Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Gražus lifakas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 31, 21:35)
Gražus lifakas  rolleyes.gif

user posted image

nu neblogas neblogas smile.gif
Atsakyti
Šiaip perkant liemenėlę, tai ir kelnaites nusiperku, tai gaunasi , kad komplektas ir dera, bet kartais būna reikia ir išderinti biggrin.gif , priklausomai nuo dėvimų rūbų.
Atsakyti
Kai perku liemenėlę, tai stengiuosi įsigyti bent jau kokias 3 poras prie jos derančių kelnaičių, kad paskui nereiktų galvos sukti ar šitos tiks ar netiks.
Tom dienom tai dievinu medvilnines kelnaites, tik gaila mūsų kaimuky apatinio trikotažo parduotuves jas ignoruoja g.gif Tai vienintelė vieta kur jas perku yra Utenos trikotažas
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 09 01, 08:18)
Kai perku liemenėlę, tai stengiuosi įsigyti bent jau kokias 3 poras prie jos derančių kelnaičių, kad paskui nereiktų galvos sukti ar šitos tiks ar netiks.
Tom dienom tai dievinu medvilnines kelnaites, tik gaila mūsų kaimuky apatinio trikotažo parduotuves jas ignoruoja  g.gif  Tai vienintelė vieta kur jas perku yra Utenos trikotažas

Utenos Trikotaze man AT tragiski doh.gif
Atsakyti
O man labai gražus ir patogus apatinis trikotažas yra Zaros parduotuvėje smile.gif Ir dar mėgstu Seppala smile.gif
Atsakyti
aš irgi labiau mėgstu medvilnines kelnaites. Kažkaip per nėštumą, negalėjua nešiot jokių stringų ar ne medvilninių kelnaičių. be proto amne erzindavo, nepatogu buvo. Paskui atradau ats fainas medvilnines ir dabar nešiojo. Be jokios abejonės, turi ir visą krūvą nėriniuotų, ir stringų, bet kasdien jų nevėdiu. Daugiau pagal nuotaiką. Kai namie būnu, kažkaip nederinu, o vat, kai išeinu kur nors. Be to, labai priklauso nuo dėvimų drabužių.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 01, 10:15)
Utenos Trikotaze man AT tragiski  doh.gif

drinks_cheers.gif Man irgi ten baisūs visi liemenukai ir kelnaitės unsure.gif
Jau geriau iš turgaus pirkt nei iš Utenos trikotažo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 09 01, 11:34)
Jau geriau iš turgaus pirkt nei iš Utenos trikotažo  blush2.gif

O beje dabar turguje tikrai fainu trikotaziniu triusiku buna rolleyes.gif Net ir trikotaziniu stringu. Ir visokiausiu - ir vienspalviai, ir margi, ir su piesinukais bigsmile.gif Mane dabar kazkaip patrauke ant visokiu ivairiaspalviu, su visokiais uzrasais ir linksmais piesinukais, taip sakant ant nuotaikingu rolleyes.gif O kaina tikrai nedidele - mazdaug 2-6 litai. Tai as jau kai prisipirkusi doh.gif Visokiausioms progoms ir visokiausioms savo nuotaikoms blush2.gif Ir nors anksciau derinadavau triusikus prie papinyko, dabr jau to nebedarau schmoll.gif
Atsakyti
man nepatina derint, as galima sakyt specialiai nederinu biggrin.gif na nebent kokiai ypatingai progai paderinciau...bet ir siaip pas mane kelnaiciu skaicius gal kokiais 20 kartų didesnis už liemenėlių skaičių tai ne visada pavyktų derint biggrin.gif
Atsakyti
as asmeniskai nelabai derinu, bet savaime gaunasi kad viskas buna balta pas mane ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip gražu wub.gif
ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti