Sveikos,
as apatini trikotaza derinu kiek tai imanopma prie devimu rubu.
as apatini trikotaza derinu kiek tai imanopma prie devimu rubu.
Aš ir stengiuos derinti.Nors kartais neatsilaikau ir nusiperku atskirai.O jau tada priderinti
sunku.
nevisada derinu
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 02, 22:00)
Nu blem, man jau tos nuotraukos visose temose per gerklę lenda
Temos antraštė klausia: ar derinat apatinį trikotažą? Kam tos nuotraukos? 
O as tai nieko pries i nuotraukytes pasizvalgyt
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 02, 22:00)
Nu blem, man jau tos nuotraukos visose temose per gerklę lenda
Temos antraštė klausia: ar derinat apatinį trikotažą? Kam tos nuotraukos? 
Tai ką mums dabar atskirą temą kurt, kad galėtume nuotraukas dėti?
Kai turiu nuotaiką-derinu,kai pykstu ir liūdžiu-ne.O geriausia medžiaga-medvilnė trikotažas.jei liemenėlė-medvilninė-austinės medžiagos.Visvien kasdien persirengiu.Svarbu švari ir smagi nešioti.O spalvų kuo žaismingesnių.Tik pas gydytoją einant nemėgstu puošnių.Kažkaip norisi tuomet kukliai atrodyt.Juk ne madų šou.
QUOTE(Ne_gera @ 2006 09 01, 11:34)
Jau geriau iš turgaus pirkt nei iš Utenos trikotažo
Nu bent mūsų kaimuko UT parduotuvėse būna tik kelnaičių. Ir nesakau, kad perku visas iš eilės.
O turguj tai gal ir būna gerų, bet aš keletą kartų pataikiau ant nelabai kokybiškų. O dar kai pirkau ne po vieną porą
Tai ką mums dabar atskirą temą kurt, kad galėtume nuotraukas dėti?
galima ir atskirą temą, manau, kad būtų populiari
Kas dėl derinimo tai bent jau spalvas labai stengiuosi derint, dar geriau kai komplekčiukus nusiperku. Tik vat, neseniai nusipirkau labai fainus medvilninius žydros spalvos triusikėlius, o pas mane žydrų liemenėlių 0
Malena Paskelbta Šiandien, 12:17
Nu as vel ne i tema,bet nuo vaikystes buvo kalama,kad kelnaites reikia keist kasdien,o liemeneles??Kas kiek laiko keiciat?As keiciu kas kokias 3-4dienas,tik vasara dazniau,nes prakaituoju
Nu as vel ne i tema,bet nuo vaikystes buvo kalama,kad kelnaites reikia keist kasdien,o liemeneles??Kas kiek laiko keiciat?As keiciu kas kokias 3-4dienas,tik vasara dazniau,nes prakaituoju
keičiu kai pajuntu prakaito kvapą ar išsiterlinu.