Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

santykiai su mama labai geri, matosi is telefono saskaitu lotuliukas.gif siaip i musu gyvenima visiskai nesikisa. anyta gal ir bando, nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
Su savo mamyte sutariu puikiai nuo paauglystės thumbup.gif Ji visada buvo ir mama ir geriausia draugė,niekada nesikiša ten kur jai nereikia,kartais pataria kaip jai atrodo geriau,bet tik tiek.
QUOTE(AveM @ 2008 06 20, 20:14)
Mama niekada nesikisa i gyvenima,o anyta atstoja savo kisimusi uz du biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 06 20, 20:14)
Mama niekada nesikisa i gyvenima,o anyta atstoja savo kisimusi uz du biggrin.gif

Su mama mes geriausios draugės , o anytos pakęsti negaliu gun_smilie.gif bukesnio žmogaus gyvenime nebuvau sutikus už ją doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aire-armante: 29 birželio 2008 - 11:49
Mes su mama superines drauges thumbup.gif pasnekame,pasijuokiame ji man pataria ir t.t,bet kistis niekada nesikiso i mano vedybini gyvenima o su anyta doh.gif nesutariu-nebendrauju,,,,
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2004 03 03, 13:08)
Siaip sakoma,kad dukteru ir mamu santykiai po dukters gimdymo labai pasitaiso. Gal ir tiesa,nes isties su mama pradejau labai gerai sutarti ir jos patarimu isklausau. Negaliu skustis,kad kisasi i gyvenima.Netgi prasyti kartais reikia  wink.gif

Pas man atvirkščiai gimė duktė ir nustojau su mama bendrauti išvis doh.gif (vieną kart mėnesin susiskambinam, bet tik paklausti svarbių dalykų)
Atsakyti
Siuo momentu man labai reikia pagalbos,Dieve aciu mamai kiek jinai man padeda wub.gif
Atsakyti
kišasi,pvz. norėtų kurti mūsų namų interjerą,o mūsų skoniai visiškai skirtingi doh.gif
Atsakyti
4u.gif Mano mama visai nelenda i mano gyvenima mirksiukas.gif ,nes zino,kad man tai nepatinka,ir kad darysiu taip kaip as noriu,ar kaip man reikia mirksiukas.gif Anksciau,bande mokinti kaip gyventi,bet pamate,kad vistiek darysiu pagal save,kaip man patogiau,ir nusiramino mirksiukas.gif Zinau,kad ji man nori tik gero,bet juk jau as uzaugau,ir gyventi mokausi is savo klaidu,o ne is jos mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musu su mama santykiai puikus. Visiskai nereguliuoja kaip ir ka tureciau daryti, kaip aukleti sunu. Visada sutinka padet, mielai buna su anuku, net pati prasosi kad leisciau jai ji pasiimti pasivaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
kaip išėjau gyventi pas vyrą, santykiai su mama pagerėjo net lb, dažnai susirašom , pasišnekam, bet vistiek randa progą prie ko nors prikibti, prie kokių smulkmenų biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama visada kisosi i mano gyvenima ir tebesikisa doh.gif
Atsakyti
man su motina doh.gif
su ja mano jaunesne sesuo gyvena (su vyru ir vaiku) tai ji ir priprato tai viska mokyt. aiskinti
tai ir man bando doh.gif nors visiskai atkirai gyvename...
zodziu su tevais man nelabai sad.gif
Atsakyti