Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Nu man irgi kelnaites patinka linksmesnes sokiai.gif , o liemenukai tai vienspalviai paprastuciai labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Visa derinu , nors ir nerku kartais atskirai , o ne komplektus ax.gif
Atsakyti
kasdienai nederinu biggrin.gif
Atsakyti
kazkiek paderinu blush2.gif
Atsakyti
aš derinu pirkdama. taip, kad net nuo skirtingų komplektų gerai žiūrėtųsi smile.gif
Atsakyti
Perkant derinu stengiuosi pirkti komplektus, o nesiojant derint neiseina ax.gif kasdienai nederinu, paderinu kai kur nors susiruosiu iseiti ax.gif tada skmagiau kai zinau kad viskas sukomplektuota biggrin.gif
Atsakyti
Aš derinu visada , net kasdienai, nuolat. Pirkti irgi stengiuosi beveik vien komplektus, arba jei nekomplekte- tai vienodo atspalvio, panašios medžiagytės. Man taip daug gražiau ir paprasčiau, skirtingų spalvų apatiniai man labai nesižiūri apsivilkus, sakyčiau, net netvarkingai atrodo. Su skirtingomis kojinėmis tai nevaikštau, tai ko jau čia apatiniai turi būti iš skirtingų operų? Gal aš čia ti viena tokia smulkmeniška? tongue.gif
Atsakyti
kasdien nederinu 4u.gif
Atsakyti
nederinu rolleyes.gif
Atsakyti
nederinu paprasta diena, nes megstu triusikelius linksmus, su gyvuneliais, o liemenuku tokiu nebuna:)
o kokiai progai pasitaikius, tai derinu
Atsakyti
Man graziau suderinti.
Bet kaip ir daugumai ne visada pavyksta, tada stengiuosi suderinti atspalvius pvz. ruda minimali liemenele+ neriniuoti violetiniai triusikeliai. Man dar graziau nei minimalistinis variantas ruda+ruda. Tai va...
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 06 21, 10:49)
Aš kažkaip šitoj srity taisyklių neįsivedinėju - svarbu, kad apatinis trikotažas būtų švarus ir tvarkingas. Aišku, kokia ypatinga proga užsidedu ir komplektukus  ax.gif

drinks_cheers.gif
Mėgstu komplektukus ypatingoms arba nebūtinai progoms, bet kasdien dažniausiai nešioju ne juos. ax.gif
Atsakyti