Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

QUOTE(Miaška @ 2005 06 29, 16:11)
Kai parašei, tai ir aš tos žiurkės ieškau, bet nerandu... O koks nuotraukos pavadinimas?

Ta didelė žiurkė transformavosi į didelį katiną biggrin.gif nuotrauka buvo pakeista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 29, 16:22)
Ta didelė žiurkė transformavosi į didelį katiną  biggrin.gif nuotrauka buvo pakeista  mirksiukas.gif

Geras... Tai gerai, kad mūsų katė nesitransformuoja laisvalaikiu į kokią žiurkę, bo strioko įvarytų visiems... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 06 29, 16:35)
Geras... Tai gerai, kad mūsų katė nesitransformuoja laisvalaikiu į kokią žiurkę, bo strioko įvarytų visiems... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano katinas laisvalaikiu ir dar kaip transformuojasi laugh.gif Po konkurso pamatysi į ką biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 12:53)
Beje, ta didžioji žiurkė išimta, ar aš jos neberandu?  blink.gif  blink.gif

Prisipažinsiu, tai buvo mano mergikė su savo mėgstamiausia augintine Pelyte. iš tiesų tai laboratorinė žiurkė, balta, raudonom akim, labai didelė, sunki, bet puiki draugė vaikui ax.gif Pakeičiau į kitą foto ax.gif T foto pas mane ant darbo stalo stovi, tai kolegos vis už širdies girebiasi..žiurkė atseit, kaip vaikas..Nu ką padarysi, didelis pacuks blush2.gif
Atsakyti
Nu bet tikrai superinė žiurkė blink.gif Matosi, kad mylimiausia, gerai maitinama biggrin.gif Žiurkėms jaučiu didelę simpatiją ir pati esu laikiusi - nepaprastai protingas gyvūnas, beveik šuniukas, jei dažnai bendraujama, tik kad neilgai gyvena cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 16:51)
Mano katinas laisvalaikiu ir dar kaip transformuojasi  laugh.gif Po konkurso pamatysi į ką  biggrin.gif  tongue.gif

Maniškė tai transformuojasi tik į šunį - kai ateina svetimi, arba į pagalvę - kai neėda, ir nebūna šunimi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 06 29, 18:54)
Prisipažinsiu, tai buvo mano mergikė su savo mėgstamiausia augintine Pelyte. iš tiesų tai laboratorinė žiurkė, balta, raudonom akim, labai didelė, sunki, bet puiki draugė vaikui ax.gif Pakeičiau į kitą foto ax.gif T foto pas mane ant darbo stalo stovi, tai kolegos vis už širdies girebiasi..žiurkė atseit, kaip vaikas..Nu ką padarysi, didelis pacuks blush2.gif

O as ir net nemaciau tos superines ziurkes cry.gif
Atsakyti
Kas dar nesugalvojote su kokia foto dalyvauti ir pan. paskubėkite - šiandien paskutinė paraiškų priėmimo į fotokonkursą diena. Ryt jau balsavimas prasideda. Taip pat siūlau neatidėti paraiškos pildymo labai vėlyvam vakarui, kartais taip nutinka, kad paraiška atsiunčiama prieš pat 24 val. ir tokiu paros metu jau nebėra galimybės administratoriams susirinkus nuotrauką aptarti, patvirtinti ir pan.

Visiems dalyviams sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 06 29, 08:18)
Varene, nu tu cia baik,
tikia nuotrauka buvai idejusi su dviem vienetukais i teveliu konkursa, o dabar jau nebedalyvauji?! Nugi, aprenk vaika ta pacia maijke, o diedo maijke kokiam suniui uzvilk ir vel busi pirmose gretose..A? mirksiukas.gif

Ooo... tam dar šunį reikia išsinuomot biggrin.gif
Atsakyti
labai grazios visos nuotraukos thumbup.gif bus sunkus balsavimas, nors 2 favoritus jau turiu tongue.gif
Atsakyti
kodel neleidzia balsuoti us nuotrauka " as ir mano geriausias draugas " cry.gif cry.gif cry.gif uz kitas leidzia, o ant sios raso gristi g.gif
bandysiu veliau, bet dar taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Aš jau nubalsavau už 3 nuostabias nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti