Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

Turiu pačią nuostabiausią pasaulyje mamą, kuri sugeba gerbti mano sprendimus wub.gif
Atsakyti
kartais bando kazka patarti, pasakyti, bet siaip sutariam gerai thumbup.gif , aisku kaip ir visos mamos visada palaiko mano puse assa.gif
Atsakyti
Mano mama diktatore biggrin.gif bet ji labai stengiasi gerbti mano sprendimus, mano gyvenima, todel dabar, kai jai jau virs 60 metu, ji praktiskai ismoko tai daryti hihihi.gif Labai ja myliu, o jos nuomone man svarbi ir idomi. Turiu pacia paciausia mama pasaulyje wub.gif
Atsakyti
Mano mama niekada labai tolerantiška....ir labai ją myliu bigsmile.gif
Atsakyti
Su tėvu bendrauju normaliai, su motina persimetam žodžiais, kai jau "reikia", o su patėviu nesišneku išvis.
Atsakyti
mano mama pati geriausia ir nuostabiausia wub.gif
Atsakyti
na man mama pats nuostabiauses zmogus ir dar tetis, kad ir koks burbantis butu smile.gif
Atsakyti
po truputi vis maziau stengiasi kistis i mano seimos gyvenima.... bet tu neprasytu patarimu dar vis pasitaiko nemazai unsure.gif tikiuosi, kad su laiku ir ju nebebus, niu bent jau maziau doh.gif
Atsakyti
man 21 jai 46 sutariame puikiai thumbup.gif
Atsakyti
pernelyg nesikišdavo į mano gyvenimą, minimaliai kontroliuodavo, klausdavo kur einu, kada grįšiu, su kuo ir pan. bet suprantu, jog tai normalu, o kai išvykau mokytis, kontroliuoti nebegali. Kartais duoda viena kitą patarimą neprašoma, bet tik todėl, kad rūpinasi, o ne kad varžytų mano gyvenimą.
Atsakyti
Mano mamai ir jau kokie 4m kaip suprato, kad as turiu savo galva ir savo gyvenima ir patarimu aisq ji pameto, bet sprendima priimu as ir kai jau priimu ji nieko nebesako. Pas mus viskas thumbup.gif
Atsakyti
kai esi už 200 km, tai nelabai ir pakontroliuosi, bet kai nuvažiuoju į svečius, tai būna, kad ir apsipykstam dėl to. NOrisi jai mane mokyti ir mokyti biggrin.gif
Atsakyti