Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Ir dar atsiminiau doh.gif Gal kas gali patarti - kuriuose kvepaluose vanilė atsiskleidžia kitaip...nei per saldi, šiek tiek medienos, smilkalų...na žodžiu, kad būtų super vanilinis kvapas (nesinori kvepėti kaip vanilinei bandelei biggrin.gif )
Dabar renkuosi tarp
user posted image ir user posted image

Kažin kurie vertesni nemažos sumos? g.gif bigsmile.gif

p.s aš deja Vanille Intense nesu uosčiusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 08, 14:48)
Ir dar atsiminiau  doh.gif Gal kas gali patarti - kuriuose kvepaluose vanilė atsiskleidžia kitaip...nei per saldi, šiek tiek medienos, smilkalų...na žodžiu, kad būtų super vanilinis kvapas (nesinori kvepėti kaip vanilinei bandelei  biggrin.gif )

p.s aš deja Vanille Intense nesu uosčiusi  blush2.gif

Su Vanille intense tikrai kaip bandele nebusite smile.gif Ju kvapas labai subtilus, manau jie verti savo kainos, pati neturiu (dar) bet labai noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 08, 14:48)
Ir dar atsiminiau  doh.gif Gal kas gali patarti - kuriuose kvepaluose vanilė atsiskleidžia kitaip...nei per saldi, šiek tiek medienos, smilkalų...na žodžiu, kad būtų super vanilinis kvapas (nesinori kvepėti kaip vanilinei bandelei  biggrin.gif )

Būtent Vanille Tonka išlenda smilkalas ir bažnytinio suolo mediena:)))
Atsakyti
QUOTE(penki @ 2010 04 02, 09:02)
IVana , gal teko susipažinti su Madame de Carven by Carven kvapu??? Labai įdomi būtų Jūsų nuomonė. Ačiū.

Ne, nesusipazinus. Turbut kitos parfumistes gales padeti.
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2010 04 08, 13:08)
Būtent Vanille Tonka išlenda smilkalas ir bažnytinio suolo mediena:)))

Uch, koks geris Vanille Tonka. Visuomet susilaukiu geru pastabu del juju. Keli zmones teiravosi kur pirkau, tai teko graziai nupasakoti apie parduotuvele pasislepusia Uzupyje smile.gif Aisku is CR ilgas kelias, bet niekad nezinai smile.gif

Kai uzaugsiu didele, pirksiu Sacrebleu PP. Taip ir stovi butelaitis man akyse.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 08, 14:31)
Dar kas myli Molinard  gėlių aromatus - nuolaidos: perki vieną - gauni du  biggrin.gif
http://www.molinard....articles_id=827

uz 30 euru 2 vnt. 100 ml?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 08, 18:30)
uz 30 euru 2 vnt. 100 ml?

Na tiesą sakant aš supratau būtent taip. Bet nesitiki...gal kažko nesupratau aš iki galo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 08, 19:50)
Na tiesą sakant aš supratau būtent taip. Bet nesitiki...gal kažko nesupratau aš iki galo  g.gif

Gal pabandom? lotuliukas.gif T'sakant per puse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 08, 20:27)
Gal pabandom?  lotuliukas.gif T'sakant per puse bigsmile.gif

Išties galima būti ir surizikuoti...Tik va aš tais gėliniais kvapais nelabai žaviuosi. Bet manau atsirastų norinčių sudalyvauti šioje akcijoje biggrin.gif biggrin.gif Įmetu savo pašte gautą reklamą iš Molinard svetainės - čia taip apie vyriškus rašo, bet ir moteriškiems kvapams tas pats. Dar pigiau - t.y. 30 eur ir 2 bonkės po 100 ml tavo...na dar siuntimo išlaidos.

2 FOR THE PRICE OF 1
On our selection "Collection Parfumée" for men.
You buy one spray and you will receive a second spray free,
34 € instead of 68 €.
Atsakyti
Sveikos,

Perskaiciau abi temas apie kitokius kvepalus per viena prisedima, kai kas taip patiko ir isimine, kad po kelis kartus skaiciau ir nusprendziau, kad tikrai noriu pabandyti pauostyti tuos kitokius kvepalus ax.gif niekada neteko. Tai uzsisakiau is JAV meginukus

L'Artisan Parfumeur „Mure et Musc“
L'Artisan Parfumeur "Ananas Fizz"
L'Artisan Parfumeur "Fleur d‘Orange"
Comme des Garcons series 2: Red Sequoia
Parfums de Nikolai "Vanille intense"

Labai laukiu ax.gif Suzavejo mane BlackDee aprasymai ir pasakojimai pirmoje temoje, net pasirode, kad jau tuos kvapus jauciu. Mano pirmoji busimoji patrits 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 09 balandžio 2010 - 21:56
QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 09, 22:55)

L'Artisan Parfumeur „Mure et Musc“
L'Artisan Parfumeur "Ananas Fizz"
L'Artisan Parfumeur  "Fleur d‘Orange"
Comme des Garcons series 2: Red  Sequoia
Parfums de Nikolai "Vanille intense"

Labai laukiu  ax.gif  Suzavejo mane BlackDee aprasymai ir pasakojimai pirmoje temoje, net pasirode, kad jau tuos kvapus jauciu. Mano pirmoji busimoji patrits  4u.gif

Na, labai malonu, kad nišinių kvepalų gerbėjų gretos didėja 4u.gif
Matau, kad užsisakei labai skirtingų kvapų mėginukus. Jei gyveni/būni Vilniuje dalį L'Artisan ir Comme des Garcons galėtum išbandyt Creme de la Creme parduotuvėje, o Parfums de Nicolai - VDK Užupyje smile.gif
Lauksim atsiliepimų, kai jau išbandysi užsakytus kvapus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 09, 23:10)
Na, labai malonu, kad nišinių kvepalų gerbėjų gretos didėja  4u.gif
Matau, kad užsisakei labai skirtingų kvapų mėginukus. Jei gyveni/būni Vilniuje dalį L'Artisan ir Comme des Garcons galėtum išbandyt Creme de la Creme parduotuvėje, o Parfums de Nicolai - VDK Užupyje smile.gif
Lauksim atsiliepimų, kai jau išbandysi užsakytus kvapus wink.gif

bigsmile.gif Kol kas as labiau jusu pasakojimu gerbeja lotuliukas.gif O kodel pasirinkau butent tuos kvapus, tai sunku butu ir paaiskinti, bet viska nuleme emocijos, kurios sukilo skaitant kvapu aprasymus. Gyvenu Vilniuje, labai aciu, kad pasaket kur isbandyti - kita savaite atostogauju tai tikriausiai leksiu, nors kiek teko pastebeti parduotuvese nesugebu nei issirinkti kvepalu, nei suvokti ar jie man patinka ar ne schmoll.gif Tik po tiesioginio bendravimo su kvepalais namie ir tai tik po keliu kartu dazniausiai galiu pasakyti ar jie man artimi ar ne. Tai laibai dziaugiuosi, kad uzsakiau ir tikiuosi, kad mane jie irgi suzaves. Pasidalinsiu savo ispudziais, tik tikraisiai labai ilgai ju teks laukti g.gif Ar kas nors bandet uzsakineti is luckyscent.com? Ar ilgai teko laukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 10 balandžio 2010 - 10:08