkaip išmokti džiaugtis gyvenimu, kiekviena smulkmena.Na tai, kas, kad kolegė ne nuotaikoje, na tai kas, kad vyras, atrodo nebemyli taip stipriai kaip anksčiau, na tai kas, kad galiu darbą prarasti, na tai kas, kad ištiks insultas...(čia visos mano baimės)...Reikia rasti kuo pasidžiaugti: gražus oras, miela dovana, smagus pokalbis, skanus vynas, ir vėl gražiai atrodau, temperatūros neturiu
Reikėtų į sunkumus žiūrėti kaip į gyvenimo pamokas, kurios išmoko kažko tai teigiamo nesvarbu kokios skaudžios bebūtų...Na, pavyzdžiui, kolegės nuotaika tai yra grynai jos problema, tai tegu jinai ją ir sprendžia...Be to idealių kolegių nebūna, o mums nebūtina jų mintis skaityti ir bandyti pralinksminti (nors pati tai dažnai darau).
o šiaip tai smagu, kad jūs visos tokios esate į mane panašios, nes aš irgi daug ko bijau ir nerimauju
Papildyta:
Papasakosiu, kaip aš vieną kartą b a i s i a i supanikavau ir gąsdinau kitus
Buvo problemų su virškinimu, atrodo, nieko nevirškina, pykina...bloga
Paskambinau mamai, papasakojau. O mano mama irgi panikuotoja matyt. Sako, laikykis griežtos dietos, gerk tik arbatą, košeles, nes gali būti ir kasos uždegimas, nuo kurio gali ir numirti.Nu, man baimės pilnos akys
Taigi, atsibundu naktį, ketvirtą nakties (tokiu laiku visi dažniausiai miršta), jaučiu, kad labai troškina, bloga, nubėgu į virtuvę, spėju vandens atsigerti, ir galva susvaigo. Apėmė nerealumo jausmas (buvau viena namie), spėjau duris atrakinti, kad greičiau mane rastų, atsiguliau, šaltas prakaitas išpylė, galvoje spengia, viską matau kaip per rūką, baimė didžiulė, pereina per kūną PA su virpėjimu.Skambinu mamai į kitą miestą. Atsiliepė.Sakau, kad turbūt mirsiu, nes labai bloga
Ramino, ramino ir nurimau. Pasakė, kad bet kam gali naktį galva apsvaigti..Na, tai va...
Dabar jau man geriau, į viską linksmiau žiūriu, o tada bijojau viena pasilikti. Dabar jau galiu

o šiaip tai smagu, kad jūs visos tokios esate į mane panašios, nes aš irgi daug ko bijau ir nerimauju

Papildyta:
Papasakosiu, kaip aš vieną kartą b a i s i a i supanikavau ir gąsdinau kitus

Dabar jau man geriau, į viską linksmiau žiūriu, o tada bijojau viena pasilikti. Dabar jau galiu

QUOTE(truth @ 2008 12 22, 17:16)
Atrodo tik galvoji, o is to galvojimo ir ligoniu tampi

QUOTE(Lanėja @ 2008 12 22, 17:29)

O svarbiausia, kiti nesupranta. Ypac drauges. Sako : tai pailsek, pervargai. Bet nesupranta ir nesupras kas tai per busena, kad ji nepraeina issimiegojus

Laneja- ko gero ir blogiausiai pasidaro, kai nieko nera salia

Poto vel, ejau parukyti i balkona

Labukas visoms
Dažnai skaitau apie ką rašot ir pati dažnai parašau,bet matau kad mūsų padaugėjo. Žinot perskaičiau kaip pačios sau PA sukeliat tai gal kas ir supyks bet net juokas apima
. Kaip viskas panašu.
Man vyras ne karta sake kad moku taip sukoncentruoti save į blogus dalykus kad pati jau kaip kokia ragana galiu prišaukti sau PA. ir kitas bedas. Aišku jokas per ašaras bet yra kaip yra. Galiu irgi aprašyti ne viena PA kada pati sau ja ir sukėliau
Ir butent viskas prasidedavo nuo kažkokio fizinio skausmo,bet kartais užeidavo net iki šiol nelabai suprantu priežasties
O kada užeina PA( tfiu,tfiu,tfiu) jau senei ji mane aplankydavo, tai galiu pasakyti kad mintis sukasi apie viską tik ne apie realius dalikus. Bijau nežinoma ko,bijau numirti, galvoju kad tai ne PA o koks infarktas,insultas , negaliu nieko daryti,jaučiosi kaip sapne,užeina silpnumas ir t.t.

O kada užeina PA( tfiu,tfiu,tfiu) jau senei ji mane aplankydavo, tai galiu pasakyti kad mintis sukasi apie viską tik ne apie realius dalikus. Bijau nežinoma ko,bijau numirti, galvoju kad tai ne PA o koks infarktas,insultas , negaliu nieko daryti,jaučiosi kaip sapne,užeina silpnumas ir t.t.
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 22, 17:44)
O svarbiausia, kiti nesupranta. Ypac drauges. Sako : tai pailsek, pervargai. Bet nesupranta ir nesupras kas tai per busena, kad ji nepraeina issimiegojus 

issimiegojus tikrai nepraeina, cia tokia situacija, kai reikia keistis is esmes - ypac keisti savo mintis, poziuri, zodziu "dirbti" su savim. kartais reikia ir pagalbiniu priemoniu: raminanciu, AD, psichologo pagalbos, kvepavimo pratimu ir pan. - indivudualiai pasirinkti kas kam tinka ir padeda.

O kodėl psichologė mūsų nekonsultuoja šiame skyrelyje?
Aš sutinku, kad dauguma ligų atsiranda dėl to, kad kažkaip tai ne taip gyvename, ne taip jaučiame. Todėl psichologinė pagalba , manau, veiksminga būtų...
Aišku, kad negaliu atmesti, kad man panikos priepuoliai yra ir nuo kaklo problemų, nes ir rankos naktimis tirpsta, ir kaklą paskauda, ir galvą pasvaigsta. Bet ir imu viską į galvą.
Studijuoju ligas internete, noriu viską sužinoti.Kaip gyventi, jau turint sveikatos problemų, žinant, kad jos niekur nedings ir mažiau panikuoti?
Dėl to bijau ir antro vaikelio lauktis. Džiaugiuosi, kad kai buvau jaunesnė, labai norėjau vaiko, ir turiu dukrą. Labai noriu antro, tiesiog gamtos šauksmas kaip patinka maži vaikai...bet nesiryžtu. Todėl jaučiuosi nepilnavertė, nes vyras norėtų antro vaiko, o ir visi draugai jau susilaukę antro arba laukiasi...
O šiaip visoms linkiu linksmų švenčių
Aš sutinku, kad dauguma ligų atsiranda dėl to, kad kažkaip tai ne taip gyvename, ne taip jaučiame. Todėl psichologinė pagalba , manau, veiksminga būtų...
Aišku, kad negaliu atmesti, kad man panikos priepuoliai yra ir nuo kaklo problemų, nes ir rankos naktimis tirpsta, ir kaklą paskauda, ir galvą pasvaigsta. Bet ir imu viską į galvą.

Dėl to bijau ir antro vaikelio lauktis. Džiaugiuosi, kad kai buvau jaunesnė, labai norėjau vaiko, ir turiu dukrą. Labai noriu antro, tiesiog gamtos šauksmas kaip patinka maži vaikai...bet nesiryžtu. Todėl jaučiuosi nepilnavertė, nes vyras norėtų antro vaiko, o ir visi draugai jau susilaukę antro arba laukiasi...
O šiaip visoms linkiu linksmų švenčių

QUOTE(truth @ 2008 12 22, 17:16)
papasakosiu kaip pati prisisaukiau paskutine PA. zodziu, pradejau jausti, kad desine koja vis paspaudzia po keliu per sulenkima - nei meslungis, nei skausmas, kazkas neaiskaus. aisku nerimas apeme (velgi turbut del to neadekvataus ir perdeto pojuciu vertinimo). visa savaite vis vaiksciojau galvojau - kas cia gali but, ir galiausiai "sugalvojau", kad gal man koks kresulys ten susidare ir uzstrigo. tada prisidejo baime, kad jis man tuoj pajudes kur nors i plaucius, sirdi ar smegenis.
atsiguliau miegot ir toliau bijau, nuo tos baimes jauciu kaip surakina kakla, pradeda galvoj tvinkciot, dar labiau issigastu, nutirpsta puse veido, ranka - viskas desinej pusej, kaip ir koja. isivaizduoju, kad taip gali buti prie insulto. saltas prakaitas upeliais pila. keliuos ir einu gert valerijono ir arbatos nuo nervu. tada isijungiu kompa ir ieskau insulto simptomu - dalis atitinka, baime dar labiau sustipreja, panika nenormali, visokios mintys, kad tuoj mirsiu ir t.t. zadinu vyra ir verkdama liepiu vezt i ligonine. jisai ramina, kad man vel "tos nesamones", as netikiu, nes a) nera sirdies plakimo kaip seniau
veido nutirpimo ankciau niekada nebuvo c) labai ilgai nepraeina (as kokia gera valanda pralaukiau, kol pradejau vyra kelt). nu ir ka - ligoninej 3 val. laukiau kol tikrino krauja, slapima, sirdi, netgi plaucius
galiausiai patrukciojo peciais ir kadangi as pasakiau, kad man yra buve ankciau pan. dalyku ir kad jau geriau - konstatavo, kad cia PA ir paleido namo, liepe pailset.
jauciaus kaip kokia durne ir pries gydytojus ir pries vyra. gryzus vel sedau prie kompo, susivedziau i google "panikos atakos" ir radau si foruma.
pasiskaiciau ir supratau, kad visos mano "nesamones" buvo samoningai isprovokuotos mano pacios.
niekada gyvenime nepatikeciau, jei paciai taip nebutu atsitike... taip kad reik but labai atsargiom su savo mintim
gyveni ir mokais 

Oi zinok kaip juokiausi perskaicius...ir pagalvojau kaip viskas pazystama...

Bet merginos, pakykit man,is kur tas noras pas mus pastoviai save gazdint? Nu va gal vezys, nu va gal kresulys, nu va gal pamisele....Cia gi pastovus saves gazdinimas....Niekaip nesuprantu....juk turim pacios sau geros but, save mylet