Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 10, 10:06)
:Ar kas nors bandet uzsakineti is luckyscent.com? Ar ilgai teko laukti?

jie nesiunčia į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 04 10, 15:47)
jie nesiunčia į Lietuvą.

Zinau. As per tarpininkes 4u.gif Sutiko is ten uzsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 10, 14:56)
Zinau. As per tarpininkes  4u.gif  Sutiko is ten uzsakyti  ax.gif

Jei per tarpininkes, tai iki jų parduotuvė pristato gan greit.
Patinka man šiaip ta parduotuvė, nors ir nepigi. Gaila, kad tiesiogiai į LT nebesiunčia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 15:01)
Jei per tarpininkes, tai iki jų parduotuvė pristato gan greit.

tas tai taip, bet ...užsisakiau per tarpininkę iš luckyscent sausio pabaigoj. vis dar laukiu. taip kad orientuokitės biggrin.gif nors nesiskundžiu, geriau taip, nei norėti ir niekaip negauti norimo daikto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 10 balandžio 2010 - 22:41
blink.gif tai reikes kantrybes laukiant 4u.gif Esu pasiruosus pioneer.gif O sakykit, gal Vilniuje yra kur nors galimybe pauostyti Annick Goutal kvepalu? Lyg tai parduotuvese irgi nemaciau. Maciau, kad galima pirkti ebay, yra meginuku, bet jau si menesi daug islaidu kvepalams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 10 balandžio 2010 - 22:55
QUOTE(Irėja @ 2010 04 10, 22:38)
tas tai taip, bet ...užsisakiau per tarpininkę iš luckyscent sausio pabaigoj. vis dar laukiu. taip kad orientuokitės  biggrin.gif nors nesiskundžiu, geriau taip, nei norėti ir niekaip negauti norimo daikto  biggrin.gif

Man atrodo, čia dar ir nuo tarpininkės priklauso cool.gif Tavo konkrečiu atveju tai tuo neabejoju.

QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 10, 22:54)
blink.gif tai reikes kantrybes laukiant  4u.gif  Esu pasiruosus  pioneer.gif  O sakykit, gal Vilniuje yra kur nors galimybe pauostyti Annick Goutal? Lyg tai parduotuvese irgi nemaciau. Maciau, kad galima pirkti ebay, yra meginuku, bet jau si menesi daug islaidu kvepalams  lotuliukas.gif

Goutal kvepalų yra Creme de la Creme parduotuvėje, esančioje Vilniuje PC Panorama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 22:56)
Man atrodo, čia dar ir nuo tarpininkės priklauso cool.gif  Tavo konkrečiu atveju tai tuo neabejoju.

panašu, kad taip biggrin.gif
na, bet iki vasaros karščių tikrai gausiu, o tada jau šlakstysiuos be gailesčio lotuliukas.gif nes tie kvepalai būtent tokiem oram ir skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 04 10, 22:59)
panašu, kad taip  biggrin.gif
na, bet iki vasaros karščių tikrai gausiu, o tada jau šlakstysiuos be gailesčio  lotuliukas.gif nes tie kvepalai būtent tokiem oram ir skirti  smile.gif

Čia kaip tame posakyje gavosi : ruošk roges vasarą... o vasarinius kvepalus užsisakinėk žiemą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 23:56)

Goutal kvepalų yra Creme de la Creme parduotuvėje, esančioje Vilniuje PC Panorama mirksiukas.gif

bigsmile.gif aciu. Leksiu kita savaitele pauostyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 23:00)
Čia kaip tame posakyje gavosi : ruošk roges vasarą... o vasarinius kvepalus užsisakinėk žiemą lotuliukas.gif

biggrin.gif

kad labai neofftopinti, parašysiu, apie kuriuos kvepalus čia pliotkavoju:

Honore des Pres "Nu Green"

perfrazuojant pavadinimą, va tokie ir kvepalai - "Nu...žali" biggrin.gif
user posted image

Honore de Pres šūkis "Rich is simple", jų kvepalai pristatomi kaip 100 proc. organiniai, be ftalatų ir dažiklių.

"Nu Green" - grynas žalias skaidrus šviežias vandenėlis (ne blogąja prasme biggrin.gif). Natos - mėta, peletrūnas, kedras, muskusas.

mano įspūdis - šalta kmynų arbata su mėtos lapeliais smile.gif kvepalai labai silpnučiai (už pilną kainą tikrai nepirkčiau), bet užtat galima karštą vasaros dieną šlakstytis be galo be krašto. o turint omeny, kad tų karštų dienų pas mus per metus būna kokios 5, tai to 100 ml butelaičio man turbūt kokiem 20 metų užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 10 balandžio 2010 - 23:21
[quote=Irėja,2010 04 11, 00:14]
biggrin.gif

kad labai neofftopinti, parašysiu, apie kuriuos kvepalus čia pliotkavoju:

Turetu buti labai geri. Pagal apibudinima man turetu labai patikti ehhhhhhhhh. dar vienas pateko i sarasa - turiu pauostyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 10 balandžio 2010 - 23:26
QUOTE(Irėja @ 2010 04 11, 00:14)

perfrazuojant pavadinimą, va tokie ir kvepalai - "Nu...žali"  biggrin.gif

Honore de Pres šūkis "Rich is simple", jų kvepalai pristatomi kaip 100 proc. organiniai, be ftalatų ir dažiklių.

"Nu Green" - grynas žalias skaidrus šviežias vandenėlis (ne blogąja prasme  biggrin.gif). Natos - mėta, peletrūnas, kedras, muskusas.

mano įspūdis - šalta kmynų arbata su mėtos lapeliais  smile.gif kvepalai labai silpnučiai (už pilną kainą tikrai nepirkčiau), bet užtat galima karštą vasaros dieną šlakstytis be galo be krašto. o turint omeny, kad tų karštų dienų pas mus per metus būna kokios 5, tai to 100 ml butelaičio man turbūt kokiem 20 metų užteks  lotuliukas.gif

O tai tu turi visą butelį? bigsmile.gif
Neseniai uosčiau visą jų liniją, nu bet jau tooookie lengvi pasirodė unsure.gif Nenuostabu - organiniai + Olivijos Giacobetti sukurti, man visi jos kūriniai (išskyrus LAP Tea for Two ir Lubin Idole) atrodo labai lengvučiai ir žiauriai trumpai laikosi ant odos unsure.gif
Atsakyti