Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

Uoj dabar jau niekas nerupi, pradejau skrepliuot kraujais, man tikrai kazkas negerai, meldziu, kad nebutu koks vezys...vaziuosiu i ligonine verysad.gif palinkekit man sekmes, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sekmes mieloji verysad.gif 4u.gif Laikysim kumscius, kad nebutu nieko rimto .
Atsakyti
Uzdegimas bronchu blink.gif Thanks God, jau maniau vezys koks....Net geriau jaustis emiau...po tu laidotuviu del VISKO nerimauju...nu ir uzknisa mane sitas nerimo sindromas...kad ji kur g.gif
Atsakyti
Bitemaja, labai geras pasisakymas 4u.gif Del vaikino tai, as dabar kazkaip pagalvojau, kad tikriausiai mano sirdis bijo buti nuvilta, taip pat jai keista, kad kazkas pirma karta gyvenime ja myli...manim jis rupinasi, jis man nuosirdziai geras, as niekad neturejus tokio vaikino, paskui visus pati nuolat lakstydavau. O stai sutikau toki, kuris man patinka, tik labai bijojau, kad mano sirdis jo neisileis, ne buvau sau pasizadejus tapt vienuole ir amzinai gedet paauglystes meiles, o cia staiga BUM nauja meile blink.gif Pirma menesi skraidziau, o mirus seneliui butent ir prasidejo visos baimes. Bet tpfu tpfu tpfu jau buna dienu kai ir normaliai jauciuos, o db ilgokam laikui isvykstu, tikiuos ir tai pades atsigaut smile.gif
Atsakyti
Morinig star aciu dievui kad tik paprastas uzdegimas drinks_cheers.gif Laikykis, bet matai jau tau geriau darosi vis su kiekviena diena, jau pati pripazysti jog buna geru dienu.
Atsakyti
Sveikos ,esu ir anksciau cia rasius ir tarsi jau buvau issivadavus is tu simptomu ,bet cia tokia liga ,kad puola is pasalu.Va kelias dienas pasvaigsta galva ,vakar isvis kazkokia nesvarumo bukle buvo uzpuolus.Pradejo svaigt galva ,o paskui isisiubavo kazkoks negerumas -krutine spaudzia ,tarsi pykina ir toks jausmas ,kad nesurenku saves.Manau akivaizdus PA uzpuole .Ziauru,nes jau senokai to nebuvo.Vaistukus geriu tik zolinius ,na valerijonus visokius.Zinau ,savo bedas ir manau ,kad visai man gerai sekasi ir se tau ,kad nori ,kai trenke visu stiprumu.Oi baisiai nemalonus jausmas ,jau buvau pamirsus.Ir jau negalvoju,ir moku to nebebijot ,o kazkur giliai pasamonej sedi koks velniukas ir vis primena apie save.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 19, 14:56)
Sveikos 4u.gif

Kažkada aš čia seniau rašiau. O dabar vėl užsukau...
Jūs rašot, kad jūms PA užeina nuo baimės ar susinervinimo, pervargimo. O man kažkaip kitaip. Išeinu sau su draugais tarkim pasivaikščioti, tikrai nebijodama  ir daugiau paėjus bloga pasidaro, PA užeina. Arba tarkim bandžiau žolę pjauti su žoliapjove biggrin.gif  tai vėl bloga pasidarė, užėjo derealizacija, silpna atsijunginėt pradėjau... doh.gif Tik tai kokį fizinį krūvį  gaunu ir užeina tie PA, o šeip kai ramiai tai viskas lyg ir gerai.
Geriu AD ir raminančius, bet visvien kažkokią nesamonė... schmoll.gif  doh.gif

sveikute,norejau paklausti,o kaip tau pasireiskia derealizacija?ka tuomet jauti,kaip pati jauties?man PA nera,buvo kazkada lb senai,bet va jau metai kaip uzeina vis depersonai ir derezai tie..buna viskas gerai ir apima tarkim kad aplinka visa iskaitant ir zmones yra kaip netikri,arba as kaip ne as jauciuos,net pati kaip netikra pasijauciu..nu nzn net kaip pasakyt,atrodo kad ne cia papuolus isvis..arba viskas kas vyksta tai kaip filme kokiam..esu 7men nestume,tai tie harmonai ir tt dar veikia matyt ir plius jau 2 metus nedirbu,tai nuo neveiklos taip pat matyt..man yra nustate vidutini nerima,o kai daktarui issipasakojua viska va sita tai jis pasake-maziau galvok(cia buvo gruodi kai buvau pas ji)..nes as ka isikalu ta ir mastau vis..bet nzn kaip panaikint viska..ar tau buna kazkas panasaus?nes jauciuos tikrai viena tokia,kaip nezmogus isvis(kartais).nors gyvenimo salygos gan geros,turiu vyra,gerus tevus,draugus,bet dazniausiai vistiek bunu namie ir tvarkaus vis,nes draugai uzsieme ir tt..dar ta rutina kasdienine,viskas tas ptas per ta paty... lb tikiuosi,kai gims vaikutis,pasibaiks man visa sita nesamone,nes taip uzkniso,sakau atrodo viskas gerai,bet va kai apima netikrumo jausmai visokie tai atrodo ir buvo visa laika jie..gal dar kam nors buna panasei kaip man?prasau parasykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samant...a: 06 liepos 2009 - 20:16
Sveika,
man kazkada gyevenime yra buves toks jausmas, kai vaikstai lyg sapne. tai cia tikriausiai tas pats.
Tiesiog nekreipdavau demesio. Ir tik beskaitydama situose forumuose supratau ka as tada patyriau. kad tai buvo ta derealizacija. bet tiesiog nekreipaiu demesio.
kai taip jautiesi gal pamegink numigti, ar tiesiog uzsiimti kazkokiu tokiu darbeliu kuris priverstu sukoncentruoti demesi ir nieko negalvoti.
kiek jau skaiciau, tai nemazai merginu(moteru) cia rasanciu yra pajaute ta jausma.
Nesijaudink

QUOTE(samant...a @ 2009 07 06, 21:07)
sveikute,norejau paklausti,o kaip tau pasireiskia derealizacija?ka tuomet jauti,kaip pati jauties?man PA nera,buvo kazkada lb senai,bet va jau metai kaip uzeina vis depersonai ir derezai tie..buna viskas gerai ir apima tarkim kad aplinka visa iskaitant ir zmones yra kaip netikri,arba as kaip ne as jauciuos,net pati kaip netikra pasijauciu..nu nzn net kaip pasakyt,atrodo kad ne cia papuolus isvis..arba viskas kas vyksta tai kaip filme kokiam..esu 7men nestume,tai tie harmonai ir tt dar veikia matyt ir plius jau 2 metus nedirbu,tai nuo neveiklos taip pat matyt..man yra nustate vidutini nerima,o kai daktarui issipasakojua viska va sita tai jis pasake-maziau galvok(cia buvo gruodi kai buvau pas ji)..nes as ka isikalu ta ir mastau vis..bet nzn kaip panaikint viska..ar tau buna kazkas panasaus?nes jauciuos tikrai viena tokia,kaip nezmogus isvis(kartais).nors gyvenimo salygos gan geros,turiu vyra,gerus tevus,draugus,bet dazniausiai vistiek bunu namie ir tvarkaus vis,nes draugai uzsieme ir tt..dar ta rutina kasdienine,viskas tas ptas per ta paty... lb tikiuosi,kai gims vaikutis,pasibaiks man visa sita nesamone,nes taip uzkniso,sakau atrodo viskas gerai,bet va kai apima netikrumo jausmai visokie tai atrodo ir buvo visa laika jie..gal dar kam nors buna panasei kaip man?prasau parasykit  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(samant...a @ 2009 07 06, 21:07)
sveikute,norejau paklausti,o kaip tau pasireiskia derealizacija?ka tuomet jauti,kaip pati jauties?man PA nera,buvo kazkada lb senai,bet va jau metai kaip uzeina vis depersonai ir derezai tie..buna viskas gerai ir apima tarkim kad aplinka visa iskaitant ir zmones yra kaip netikri,arba as kaip ne as jauciuos,net pati kaip netikra pasijauciu..nu nzn net kaip pasakyt,atrodo kad ne cia papuolus isvis..arba viskas kas vyksta tai kaip filme kokiam..esu 7men nestume,tai tie harmonai ir tt dar veikia matyt ir plius jau 2 metus nedirbu,tai nuo neveiklos taip pat matyt..man yra nustate vidutini nerima,o kai daktarui issipasakojua viska va sita tai jis pasake-maziau galvok(cia buvo gruodi kai buvau pas ji)..nes as ka isikalu ta ir mastau vis..bet nzn kaip panaikint viska..ar tau buna kazkas panasaus?nes jauciuos tikrai viena tokia,kaip nezmogus isvis(kartais).nors gyvenimo salygos gan geros,turiu vyra,gerus tevus,draugus,bet dazniausiai vistiek bunu namie ir tvarkaus vis,nes draugai uzsieme ir tt..dar ta rutina kasdienine,viskas tas ptas per ta paty... lb tikiuosi,kai gims vaikutis,pasibaiks man visa sita nesamone,nes taip uzkniso,sakau atrodo viskas gerai,bet va kai apima netikrumo jausmai visokie tai atrodo ir buvo visa laika jie..gal dar kam nors buna panasei kaip man?prasau parasykit  4u.gif

samant...a labutis mirksiukas.gif Nesi tu viena tokia,aš irgi žinau tą jausmą apie kuri rašai. Irgi kaip ir rašo abio nežinojau kas man yra ir nuo to dar daugiau nerimavau dėl savęs. Niekada negalvojau kad mes žmonės galim jausti tokius dalykus kaip derelizacija...Oho koks žodis,aš irgi nežinojau kad mano savijauta taip vadinasi doh.gif Galvojau kad greitai išprotesiu ,kad jaučiuosi nenormaliai,ne taip kaip kiti žmonės. Labai gerai tave suprantu ir dėl nėštumo irgi. Mano savijauta labai pablogejo butent nuo 7 nėštumo menesio,bet nieko nežinojau kas man.O man pasireiškia migrena nervino pobudžio ir plius panika,nerimas dėl savo ir vaikelio sveikatos o paskui pagimdžiau lig dėl laimė kad turiu antrą sveika sūnelį man pristabdę mano blogą savijautą bet veliau ir vėl atsinaujino,betman dar ištyrė skydliaukė tai irgi labai hormonai sustreikavo,nustatė hiperfunkcija. Veliau pradėjau gerti AD ir geriu iki šiol,tfiu tfiu tfiu dabar jaučiuosi gerai. PA neužeina,derelizacijos irgi nejaučiu... Viskas bus gerai,pamatysi. Sveikinu kad laukiasi,suprantu kad neštumas nelengvas bet patikek kad dėl to verta ir pakentėti mirksiukas.gif O po gimdymo žiuresi ,jeigu prasides vėl panikos ,depresija galesi pagerti vaistukus. Tik žinoma tada negalesi maitinti,bet manau geriau laiminga mama ir patenkintas kūdikėlis 4u.gif Ikiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 07 liepos 2009 - 22:41
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 08, 00:38)
samant...a labutis  mirksiukas.gif Nesi tu viena tokia,aš irgi žinau tą jausmą apie kuri rašai. Irgi kaip ir rašo abio nežinojau kas man yra ir nuo to dar daugiau nerimavau dėl savęs. Niekada negalvojau kad mes žmonės galim jausti tokius dalykus kaip derelizacija...Oho koks žodis,aš irgi nežinojau kad mano savijauta taip vadinasi doh.gif Galvojau kad greitai išprotesiu ,kad jaučiuosi nenormaliai,ne taip kaip kiti žmonės. Labai gerai tave suprantu ir dėl nėštumo irgi. Mano savijauta labai pablogejo butent nuo 7 nėštumo menesio,bet nieko nežinojau kas man.O man pasireiškia migrena nervino pobudžio ir plius panika,nerimas dėl savo ir vaikelio sveikatos o paskui pagimdžiau lig dėl  laimė kad turiu antrą sveika sūnelį man pristabdę mano blogą savijautą bet veliau ir vėl atsinaujino,betman dar ištyrė skydliaukė tai irgi labai hormonai sustreikavo,nustatė hiperfunkcija. Veliau pradėjau gerti AD ir geriu iki šiol,tfiu tfiu tfiu dabar jaučiuosi gerai. PA neužeina,derelizacijos irgi nejaučiu... Viskas bus gerai,pamatysi. Sveikinu kad laukiasi,suprantu kad neštumas nelengvas bet patikek kad dėl to verta ir pakentėti mirksiukas.gif O po gimdymo žiuresi ,jeigu prasides vėl panikos ,depresija galesi pagerti vaistukus. Tik žinoma tada negalesi maitinti,bet manau geriau laiminga mama ir patenkintas kūdikėlis  4u.gif Ikiukas.

sveikute,oj kaip gera zinoti,kad yra zmoniu,kurie tikrai supranta.. drinks_cheers.gif taip,as irgi iki siol negaliu suvokti,kaip zmogus gali justi tokius dalykus,bet pasirodo gali..as irgi taip sau sakau,kad jei po gimdymo man nepraeis,tai tiesiu taikiniu leksiu pas daktara,kad vel israsytu AD,as geriau jau visa gyvenima gersiu juos ir jausiuos normaliu zmogumi,nei maitinsiu vaikuti plius sunerimus ir neaiskiios bukles budama ir dar kad leliuj persiduotu mano nerimai visokie..na kaip nors reik gyventi kaip ir gyvenau iki siol su ta derealizacija,reik islaukt,nebe daug seip ir beliko smile.gif o tuos jausmus dar paastrina amzinas nerimas vidinis del savo ir lelio sveikatos(kaip ir tau),del kiekvieno neaiskaus skausmelio,del ateities nezinios tos,kaip bus ir tt.o dar kai va neturiu seip ka veikt,aport namu tvarkyma,tai prisigalvoju tiek kad uhh doh.gif ,va kad ir del nestumo,tas jausmas,kad spardosi ir mintis,kad vaikuti turesiu dziugina be abejo lb,bet kai isigilinu,tai net baime kartais apima,kad manyje gyvas zmogus smile.gif nu zodziu,visokiausiu minciu antpludzio sulaukiu..lb tikiuosi,kad cia mane paliakysit,merginos 4u.gif ACIU JUMS group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samant...a: 08 liepos 2009 - 07:44
Joooo, man derealizacija pagrindinis simptomas, o paskui ji isaukia PA. Todel geriu AD ir jokiu nesamoniu neuzeina. As taip pat noreciau pastoti, taciau be vaistu negaliu isbuti ne menesio, tad nezinau net ka daryti, gydytojai sako kad su tokiom mazom dozem galima pastoti ir paguleti ligonineje ir dar kad tyrimus visokiausius daryti, kad mane zodziu stebetu, bet kas yra teisingiausia yra sunku nuspresti. Ar kankintis su nerimais ir panikom ir kenkti vaikui ar gerti maza doze vaistu ir jaustis ramiai...
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2009 07 08, 09:49)
Joooo, man derealizacija pagrindinis simptomas, o paskui ji isaukia PA. Todel geriu AD ir jokiu nesamoniu neuzeina. As taip pat noreciau pastoti, taciau be vaistu negaliu isbuti ne menesio, tad nezinau net ka daryti, gydytojai sako kad su tokiom mazom dozem galima pastoti ir paguleti ligonineje ir dar kad tyrimus visokiausius daryti, kad mane zodziu stebetu, bet kas yra teisingiausia yra sunku nuspresti. Ar kankintis su nerimais ir panikom ir kenkti vaikui ar gerti maza doze vaistu ir jaustis ramiai...

Kadangi mano situacija analogiška, aš būsiu priversta rinktis antrąjį variantą, jei norėsiu vaiko... ir ką? Ne viena taip pagimdė. Galima vaistus mažinti iki minimumo nėštumo metu, bet visai nutraukus pakenksi ir sau, ir kūdikiui, ir bus ne nėštumas, o košmaras... Kalbu apie tai, ką daryti toms moterims, kurios negali be vaistų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 08 liepos 2009 - 09:02