Cia kazkas rase, kad jaucia mamos baime, tai galiu ir as pasakyti ta pati. Bet is kur ta baime atsiranda, niekaip nesuprantu. Mane tiesiog uzknisa, kai su manim elgesi, kaip su vaiku. Suprantu tevams vaikai visada bus mazi vaikai. Bet paprasciausiai norisi, kad tas bendravimas butu, kaip lygus su lygiu, o ne marst indu plaut, marst i parduotuve arba baik inkct, daryt ka sakau. Jauciuosiu, kaip kokia devynmete. Ji man tiek kompleksu privarius, kad diedo, net negaliu susirasti. Jauciu ir liksiu apipelijus senmerge. Dar negaliu pamirsti, kad kai niekur neistojau, ji man liepe vaziuoti dirbti prostitute i uzsieni. Ir apskritai ji laiko mane tokia niekam tikusi ir niekaip negali pamirsti, kai mano pradiniu klasiu mokytoja pasake, kad as kai baigsiu 9 kl., eisiu dirbti siuveja, tai ji ir tos nuomones iki siol laikosi, nors ja ir nedirbu. Niekada nera mane palaikius, padrasinus, aisku ji lankydavosi mano pasirodymuose ar pan., bet pvz. maciau savo sportininkes ateti, bet ne ji visada laikydavosi nuomones, kad ka mokytojai pasakys del mokslu, vat taip ir suzlugde mano svajones ir viltis, tad apskritai meciau visus burelius nuo 6 kl. ir tik mokyklai ir namuose sededavau, o paskui klausinedavo tu nieko nelankai, tu nieko nenori, i lauka neini, namuose tiktai sedi. Ir dabar pvz. noriu savo versla kurti, tai ji man pareiske, kad as "nepavesiu".
Bet visus siuos marazmus atmetus, tai gal nebloga mama, tik va jos tie pasvaiciojimai apie prostitutes darba tai jau buvo perlenkta lazda, kai visa gyvenima esi dora mergina, nelakstanti su bernais kur papuola, vat cia tas pats, kas su peiliu i nugara gauti. O ka as padarysiu, kad negalejau pavezti tos lietuviskos svietimo sistemos, tai butinai prostitute reikia dirbti, ane, tai galvoju, gal reikejo i atsilikusi mokykla uzdaryti, tai jau tikrai vunderkindas buciau isejusi.