QUOTE(Ksėna @ 2009 07 08, 00:38)
samant...a labutis

Nesi tu viena tokia,aš irgi žinau tą jausmą apie kuri rašai. Irgi kaip ir rašo abio nežinojau kas man yra ir nuo to dar daugiau nerimavau dėl savęs. Niekada negalvojau kad mes žmonės galim jausti tokius dalykus kaip derelizacija...Oho koks žodis,aš irgi nežinojau kad mano savijauta taip vadinasi

Galvojau kad greitai išprotesiu ,kad jaučiuosi nenormaliai,ne taip kaip kiti žmonės. Labai gerai tave suprantu ir dėl nėštumo irgi. Mano savijauta labai pablogejo butent nuo 7 nėštumo menesio,bet nieko nežinojau kas man.O man pasireiškia migrena nervino pobudžio ir plius panika,nerimas dėl savo ir vaikelio sveikatos o paskui pagimdžiau lig dėl laimė kad turiu antrą sveika sūnelį man pristabdę mano blogą savijautą bet veliau ir vėl atsinaujino,betman dar ištyrė skydliaukė tai irgi labai hormonai sustreikavo,nustatė hiperfunkcija. Veliau pradėjau gerti AD ir geriu iki šiol,tfiu tfiu tfiu dabar jaučiuosi gerai. PA neužeina,derelizacijos irgi nejaučiu... Viskas bus gerai,pamatysi. Sveikinu kad laukiasi,suprantu kad neštumas nelengvas bet patikek kad dėl to verta ir pakentėti

O po gimdymo žiuresi ,jeigu prasides vėl panikos ,depresija galesi pagerti vaistukus. Tik žinoma tada negalesi maitinti,bet manau geriau laiminga mama ir patenkintas kūdikėlis

Ikiukas.
sveikute,oj kaip gera zinoti,kad yra zmoniu,kurie tikrai supranta..

taip,as irgi iki siol negaliu suvokti,kaip zmogus gali justi tokius dalykus,bet pasirodo gali..as irgi taip sau sakau,kad jei po gimdymo man nepraeis,tai tiesiu taikiniu leksiu pas daktara,kad vel israsytu AD,as geriau jau visa gyvenima gersiu juos ir jausiuos normaliu zmogumi,nei maitinsiu vaikuti plius sunerimus ir neaiskiios bukles budama ir dar kad leliuj persiduotu mano nerimai visokie..na kaip nors reik gyventi kaip ir gyvenau iki siol su ta derealizacija,reik islaukt,nebe daug seip ir beliko

o tuos jausmus dar paastrina amzinas nerimas vidinis del savo ir lelio sveikatos(kaip ir tau),del kiekvieno neaiskaus skausmelio,del ateities nezinios tos,kaip bus ir tt.o dar kai va neturiu seip ka veikt,aport namu tvarkyma,tai prisigalvoju tiek kad uhh

,va kad ir del nestumo,tas jausmas,kad spardosi ir mintis,kad vaikuti turesiu dziugina be abejo lb,bet kai isigilinu,tai net baime kartais apima,kad manyje gyvas zmogus

nu zodziu,visokiausiu minciu antpludzio sulaukiu..lb tikiuosi,kad cia mane paliakysit,merginos

ACIU JUMS