QUOTE(Cikadelė @ 2005 01 16, 16:45)
o as noreciau gyventi kitame mieste
nes kazkaip palyginu ir matau, kad uosviai manim rupinasi kur kas labiau nei mano tikrieji tevai

as nenoiriu taip galvoti ar sakyti apie savo tevus, bet savo tokiu elgesiu jie mane ksaudina, priveda iki asaru
Oi kaip man pažįstama tavo situacija

Po to, kai ištekėjau, mamai tapau priešu, visa vyro giminė tapo atseit sąmokslininkais prieš ją, karo stovis šeimoje. Nesusikalbu su savo motina juodai.Kartasi juodso mintys lenda jso atžvilgiu.Bet čia paskaičiusi supratau, kad ne amn veinai taip š... dėl santykių su mama. Tia turbūt neišprendžiamos problemos ir senos kaip pats pasaulis. Norėčiau ir aš gyventi mažų mažiausiai kitoje valstybėje, kqd atsiknistų ji vieną kartą ir amžiams.AIšku, čia turbūt tau nebeaktuali tema, ns matau, kad žinutę rašei veik prieš du metus...
Papildyta:
QUOTE(Klim @ 2006 08 15, 00:32)
Ji valdinga, o aš nepriklausoma. Visada dėl to nesutarėme. Bet labiausiai santykiai pašlijo, kai susitikau savo gyvenimo meilę - jos manymu, visai man netinkantį žmogų. Kas keisčiausia, iki vestuvių nelabai ir kišosi (turbūt tikėjosi, kad pati apsigalvosiu), o po - prasidėjo košmaras. Tas ne taip, tas blogai, o štai P-skių sūnus žinai koks??? O kad tau tokį vyrą gavus... Ir giminių vis prašė, kad mane į protą atvestų. Kai dukters laukiausi, mamos prašymu teta skambinėjo ir vis aiškino, kad privalau su vyru išsiskirti. Dabar... na, pagerėjo santykiai, nebelenda; aš jau septintus metus laiminga su savo vyru, gal suprato, kad taip jau ir bus. Bet ypatingos šilumos tai kažkaip ir nėra, nejaučiu nostalgijos, aplankau ją nes taip reikia, nes noriu, kad anūkai su močiute bendrautų.
Bet... nežinau, duktė turbūt kažką jaučia, nedega noru pas močiutę važiuoti. Mama, kai dukters laukiausi, labai pyko, kad pastojau, kad drįsau su ja nepasitarusi. Gal dėl to?
Skaitau ir lyg tai būčiau aš. Lygiai tokia pati situacija.Mama negai pakęsti mano vyro dar nuo tada, kai nebuvome vedę. Nor stiesą sakant nebuvo nei vieno mano draugo iki tol, kuris jai būtų tikęs.Dabar tai karo kirvsi iškastas.Tokai būsena, kad viena kitos išsižadėjom.Nebegaliu su aj bendraut, nes prikalbėjo ne tik apei mane, bet ir apie mano vyrą tokių abisių dalykų, už kuriuso neįmanoam atleist....