Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

Ir aš jau pabalsavau smile.gif
Dvi jau buvai išsirinkusi, o dėl trečios ilgai sukau galvą - nu tiek gražių doh.gif
Atsakyti
Visu nuotraukytes labai grazios 4u.gif . Issirinkti buvo sunku, bet prabalsavau jau uz mano anksciau tris minetas, nu labai wub.gif
Atsakyti
O kur dingo "Pagausiu, pagausiu..."? Ar aš čia jos nepastebiu po vakar ilgai žiūrėto filmo g.gif
Atsakyti
Kažkaip visada taip būna, kad trečią sunkiausia išrinkt g.gif Nes tikrai daug labai gerulių nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
As va ir prabalsavau, vienas balsas sraigei biggrin.gif , nu topine nuotraukyte, vienas juros kiaulei, labai jau man jinai grazi... biggrin.gif Nu ir vienas katineliui, nu gal greiciau mergytei, nes katinelis grazus, ale labai jau mergyte grazi ir dar katina valkioja... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 07 01, 10:45)
O kur dingo "Pagausiu, pagausiu..."? Ar aš čia jos nepastebiu po vakar ilgai žiūrėto filmo g.gif

tikrai yra , atidziau paieskok, nes nuotraukos keicia vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau irgi nubalsavau smile.gif

Na, tai kuri mes siandien trauksim thumbup.gif
Pagausiu...pagausiu.. thumbup.gif
Ir ten kur dvynukai su katinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 07 01, 14:02)
tikrai yra , atidziau paieskok, nes nuotraukos keicia vietas  mirksiukas.gif

Nu va, ryškiai dar apsimiegojus buvau doh.gif
Atsakyti
Ne tik balsuojame šiame fotokonkurse, bet jau galime siųsti paraiškas į naujausią fotokonkursą štai čia smile.gif Labai vertingi ir gausūs prizai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gyvūnų mylėtojai, man labai sunku išsirinkt, bet vieną jau žinau. Tai kur karvė mergaitę nurenginėja smile.gif
Atsakyti
Prabalsavau. 4u.gif Ir vėl trūko bent 1 balso ax.gif
Atsakyti
Daug nuostabių, labai mielų nuotraukų - sunku buvo apsispręsti. Prabalsavau:
1. Tu ir aš
Aš ir Tu
Sėdime abu kartu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

2. Paskaičiuokim viščiukus... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

3. Jooo, kai šeimininkas bendraamžis gali bet ko tikėtis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti