Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

QUOTE(Elnes @ 2006 02 20, 03:09)
Medvilniniai visi man nelabai, nesu daug graziu macius, o tie visi sintetiniai stringai tikrai leidzia viskam kvepuoti  tongue.gif , tiek ju tera.

Anksciau kazkaip irgi vien stringus tenesiodavau, man patinka visokie neriniai ir t.t., kol neatradau superiniu medvilniniu triusikaiciu 4u.gif Tai dabar kasdien nesioju tik medvilninius spalvotus wub.gif O visokius su super pagrazinimais pasilieku ypatingoms progom;)
Kas del derinimo, spalvas visad stengiuosi susiderinti, taip smagiau 4u.gif
Atsakyti
As irgi nederinu, bet megstu, kad spavytes nesipjautu, aisku daug kas priklauso nuo rubu, kuriuos devi, beje, medvilnines kelnaites tikrai jaukiau ir patogiau nei sintetines, nors pas man ju abieju po lygiai..
Atsakyti
Aš derinu pagal drabužių spalvas vasarą, o žiemą tai liemenėlės ir kelnaičių spalvas. smile.gif
Atsakyti
Aš tai įvairiai, kartais derinu, kartais - ne. Bet daugiausiai tai nuo dėvimų rūbų priklauso smile.gif
Atsakyti
As paprastai pirkdama liemenele nusiperku ir kelnaites, man kazkaip smagiau kai viskas dera. Nors aisku buna, kad vilki balta sijona ir juoda palaidinuke - negi dabar desies balta liemenele kad listu baltos petnesos kaip pas kaimiete, ar juodas kelnaites, akd sviestum is tolo? doh.gif
Tiesa, pirkdama liemenele visada nusiperku tinkancias kelnaites, o va pirkdama kelnaites tikrai nepuolu pirkt liemeneles, taigi antros apatiniu dalies pas mane gerokai daugiau biggrin.gif Isvada viena - pirmos dalies kartais galima ir neuzsideti user posted image
Atsakyti
kasdiena po namus besikuisdama su treningais tai nederinu tikrai... o kai puosiuosi tai spalvas su rubais paderinu...
galu gale, negali visada derinti, nes tikrai apatines dalies zymiai daugiau smile.gif
Atsakyti
O man ta igerai taip kaip yra, ne ias derinu, nei ka, bei aisku noretusi vienodai apsirengti wub.gif , bet kad tik viena kostiumuka teturiu, o ir tas pats jau nudevetas frusty.gif
Atsakyti
Mane tai labiausiai isgasdino ne derinu- nederinu, o tai, kad kazkas po baltu sijonu baltas kelnaites dedasi g.gif
Zinau, kad taip mamos auganciai aiskina prie bato sijonelio baltos kelnaites, bet galu gale ar mes moterys ismoksim po baltais drabuziais nesioti kuno spalvos apatinius?!!!!! Gal tai ir ne pati seksualiausia spalva nusirengus, bet pati naudingiausia ir labiausiai tinkanti prie betkokio drabuzio. biggrin.gif Tai mano galva vienintelis tipas apatiniu kuriems nereikia visiskai taupyti!!!! Kita karta gatveje atkreipkit demesi i moteris devincias baltais drabuziais ir pamatysite, ka turiu galvoje su sia pastaba!!!! wink.gif
Atsakyti
O man grazu balti apatiniai po baltais rubeliais wub.gif Skonio reikalas.. As kuno spalvos apatiniu nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
As irgi po baltais drabuziais tik baltas kelnaites deviu mirksiukas.gif gal ir yra graziu kuno spalvos, neziurejau, bet siaip man ji labai jau bobiska doh.gif
Atsakyti
O gal ir nebloga mintis, nes as nesioju daugiausia baltos spalvos rubus ir turiu nemazai baltu kelniu. Tai kai kurie balti apatiniai, ypac su neriniukais beprotiskai matosi doh.gif Reiks pabandyti, idomu kodel seniau nesugalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2006 06 24, 18:02)
As irgi po baltais drabuziais tik baltas kelnaites deviu mirksiukas.gif gal ir yra graziu kuno spalvos, neziurejau, bet siaip man ji labai jau bobiska doh.gif

Pries vadinant bobiskais du patarimai:
- neziureti senamadisku XXL ismieros turguje (nes ir as issigastu kartais lotuliukas.gif )
- pasiziurek "La Perla", "Triumph (jaunatviskas linijas)" ir nuomone pakeisi
Be to dar noriu pridurti, kad man spalvu derinys bezine+juoda apatiniams ypac seksualu wub.gif
Atsakyti