Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(BlackDee @ 2010 04 11, 14:07)
O tai tu turi visą butelį?  bigsmile.gif

dar neturiu. laukiu ir tikiuosi, kad iki vasaros turėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu gavai bet uz juos paskaiciavimus, Ireja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 balandžio 2010 - 12:57
[quote=EvaKuz,2010 04 10, 23:26]
[quote=Irėja,2010 04 11, 00:14]
biggrin.gif

kad labai neofftopinti, parašysiu, apie kuriuos kvepalus čia pliotkavoju:

Honore des Pres "Nu Green"

Turetu buti labai geri. Pagal apibudinima man turetu labai patikti ehhhhhhhhh. dar vienas pateko i sarasa - turiu pauostyti lotuliukas.gif
[/quote]

Man kaip saldesnių, gurmaniškų kvapų mėgėjai tai šis aprašymas Nu Green sukėlė pasibaisėjimą....mėta, kedras, peletrūnas....o Dieve....būtų tikrai įdomu pauostyti...bet spėju lėkčiau per laukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip aš dar su klausimu čia visoms - ar jūs daugiau domitės/perkate kvepalus dėl jų grynumo, t.y. kuo mažiau ar visiškai be dažiklių ir kt. cheminių medžiagų ar todėl, kad kvapas patinka? Nes pvz. aš tikrai negalėčiau šlakstytis kmynine+mėtų arbata..... lotuliukas.gif Bet aišku čia skonio dalykas...gal kitas neapkenčia mano stipraus muskusinio Musc Ravageur biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip aš dar su klausimu čia visoms - ar jūs daugiau domitės/perkate kvepalus dėl jų grynumo, t.y. kuo mažiau ar visiškai be dažiklių ir kt. cheminių medžiagų ar todėl, kad kvapas patinka? Nes pvz. aš tikrai negalėčiau šlakstytis kmynine+mėtų arbata..... lotuliukas.gif Bet aišku čia skonio dalykas...gal kitas neapkenčia mano stipraus muskusinio Musc Ravageur biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

As perku kvepalus del kvapo - kad patiktu kvapas. Metos kvapas man labai patinka, itariu aukciau mineti kvepalai turetu buti gaivus, vesus. Pvz. atostogaujant kur nors prie siltos juros, kai oro temperatura apie 30 ar daugiau, negaleciau kvepintis stipriais kvapais schmoll.gif , o toks kvapas manau butu pats tas. Jau as cia galvoju apie atostogas ax.gif Siaip tai neteko ju uostyti, bet vaizduote laki, tai jau isivaizduoju kokie jie mazdaug galetu buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 12 balandžio 2010 - 14:54
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 12, 14:50)
Šiaip aš dar su klausimu čia visoms - ar jūs daugiau domitės/perkate kvepalus dėl jų grynumo, t.y. kuo mažiau ar visiškai be dažiklių ir kt. cheminių medžiagų ar todėl, kad kvapas patinka?

na, jeigu susidarė įspūdis, kad perku kvepalus vien todėl, kad neva organiniai jie lotuliukas.gif į kosmetikos sudėtis gilinuosi, bet jei gilinčiausi į kvepalų, turbūt nei vienų neturėčiau lotuliukas.gif šiaip turbūt nesu pirkusi kvepalų dėl kitokios priežasties negu 'man jie labai patinka ir aš jų labai noriu'. na, kartais įvyksta pirkimas "ant nematuškių", bet irgi su priežastim 'tikiuosi, kad labai patiks ir juos sėkmingai naudosiu' biggrin.gif (būna, kad ir nepataikau. kartais blush2.gif biggrin.gif ).

kas link "Nu Green", tai turiu jų mėginėlį ir man jie labai labai patinka smile.gif mėgstu arba aštrius/prieskoninius/medinius arba lengvus/žalius/nenusaldėjančius kvepalus. užtat gurmaniški arba gėliniai man schmoll.gif bet kažkaip nedrįsčiau pasakyti, kad jų nekenčiu biggrin.gif greičiau jau nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 11, 00:26)
Turetu buti labai geri. Pagal apibudinima man turetu labai patikti ehhhhhhhhh. dar vienas pateko i sarasa - turiu pauostyti  lotuliukas.gif

jei jūs vilnietė, parašykit man po kokių 3 sav.. suorganizuosim ką nors mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 12, 13:56)
O tu gavai bet uz juos paskaiciavimus, Ireja? biggrin.gif

išsiųsti jau jie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 12 balandžio 2010 - 17:05
[quote=Irėja,2010 04 12, 18:03]
jei jūs vilnietė, parašykit man po kokių 3 sav.. suorganizuosim ką nors mirksiukas.gif
išsiųsti jau jie ax.gif

rolleyes.gif vilniete, aciu, parasysiu ax.gif
Atsakyti
Gal esate kuri bandžiusi iš Comptoir Sud Pacifique Fragrances kolekcijos kokį kvapą? Matau, kad yra pirkti gan nebrangiai, bet neuosčiusi tikrai nerizikuočiau.

user posted image
Atsakyti
Siandien "Stilius" zurnale yra 2-ju puslapiu interviu su "Parfum d'Empire" ikureju Marc Antoine Corticchiato. Idomus straipsnis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 23 balandžio 2010 - 21:10
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 13, 08:24)
Gal esate kuri bandžiusi iš Comptoir Sud Pacifique Fragrances kolekcijos kokį kvapą? Matau, kad yra pirkti gan nebrangiai, bet neuosčiusi tikrai nerizikuočiau.

As galvoju apie Aloha Tiare, butent del natu, bet dar svarstau rizikuoti ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 24 balandžio 2010 - 10:07
Ateinu cia pasigirti kiek visko prisipirkau.
Kazkurioj temoj esu minejus, kad mano darbovietej, cia UK, likviduojama nisiniu kvepalu parduotuve. Tai paleido visus kvepalus si menesi juokingom kainom.

Kol kas isigijau siuos:

Parfum D'Empire Iskander - dvi butielkas po 100 ml, nes kvapas itin suzavejo.. wub.gif

Il Profvmo Encens Epice wub.gif

Il Profvmo Chocolat Frais - irgi du buteliukus, bet manau, bus gerai dovanom kazkam.

ir galiausiai Costes.. baltas buteliukas..

Is kitos operos - vakar turejau progos pauostyti Lutenso Gris Claire - nuostabus medzio/vaniles/smilkalu derinys...nors ne itin suzavejo levandine pradzia, bei A La Nuit - isties pats graziausias jazminas koki tik esu uosciusi!!!!!!!! bigsmile.gif Butinai pirksiu!
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 13, 09:24)

user posted image

as esu bandzius situ, is ten pat, bet labai nepatiko schmoll.gif Visi (dauguma) mano uostytu kvapu vaniliniu trenke.. tikrai nieko stebuklingo. Uosciau kazkur 5..
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 04 25, 12:27)
Ateinu cia pasigirti kiek visko prisipirkau.

Sioj temoj ir minejot. Sveikinimai su pirkinukais.
O isbandet Carnal flowers? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 04 25, 10:27)

Kaip vadinasi ši parduotuvė, jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti