Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

kaip keista g.gif naujojo konkursu perziuru daugiau, negu sio prabalsavusiu, nejaugi, taip daug kas nebalsuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 07 01, 22:47)
kaip keista  g.gif  naujojo konkursu perziuru daugiau, negu sio prabalsavusiu, nejaugi, taip daug kas nebalsuoja  g.gif

Ne - tiesiog daug kas žiūrėjo nuotraukas keletą kartų dar iki balavimo, aš irgi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif As jau balsavau 4u.gif

Nusimint tikrai neverta, jei ir nelaimi mirksiukas.gif Tikrai visos nuotraukos grazios,
savaip mielos.
Ar gali nuotrauka su mazu vaikiuku but negrazi? blink.gif Ne, tikrai ne...
Saunuoles visos, kas dalyvauja 4u.gif
Atsakyti
aš ir balsavau jau 4u.gif beje 2 nuotraukėlės čia labai retai buvo paminėtos 4u.gif
Atsakyti
Prabalsavau jau vakar. Už tris pačias nuotaikingiausias ir linksmiausias, mano nuomone, nuotraukytes: 1) už berniuką jojantį ant ožio, 2) berniuką lakuojantį šuniukui nagus ir 3) karvytę norinčią skaniai papietauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandree @ 2005 07 02, 09:27)
aš ir balsavau jau  4u.gif  beje 2 nuotraukėlės čia labai retai buvo paminėtos  4u.gif

bet gi daukas net nemini uz kabalsuoja, o balsu gali surinkti daug daugiau negu uz pamineta ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 07 02, 12:54)
bet gi daukas net nemini uz kabalsuoja, o balsu gali surinkti daug daugiau negu uz pamineta  ax.gif  mirksiukas.gif

nu labai jau retai... ax.gif negauna balsų tos nuotraukėlės...kurios buvo daug aptarinėjamos .... biggrin.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes jau pabalsavom, ir tikrai neprabalsavom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šįkart mano ir dukros nuomonės beveik absoliučiai sutapo: už lietuvišką Mauglę, už papūgą-dantistę, ir už zoologijos sodą su mūsų močiutės rankdarbiais tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Draugaukime ... nuotrauka mano vyras mate internete hah.gif hah.gif hah.gif
ot kokios, vistiek naudojates internetinem nuotraukom g.gif
Atsakyti
Prabalsavau! Uz- ryzulka mergyte tempencia dideli juoda katina wub.gif ....Berniuka ant oziuko varanti i kalnus thumbup.gif ....leliuka stebinti katineli, kuris kazka bando esti po lova biggrin.gif thumbup.gif Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš ir prabalsavau kartu su dukra, bet labai sunku buvo apsispręsti.
O visgi svarbiausia ne laimėti, bet dalyvauti!!!
Atsakyti
Labas aš Savūnės paskutinė dukrytė man patiko manikiuras, kur šuo norėjo mergaitei nupešti plaukus ir kur vaikas užsiriopštė ant vilkšunio. Aš už juos balsavau smile.gif
Atsakyti