Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

mes su mama jau kokie 2 metai visai nešnekam verysad.gif
et abi išdidžios, o pati bijau kaip su savais vaikais eisis bendrauti, sūnus jau beveik paauglys, mato, kad močiutė iš jo gyvenimo dingusi, gali vieną dieną pareikšti, kad ir tu man neaiškink....
viliuosi, kad sugebėsim išlaikyti ryšį, kol kas dar prieš miegą atsibučiuojam smile.gif wub.gif
Atsakyti
mes su mama nelabai kaip sutariam schmoll.gif .negaliu atleist kai kuriu dalyku,kurie sugadino mano vaikyste,paauglyste verysad.gif .bendraujam,bet is mano puses jausmu 0.ji - moteris,kuri mane pagimde ir tiek.o kai pradeda mokint gyvent tai isvis pasiuntu doh.gif .o tevas.. niekad nesikiso.su juo geriau sutariam drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Kai buvau jauna ir gyvenau su tėvais, tai mama buvo pagrindinis vairas mano gyvenimo, reguliuodavo kur, su kuo, kaip, kada. Namo grįžimo laikas nustatytas ir neduokdie vėluoji nors min. Bet.. Po mokyklos išvažiavau ne tik kad į kitą miestą, bet netgi ir į kitą šalį gyvent ir ką.. negalėdama reguliuoti, susitaikiusi su tuo, kad grįžau po metų be vaikų (vadinas neprisidirbau) ir dar nusprendusi tęsti savo gyvenimo kelią toje tolimoje šalyje, mamą nustebinau, o jin suprato, kad aš pati turiu galvą. O aš esu taikus žmogutis, tai ant mamos nepykau, kad laikė ant trumpo pavadėlio, nes nenuėjau šuniui ant uodegos, vat jei būčiau nuėjus, jauč visą kaltę suversčiau mamai blush2.gif
O dabar kai gyvenam pakankamai toli viena nuo kitos, tai nėra ir reikalo pyktis, džiaugiamies kiekviena kartu praleista minute wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visai nereguliuoja 4u.gif
Atsakyti
na tai man atrodo,kad gerai jei mama rūpinasi nepilnamete.Aš irgi savo dvylikamečiui pasakau kelintą būtų namie,jei jau tokio amžiaus paleisi vadžias...?Bet jau vaikai suauga,tai jau kita kalba.Mūsų mamų pareiga išauginti dorą žmogų.O suaugusius jau reikia paleisti,jau kaip išauklėjom,taip ir turim.
Atsakyti
na man mama niekada per daug nereguliuodavo gyvenimo ir dabar tuo labiau kai gyvenu toli nuo jos..o tevas man visad buvo sauniausias,niekad nesakydavo man zodzio ne arba negalima drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano mamka pati geriausia uztat lotuliukas.gif
kai vaikas buvau - prie trumpiausio pavadelio laikydavo, kai reikedavo - atleisdavo pora metru paeit, toliau schmoll.gif ir normalus zmogus uzaugau ir dabar drauge geriausia jin man thumbup.gif

a su teciu irgi labai graziai draugaujam thumbup.gif
Atsakyti
Mano santykiai su tevais laaaaabai geri ir silti wub.gif !Tetis lieka teciu,bet jau su mama tai pasisnekam apie viska,is jos gaunu sau ir seimai naudingu patarimu thumbup.gif ,tiesa pasakius neturiu ant tiek geros drauges su kuria galeciau apie viska pasisneket,drauges man atstoja MAMA wub.gif !
Atsakyti
Niekada nieko nereguliavo. Ji pati geriausia mano mama, tokia kokia ir turi būti. Vien kaip žmogus nerealus, o dar mama wub.gif Turiu šit wub.gif lobį ir labai džiaugiuosi. Nors ir retai susiskambinam ar susimatom.
Atsakyti
As savo mama dievinau tiesiog, man ji buvo pati paciausia visame kame, bet.. pries 7 menesius ji pasielge taip, kad nuo tos dienos as su ja nesikalbu ir bendraut nesiruosiu, taaaaip prisikt i dusia, atsiprasant, galejo tik mama, svetimo zmoguas taip gilai niekada neisileistum.
Atsakyti
As su mama sutariu puikiai,ji yra pati nuostabiausia ir geriausia mama wub.gif ,kokia tik gali buti..visa gyvenima jauciu jos bsalygiska meile ir rupesti ir esu jai dekinga uz tai kokia dabar esu..Buvau auklejama gana grieztai,bet teisingai,tuo metu man atrode kad ji elgiasi neteisingai,bet dabar matau kad as buvau neteisi..Ji yra pati geriausia mano drauge.. thumbup.gif ,ko nepasakyciau apie savo teti.. verysad.gif
Atsakyti
Mano santykiai su mama geri, ji man tiesiog kaip draugė,nes ir aš pati jau mama 4u.gif
Atsakyti