Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Nu blem, man jau tos nuotraukos visose temose per gerklę lenda huh.gif Temos antraštė klausia: ar derinat apatinį trikotažą? Kam tos nuotraukos? doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as apatini trikotaza derinu kiek tai imanopma prie devimu rubu. biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir stengiuos derinti.Nors kartais neatsilaikau ir nusiperku atskirai.O jau tada priderinti doh.gif sunku.
Atsakyti
nevisada derinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 31, 20:35)
Gražus lifakas  rolleyes.gif

user posted image

bigsmile.gif gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 02, 22:00)
Nu blem, man jau tos nuotraukos visose temose per gerklę lenda  huh.gif  Temos antraštė klausia: ar derinat apatinį trikotažą? Kam tos nuotraukos? doh.gif

O as tai nieko pries i nuotraukytes pasizvalgyt lens.gif Pavyzdziui, galima butu kokius derinukus idet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 02, 22:00)
Nu blem, man jau tos nuotraukos visose temose per gerklę lenda  huh.gif  Temos antraštė klausia: ar derinat apatinį trikotažą? Kam tos nuotraukos? doh.gif

Tai ką mums dabar atskirą temą kurt, kad galėtume nuotraukas dėti? mastau.gif
Atsakyti
Kai turiu nuotaiką-derinu,kai pykstu ir liūdžiu-ne.O geriausia medžiaga-medvilnė trikotažas.jei liemenėlė-medvilninė-austinės medžiagos.Visvien kasdien persirengiu.Svarbu švari ir smagi nešioti.O spalvų kuo žaismingesnių.Tik pas gydytoją einant nemėgstu puošnių.Kažkaip norisi tuomet kukliai atrodyt.Juk ne madų šou. blush2.gif
Atsakyti
As labiau stengiuosi derinti. Bet, buna, aisku, kai ir nepriderinu. Jei perku liemenuka, stengiuosi ir kelnaites prie jo nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 09 01, 11:34)
drinks_cheers.gif  Man irgi ten baisūs visi liemenukai ir kelnaitės  unsure.gif 
Jau geriau iš turgaus pirkt nei iš Utenos trikotažo  blush2.gif

Nu bent mūsų kaimuko UT parduotuvėse būna tik kelnaičių. Ir nesakau, kad perku visas iš eilės.
O turguj tai gal ir būna gerų, bet aš keletą kartų pataikiau ant nelabai kokybiškų. O dar kai pirkau ne po vieną porą doh.gif
Atsakyti
Nu as vel ne i tema,bet nuo vaikystes buvo kalama,kad kelnaites reikia keist kasdien,o liemeneles??Kas kiek laiko keiciat?As keiciu kas kokias 3-4dienas,tik vasara dazniau,nes prakaituoju blush2.gif
Atsakyti
Tai ką mums dabar atskirą temą kurt, kad galėtume nuotraukas dėti?

galima ir atskirą temą, manau, kad būtų populiari bigsmile.gif

Kas dėl derinimo tai bent jau spalvas labai stengiuosi derint, dar geriau kai komplekčiukus nusiperku. Tik vat, neseniai nusipirkau labai fainus medvilninius žydros spalvos triusikėlius, o pas mane žydrų liemenėlių 0 biggrin.gif tai nešioju prie juodos biggrin.gif

Malena Paskelbta Šiandien, 12:17
  Nu as vel ne i tema,bet nuo vaikystes buvo kalama,kad kelnaites reikia keist kasdien,o liemeneles??Kas kiek laiko keiciat?As keiciu kas kokias 3-4dienas,tik vasara dazniau,nes prakaituoju 

keičiu kai pajuntu prakaito kvapą ar išsiterlinu.
Atsakyti