Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

abio - O gal geriau pasikankinti ir gerti AD? Nors isvis neaisku, ar as to poveikio sulauksiu , nes jie silpni, o po tris i diena gerti neleido doh.gif Lexotanilio anotacija paskaicius tai biski issigandau net unsure.gif Pasimeciau jau visai doh.gif

Ar tikrai reikia juos gerti pries miega be pertaukos 7-8 valandu? Nes galvoju , ikalsiu kai uzpanikuosiu, pvz ryte, ar per pietus, kad visa diena veiktu.. Ir kaip su tais raminamaisiais, juos geriat pastoviai, ar tik panikuojant, ar pvz, pries kazkur iseinant, jei zinote , kad ten panikuot galit pradet? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 22 birželio 2009 - 18:10
smile.gif)) pirmas dalykas. Nebijok.smile.gif)
ir nesigilink i anotacijas.
dazniausiai gydant visokias panasias ligas skiriama kartu: AD ir kas nors is raminamuju.. O jie reikalinga pradzioje, kol dar antidepresantai nepradeje veikti, kad nuimtu tuos nemalonius pojucius.

kokios dozes lexotanili turi?

QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 22, 19:03)
abio - O gal geriau pasikankinti ir gerti AD? Nors isvis neaisku, ar as to poveikio sulauksiu  , nes jie silpni, o po tris i diena gerti neleido doh.gif  Lexotanilio anotacija paskaicius tai biski  issigandau net  unsure.gif  Pasimeciau jau visai  doh.gif

Ar tikrai reikia juos gerti pries miega be pertaukos 7-8 valandu? Nes galvoju , ikalsiu kai uzpanikuosiu, pvz ryte, ar per pietus, kad visa diena veiktu.. Ir kaip su tais raminamaisiais, juos geriat pastoviai, ar tik panikuojant, ar pvz, pries kazkur iseinant, jei zinote , kad ten panikuot galit pradet?  blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 22 birželio 2009 - 18:24
3mg. Ir man gyd. liepe nutraukti |AD ir pradet lexotanili po viena i diena, jei nepades, po dvi bet ne daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 22 birželio 2009 - 18:21
tai gali pradzioje lauzyti per puse, jeigu nesi gerusi.
nes buna pirkti ir po 1.5mg.

ir nebijok.
jeigu labai blogai jautiesi, tai kaip sako mano viena drauge: "tai kad pageretu galima netgi šūdą ėsti"
nu negraziai cia pasakiau, bet kai pagalvoji, tai tiesa..smile.gif))

p.s. dar pridesiu, kad lexotaniklis atpalaiduoja ramenis (siek tiek), tai turetu padeti nuo smaugimo.smile.gif
negi tu tiek laiko jautiesi blogai, ir tiesiog nepabandai imti ir ishgerti..smile.gif

QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 22, 19:21)
3mg. Ir man gyd. liepe nutraukti |AD ir pradet lexotanili po viena i diena, jei nepades, po dvi bet ne daugiau  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 22 birželio 2009 - 18:31
Teisingai tavo drauge sako biggrin.gif

Oi ne , kad nesijauciu as blogai, tas smaugimas aisku tai uzeina tai praeina, bet stengiuosi ji ignoruoti, o nerimas ir baime, ir PA prasideda isejus is namu, kol namie, tol rami.. tai kolkas ir neskubu gerti 4u.gif
Atsakyti
Nu nezinau tada.. smile.gif
jeigu nesijauti blogai, tai kodel tada pas gydytojus vaikstai?
pagalvok..

arba geri vaistus ir gyveni normalu gyvenima, arba negeri ir sedi namie.

nu aisku as nesu uz vaistu. ir pati ju visada stengiuosi ishvengti.

Bet manau, kad tam tikrose situacijose ir tam tikru laiku, juos tiesiog reikia pavartoti

QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 22, 19:45)
Teisingai tavo drauge sako  biggrin.gif

Oi ne , kad nesijauciu as blogai, tas smaugimas aisku tai uzeina tai praeina, bet stengiuosi ji ignoruoti, o nerimas ir baime, ir PA prasideda isejus is namu, kol namie, tol rami.. tai kolkas ir neskubu gerti  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 23 birželio 2009 - 08:32
Geriu dabar AD, ir noreciau, kad ju pakaktu. Nes liepe rinktis, arba AD arba lexotanili.
Atsakyti
o kokios specialybes gydytoja cia tau paskyre?
psichiatre?

QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 23, 09:39)
Geriu dabar AD, ir noreciau, kad ju pakaktu. Nes liepe rinktis, arba AD arba lexotanili.

Atsakyti
Bendrosios praktikos g.gif

O jus raminamuosius geriat pries miega? Nes anotacijoj parasyta butina geti pries miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 23 birželio 2009 - 10:10
bendrosios praktikos gydytojai dazniausiai nelabai zino.
sitie vaistai kur tau paskyre yra skirtingi. Ir tikrai nera taip, kad gerti arba viena arba kita. Ju veikimas visai kitoks.
As is viso negeriu jokiu vaistu.
Bet kazkada teko ivairiu paragauti.smile.gif

tarkim viena gydytoja buvo man paskyrusi lexotanilio ryte gerti. bet as neilgai tegeriau.smile.gif paskui kartais ishgerdavau, kai labai kalatodavosi sirdis arba labai neimdavo miegas(kas buna itin retai).
ir sakau nebeskaityk tu anotaciju. Nes tarkim anotacijose apie salutinius poveikius irgi visko prirasyta. taciau tai nebutinai bus. nes farmacijos kompanijos noredamos apsidrausti nuo teisminiu gincu, daznai iraso netgi tokius salutinius poveikius kurie tarkim "galejo" pasireiksti tik 1 is 100 000.
Ir apskritai, manau, kad parduodant vaistus tokiems jautriems zmonesm tureti ishimti anotacijas..
nes va cia esancios merginos dazniausiai prisiskaito tu anotaciju ir tada prisigalvoja dar milijonus bedu.

kazkurioj ten temoj merginos klause, kaip cia taip gali buti, kad tirpsta puse veido ar ten dar kas.. ir kad taip negali buti nuo nervu.
Deja deja.. buna visko.. Man irgi daznai sunku patiketi.. bet kai tarkim moteris slubuoja ir beveik nepaeina, o pradejus gydyti antidepresantais, jinai pardeda vaikscioti, tai nori nenori pradedi tiketi, kad tai tiesa.

QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 23, 10:58)
Bendrosios praktikos  g.gif

O jus raminamuosius geriat pries miega? Nes anotacijoj parasyta butina geti pries miega.

Atsakyti
Na gal ju veikimas ir skirtingas, net nezinau g.gif AD israse del nerimo, pasakiau, kad neiveikia, tada pakeite. As nezadu tu vaistu ilgai vartoti. Bet galvoju, kad AD gal turi ilgesni poveiki, o raminantys tik 'apgaus' mane tam kartui. Tai siandien nei tu nei tu negeriu biggrin.gif Nes neapsisprendziu kuriuos biggrin.gif O del anotaciju pilnai sutinku lotuliukas.gif

Viskas merginos, baigiu cia uzti, ikaliau lexotanilio, laukiu efekto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 23 birželio 2009 - 11:35
QUOTE(Anaksunamun @ 2009 06 20, 15:02)
Sveikos  4u.gif

lamella - gal tau reikia pakeist AD? Gal pripratai prie siu ir nebeveiksmingi? g.gif 

As tai irgi geriu, bet kolkas nieko  verysad.gif  Siandien labai smaugia mane visa diena  verysad.gif  Jau kiveciausi greitaja, galvojau nuves i klinikas, gal echoskopu paziures, kas ten per guzas gerklej stovi, pasake, kad paguldys i nervu skyriu iki pirmadienio  verysad.gif  Tai atsisakiau ..  Nenoriu tiket, kad tai nuo nervu, siandien rami kaip belgas buvau ryte, ir vistiek smaugti pradejo... Jau prisigalvojau, kad uzdust galiu bet kuria minute, tai ir vel PA buvo uzeje  verysad.gif  Bet lyg praejo, ir tas smaugimas buvo trumpam praejes, dabar vel uzeina... Oh ar jums yra buve kazkas panasaus?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  As vakar buvau pas gyd. tai apziupinejo, sake viskas gerai , nuo nervu. Bet, kad butu taip lengva tai isikalt sau i galva  verysad.gif

dabar tai juokas ima , bet pamenu kiek gydytoju perėjau su tuo smaugimu , net pirštus į gerklė grudau vis atrodė ten kažkas yra doh.gif

bet ramiai tai tik iliuzija ir jos impulsas , viskas gerai neuždusi , pažadu tau . laikykis su laikų praeis .
Atsakyti