Kažkaip nesikiša visai, net nesitikėjau, taip kad viskas santykiuose

mano mama,niekada niekur nesikisdavo ir nesikisa,nes yra tolerantiska,ji taip pasake uzaugot patys statykites savo gyvenima,konkreciai ir aciu jai uz tai,o vat anyta tai uz du,niekaip negali susiproteti,kad mes suauge
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 26, 16:39)
Man mama mano drauge is ties labai ispudinga moteris su ja galiu pakalbeti ji man pataria,paguodzia

mes su mama taip pat kaip drauges,vyra mano myli kaip sunu,jis ja net mama vadina

nebeatsimenu išvis tų laikų, kai mama man reguliavo gyvenimą ...
Kadangi kiekviena gyvename savus gyvenimus, tai ji nesikisa i manaji,o as i jos
kištis nesikiša , bet supratau kad myli tik savę. gimus mano 3 vaikui kuris yra neįgalus , nesulaukiau iš jos paramos , bent dalelės užuojautos , visada ji aukščiau kitų .
susirgus sesei krūties vėžiu išvis atsiskleidė jos "motiniška" meilė
nė karto neaplankė ir nepaskambino
paklausti kaip jaučiasi .
po sesės pirmos hemoterapijos praverkiau visą naktį , ir nutraukiau visus ryšius su savo motina.
pati esu mama , myliu savu vaikus , ir negaliu jos suprasti . neteisiu , nekaltinu , bet jos man nebėra.
susirgus sesei krūties vėžiu išvis atsiskleidė jos "motiniška" meilė

po sesės pirmos hemoterapijos praverkiau visą naktį , ir nutraukiau visus ryšius su savo motina.
pati esu mama , myliu savu vaikus , ir negaliu jos suprasti . neteisiu , nekaltinu , bet jos man nebėra.
Mano mama labai kišasi į mano gyvenimą. Labai reguliuoja, na ji visą gyvenimą tą darė. Labai sunku, gyvename atskirai, bet aš viena, ji viena.... Tai tenka deja kažkaip laviruoti, bet dažniausiai nervai mano nelaiko... Sunku, bet ką daryti, jaučiu kad mūsų santykiai ne geryn o blogyn eina... Man 25 jai - 51... Abi dirbame darbus kur daug su žmonėmis bendrauti reikia, ji netgi tokį, kur daug žmonėms aiškinti reikia
bet vistiek nesusilaiko ir man nepaaiškinusi

Kai man buvo dvidešimt, o jai - kiek daugiau nei keturiasdešimt - oi kaip norėjo dalyvauti mano gyvenime, ir dalyvavo
.
dabar jau kita situacija -ji klausia mano patarimo ir laiko mane autoritetu
. Ir jau niekada neperžengia ribos, po kurios būtų kišimasis į mano reikalus. Aišku, visko būna visko pasitaiko, visokių ambicijų. Bet gerbiu mamą už tai, kad ji nebijo bandyti naujoves, nesilaiko įsikibusi senų laikų, ir kad mus, savo vaikus, sunkiu metu visada palaiko
.

dabar jau kita situacija -ji klausia mano patarimo ir laiko mane autoritetu