Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

Kaip manot ar įmanoma, kad mama būtu geriausia drauge? bigsmile.gif Ar pasakojate jai viską net ir pačius intymiausius dalykus? bigsmile.gif
Atsakyti
aš labai gerai sutariu su savo mama. Patart pataria, bet nesikiša. Galiu su ja kalbėtis apie viską, tiesa, intymiausias dalis vis tiek pasilieku sau.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 15, 13:03)
Kaip manot ar įmanoma, kad mama būtu geriausia drauge?  bigsmile.gif Ar pasakojate jai viską net ir pačius intymiausius dalykus?  bigsmile.gif

Aš su mama ne geriausios draugės, niekad jomis nebuvom. Bet kištis - nesikiša nei mano nei jo mama schmoll.gif
Atsakyti
na mamos kaip ir neturiu 12 metu, isvaziavo su teciu i uzsieni kai man buvo 11 metu verysad.gif tad visa paauglyste buvau be mamos. mociute yra mociute biggrin.gif su mama susiskambiname ti tel, arba per emeilus arba sms. kalba buna labai banali ir konkreti. Istikruju yra toks susvetimejimas, o noreciau kad mano mama man butuvos ne geriausia drauge. Siaip gyvenimo nereguliuoja ir nesikisa, bet finansiskai siek tiek padeda blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai sutariu tiek su savo, tiek su vyro mama, santykiai šilti drinks_cheers.gif . Nei viena iš mamų nesikiša į mūsų gyvenimą, dėl to aš esu joms dėkinga. Jau net šešuras visai neseniai pasakė, kad geriau su manim nesiginčyti, nes vistiek bus taip kaip aš pasakau. biggrin.gif
Kartais pasikalbam su mama ir intymiom temom. blush2.gif Kadangi pati auginu dukrą, jai visad sakau, kad su manim gali pasiklabėti bet kokia tema. Kol kas (tikiuosi ir toliau taip bus) ir sūnus su manim kalbasi visom jam rūpimom temom.
Atsakyti
Su savo mama visada gerai sutariau ir kaip nekeista su vyro mama irgi silti santykiai sieja,nors daug kur musu nuomones ir nesutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 01 16, 16:45)
o as noreciau gyventi kitame mieste blink.gif

nes kazkaip palyginu ir matau, kad uosviai manim rupinasi kur kas labiau nei mano tikrieji tevai blink.gif as nenoiriu taip galvoti ar sakyti apie savo tevus, bet savo tokiu elgesiu jie mane ksaudina, priveda iki asaru mad.gif  sad.gif

Oi kaip man pažįstama tavo situacija verysad.gif Po to, kai ištekėjau, mamai tapau priešu, visa vyro giminė tapo atseit sąmokslininkais prieš ją, karo stovis šeimoje. Nesusikalbu su savo motina juodai.Kartasi juodso mintys lenda jso atžvilgiu.Bet čia paskaičiusi supratau, kad ne amn veinai taip š... dėl santykių su mama. Tia turbūt neišprendžiamos problemos ir senos kaip pats pasaulis. Norėčiau ir aš gyventi mažų mažiausiai kitoje valstybėje, kqd atsiknistų ji vieną kartą ir amžiams.AIšku, čia turbūt tau nebeaktuali tema, ns matau, kad žinutę rašei veik prieš du metus...
Papildyta:
QUOTE(Klim @ 2006 08 15, 00:32)
Ji valdinga, o aš nepriklausoma. Visada dėl to nesutarėme. Bet labiausiai santykiai pašlijo, kai susitikau savo gyvenimo meilę - jos manymu, visai man netinkantį žmogų. Kas keisčiausia, iki vestuvių nelabai ir kišosi (turbūt tikėjosi, kad pati apsigalvosiu), o po - prasidėjo košmaras. Tas ne taip, tas blogai, o štai P-skių sūnus žinai koks??? O kad tau tokį vyrą gavus... Ir giminių vis prašė, kad mane į protą atvestų. Kai dukters laukiausi, mamos prašymu teta skambinėjo ir vis aiškino, kad privalau su vyru išsiskirti. Dabar... na, pagerėjo santykiai, nebelenda; aš jau septintus metus laiminga su savo vyru, gal suprato, kad taip jau ir bus. Bet ypatingos šilumos tai kažkaip ir nėra, nejaučiu nostalgijos, aplankau ją nes taip reikia, nes noriu, kad anūkai su močiute bendrautų.
Bet... nežinau, duktė turbūt kažką jaučia, nedega noru pas močiutę važiuoti. Mama, kai dukters laukiausi, labai pyko, kad pastojau, kad drįsau su ja nepasitarusi. Gal dėl to?

Skaitau ir lyg tai būčiau aš. Lygiai tokia pati situacija.Mama negai pakęsti mano vyro dar nuo tada, kai nebuvome vedę. Nor stiesą sakant nebuvo nei vieno mano draugo iki tol, kuris jai būtų tikęs.Dabar tai karo kirvsi iškastas.Tokai būsena, kad viena kitos išsižadėjom.Nebegaliu su aj bendraut, nes prikalbėjo ne tik apei mane, bet ir apie mano vyrą tokių abisių dalykų, už kuriuso neįmanoam atleist.... verysad.gif
Atsakyti
Mes su mama esam per daug skirtingos, kad būtumėm draugės. Ir pastebėjau, kad jei rečiau matomės, tai mūsų santykiams tik į naudą. Aišku, dažnai susiskambinam telefonu. Ji visada sakydavo, kad nori būti mūsų su broliu draugė, bet jos toks charakteris, kad kol gerai, tai gerai, o kai supyksta, tai tavo žodžius gali panaudoti labai skaudžiai prieš tave. Todėl mūsų su broliu yra toks kaip ir nerašytas susitarimas, kad mamai pasakojam tik smulkmenas, o rimtų dalykų vengiam,arba sakom tik dalį.
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad su mama gerai sutariu,visada pirmoji atsiranda istikus bedai, visada pirmiausia kreipiuosi i ja, o anyta niekada nesikisa i musu reikalus. Kazkaip jai pavyksta suderinti viska.Meile savo sunui, anukams ir palankuma man. Nzn ar anyta mane taip jau labai myli, kaip savo vaikus, bet iskilus konfliktui su vyru, stoja mano pusen, su zodziais "mes moterys, turim laikytis kartu"
Atsakyti
Oi kaip ji man aiškiūna gyventi, kartais taip užknisa kad net rinkteliu durimis ir išeinu mad.gif
Atsakyti
Man mano mama labai super thumbup.gif wub.gif
Nesikisa, gyvenimo nereguliuoja. Buvau auklejama taip, kad "Esi savarankiskas, suaugs zmogus, pati zinai, kas tau geriau". Niekada nebuvau varzoma (na gal ankstyvoj paauglystej smile.gif ), sprendimus ji man leisdavo nuspresti paciai, ji tik pasakydavo savo nuomone. Ir ka, uzaugau savarankiska, nenusivalkatavusi asmenybe, pati atsakanti uz savo veiksmus.
Del vaikinu irgi jokiu priekaistu. Nors buvau tokioj situacijoj, kad daugelis mamu turbut piestu butu stojusios ar grieztai uzdraudusios, o ji man leido rinktis paciai. Ir tikrai nenusivyle tongue.gif
Nesame su ja geros drauges, per daug su ja neatvirauju.
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2006 10 09, 19:37)
Oi kaip ji man aiškiūna gyventi, kartais taip užknisa kad net rinkteliu durimis ir išeinu mad.gif

oi mano identiska situacija..;-)))
pas mama namuose niekada neiseina uzrtukti ilgiau nei pusvalanduka;-))) o tada jau pradedu jausti, kad laikas eit lauk kol koliotis nepradejom;-))
Atsakyti