Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

mano santykiai su maman tai juodai blogi. kalbames ir tiek. ji is manes tychiodavosi paauglystej, kone peike, apvadindavo, ir namu ishvarydavo, nes mano apranga nepatiko, jai tos mano nelaimingos meiles kaip balzamas sielai, nes bahuras neturtingas, jaunas (o turejo buti vyresnis ir su 5 milijonais).. pasake, kad mno anuku ji turet nenori...
dabar tai svaigsta apie anukus, o as net draugyste savo nuo jos jau 2 metus slepiu, kad nenuziuretu man.. tai pasakiau jai, kad gyvenime specialiai negimdysiu.. jai, matyt, dabar jau norisi silumos, bet man jau viskas. as suaugusi, man mamos nebereikia... ziauru, bet tiesa. nereikejo sikt i dushe..
Atsakyti
neprileidziu prie seimos, kad nevadovautu zmonai
Atsakyti
galiu drasiai, net nesuabejojus teigti jog su mama santykiai nuostabus, galiu vadinti ja tikra drauge thumbup.gif
Atsakyti
Mano mama labai bando man gyvenima reguliuot, bet as neleidziu todel esu bloga dukra biggrin.gif bet kai retai matomes tai jau taip labai nebesipykstam g.gif
Atsakyti
Kol gyvenau su teveliais. tai visko budavo tongue.gif bet kai dabar gyvenu kitame mieste, tai visiskai nereguliuoja. thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif mano mama tikras auksas, ji labai labai stengiasi del musu sese, is paskutinių jegų kad tik mums butu gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajuss @ 2004 03 03, 14:32)
Nu aš tai pavarysiu dabar mad.gif
Nors ištekėjusi esu jau beveik 8metus, ji vistiek nuolat mane kontroliuoja, kaip jau rašiau kitoj temoj, ji yra žmogus-vampyras sad.gif  Kiekvienam žingsny dėl visko aš turiu jai atsiskaitinėti - visa laimė, kad gyvenam per 80km viena nuo kitos, tai nuolat tenka išsisukinėti ir meluoti (o tai - patikėkit nėra labai malonu).ji bando man vadovauti visame kame ir vaikų auklėjime (pati nei manęs nei sesers neaugino, vos mums gimus išėjo į darbą, mus močiutė užaugino)  ir santuokiniame gyvenime ir dėl darbo, na žodžiu visur....
Dar iš vaikystės pamenu, kad mamos grįžimo iš darbo laukdavau su baime, nes bijodavau, kad vėl kas nors užklius, ar tai nesutvarkyta kas ar tai valgyt nepagaminta ir t.t. ir pan. O ir po šiai dienai aš jos tikrąja ta žodžio prasme BIJAU huh.gif , visa laimė, kad vyrą turiu tokį, kuris jai nenusileidžia. Tačiau šiuo atveju yra dar blogiau tai, kad kas kartą ji man girdint jį kritikuoja, aiškina, koks jis nesupratingas, chamas ir t.t.
Matydama, kad aš bandau "nutraukti pavadėlį", griebiasi šantažo, o aš, durnelė, ir vėl išsigąstu. Pvz. Valentadienio savaitgalį, užsimanė, kad trūks-plyš nuvažiuotume pas juos, atseit malkas pjaus - talkos reikia, nu aš nematydama kitos išeities vėl "pripūčiau arabų" tipo mums reikia eiti į gimtadienį, į įkurtuves ar dar kur nors, tai eilinį kartą pareiškė: "na žinoma, jums draugų baliai DAUG svarbiau nei tėvai" ohmy.gif  mad.gif 
Ir tokių pavyzdžių ne vieną dešimtį galėčiau parašyti....
Tiesą sakant jau ne kartą dėl santykių su mama, tiksliau dėl nesveikos baimės ketinau kreiptis į psichologą, ale vis atidėlioju g.gif

verysad.gif Kaip liudna kai taip yra
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2004 03 03, 15:17)
O man visa gyvenima, kol buvau vaikas, mergina, panele, vienisa motina atrode, jog mama manes nekencia. MAn atrodydavo, kad as jai nuolat trukdau ir apskritai jos gyvenime esu didziulis neusipratimas. Ji mane lupdavo kaip valktaujanti suni, jei nebudavo uz ka, tai profilaktiskai kaldavo. Ji niekada nekritikuodavo mano poelgiu, ji kritikuodavo mane. Ji nuolat piesdavo "nuostabia" mano ateiti, tipo as busimoji Panevezio moteru kalejimo gyventoja. Gal ir nebuvau as tobulas vaikas, bet ir daug geru dalyku padarydavau. Bet mano mama niekada neateidavo paziureti spektakliu, kuriuose as vaidindavau, koncertu, kuriuose as dainuodavau. 

Bet ji pati buvo auka. Auka savo paties naivumo. PAts baisiausias dalykas, kuri mudvi su seseria isgirdome is jos lupu buvo tas, kai ji prisipazino, jog NIEKADA nemylejo savo vyro, musu tevo. Istekejo uz jo tik is gailescio, nes jis grasino nusizudysias del jos. Visa gyvenima ju santykiai buvo klaikus, seimoj vyravo ziaurus ir tragiskas matriarchatas, kad galetume kur nors iseiti, mudvi su seseria niekada negaledavome prasyti tevo leidimo, nes tik mam turejo teise spresti.

Bet siandien as jau viska jai atleidau. Mus skiria 300 kilometru, mudvi bendraujame daugiausiai e-laiskais ir telefonu, musu santykiai puikus, as jai jau nebebijau drasiai papapsakoti savo poelgiu (o ne visada etalonisku), pasakyti, ka galvoju (ne visada apie gerus dalykus). Kai ji karta mane pabande paaukleti del rukymo, as jos tiesiog paklausiau, o kas tave aukleja, juk ir tu ne visada elgiesi nuostabiai. Nutilo, nes as jau suaugusi ir pagaliau galiu tureti savo nuomone (anksciau jos issakyti neturejau teises).

Man atrodo, kad ji siandiena kazkiek manimi net didziuojasi. Juk vis delto ne Panevezio moteru kalejime sedziu, o siltoj vietelej prie kompo. Ir ne melzeja dirbu (o tokia profesija ji man irgi prognozavo), o prestizini darba, be to, ziauriai man tinkanti ir patinkanti.

Nu ir issiliejau. Vos neapsizliumbiau cool.gif

verysad.gif bet kaip turetu buti skaudu, bet mama lieka mama
Papildyta:
QUOTE(Nilka @ 2004 12 20, 15:35)
Aš esu labai laiminga clap_1.gif Mano mamytė pati nuostabiausia ir geriausia mano draugė  thumbup.gif Labai gerai su ja sutariu ir gerbiu ją už tai, kad ji niekad manęs nereguliuoja, neaiškina ir nemoralizuoja ką turiu daryti ir kaip turiu pasielgti. Gerbiu jos nuomonę ir labai labai ją myliu.

assa.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif pas mane irgi taip pat
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 09 13, 22:32)
Mano mama labai bando man gyvenima reguliuot, bet as neleidziu todel esu bloga dukra  biggrin.gif  bet kai retai matomes tai jau taip labai nebesipykstam  g.gif

drinks_cheers.gif ir man vienas dalykas mamoj nepatinka kad ji man skambina tik tada kada jai kas nors negerai ir visada mane apkrauna savom problemom ir blogom nuotaikom, o kai atsitinka kas nors dziugaus niekada nepaskambina su manimi pasidziaugti, o kai man kas nors blogo atsitinka tai nebandyk jai guostis, nes jos gyvenimas 100 kartu sunkesnis nei mano vienu zodziu esu jos kempine kuri turi sugerti jos visus blogumus kai pamatau kad ji skambina tai nebenoriu net atsiliepti, vyras pamates mane is kart gali pasakyti kad man skambino mama, vyrui esu pasakius kai pastosiu tai tegul nuo mano mamos slepe kur nors toli toli jei nenori kad vaikas gimtu nervu kamuolys.
Atsakyti
mano mama, nuostabi thumbup.gif . Gyvenimo nereguliuoja, tačiau jos nuomone, man yra svarbi.
Atsakyti
Kai buvau neistekejus ar dabar kai istekejus ir turiu sunu mano santykiai su mama super mes esame drauges,pazystamos,bendraujame bet kokiais klausimais,tad tikrai turiu paisgirti kad mama turiu auksine kuria myliu ir gerbiu.Kuri bet kada kai reikia padeda,pagelbsti,nuramina.Su tevu truputuka kitokie santykiai bet kas sieja jei beda tai tevas i pagalba pirmutinis.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 09 18, 14:45)
Kai buvau neistekejus ar dabar kai istekejus ir turiu sunu mano santykiai su mama super mes esame drauges,pazystamos,bendraujame bet kokiais klausimais,tad tikrai turiu paisgirti kad mama turiu auksine kuria myliu ir gerbiu.Kuri bet kada kai reikia padeda,pagelbsti,nuramina.Su tevu truputuka kitokie santykiai bet kas sieja jei beda tai tevas i pagalba pirmutinis.

na tai tau pasiseke o mano mama ,tai tikrai nepatikli ji viasada nori kad as daryciau kaip ji nori arba kaip jai geriau,na o mano anytele visiskai kitokia ji nuo mano mamos skiresi kaip dieena nuo nakties ji tokia gera suparanta ,uzjaucia ,paguodzia, nuramina esant reikalui patare ir paguodzia ko nelaleciau pasakyti apie savo mama. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2007 09 16, 12:54)
mano mama, nuostabi thumbup.gif . Gyvenimo nereguliuoja, tačiau jos nuomone, man yra svarbi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 09 20, 17:27)
na tai tau pasiseke o mano mama ,tai tikrai nepatikli ji viasada nori kad as daryciau kaip ji nori arba kaip jai geriau,na o mano anytele visiskai kitokia ji nuo mano mamos  skiresi kaip dieena nuo nakties ji tokia gera suparanta ,uzjaucia ,paguodzia, nuramina esant reikalui patare ir paguodzia ko nelaleciau pasakyti apie savo mama. schmoll.gif

Tad as tokiu zodziu negaleciau pasakyti apie savo anyta,ji tik i save nagus riecia ir jai mes visiskai nerupim tik kai ja uzpuola prolemos,tada ji mus prisimena,arba kai neturi ant ko issilieti.
Atsakyti