Ir kai perku liemeneles visada dar tokio pacio komplektelio kelnaiciu vent kelias poras pasiimu. Man kazkaip negraziai atrodo skirtingi tiek modeliai, tiek spalvos..
Visada derinu, net jei buna kad nesuderini, tai kazkaip lievai jauciuosi..
Ir kai perku liemeneles visada dar tokio pacio komplektelio kelnaiciu vent kelias poras pasiimu. Man kazkaip negraziai atrodo skirtingi tiek modeliai, tiek spalvos..
Niekada specialiai nederinu, nebent jau yra sukomplektuota
O as nesioju tik juodos spalvos apatinius,nuo 18 metu,tai bedos neturiu
as stengiuosi tik, kad spalvos panasios butu. Nes kelnaites nesioju tik trikotazines, dazniausiai is "Utenos trikotazo"(dabar effigy), o liemeneliu tai jau puosnesniu norisi
todel komplektai kaip ir neiseina, belieka ziureti, kas spalvos nesipjautu.
stengiuosi derint. kazkaip pati geriau jauciuosi. na jei kuri komplekto dalis kartais netinka, tai tada perku bent jau tos pacios spalvos. na paskutinis mano pirkinys liemenukas juodas su raudonu, o kelnaites netiko, tai pirkau vienas juodas, ir vienas raudonas
QUOTE(moda @ 2005 06 21, 08:25)
Va nznau, man visada problema atrasti koki grazu komplekta, ta prasme kad ir liemenukas ir triusikai tokie patys, o vat atskirai labai daug graziu visokiu yra
Noriu pasidomaut, ar nieko tokio, jei, pvz., kulniuojant i pasimatyma apsiredysi skirtingais apatiniais?
ka jusu vyrai apie tai mano?
neturiu ne vieno komplekto
as nederinu. derinu spalva prie to rubo, ant kurio dedasi - na sijonas ar bliuzele. kad nesisvietu kaip nors lievai.... ir tiek.
bet turiu ir komplekteliu.... bet siaip, jei atspalvis skiriasi - manau zinai tik Tu pati
bet turiu ir komplekteliu.... bet siaip, jei atspalvis skiriasi - manau zinai tik Tu pati
Derinti tai as megstu kartais
bet mao apatinaii ypac papinukai daznaiusia buna paprasti nenerinuoti ir baltos-juodos-kuno spalvu
tad derint kazko ypatingai nereikia
Paskaičiau neseniai kažkuriam žurnale, kad vyrai, atseit, tiesiog pasibaisi, jei pamato, kad moters triusikėliai vienos spalvos, o liemenėlė kitos
. Dievuli brangiausias, o aš turiu tik du komplektėlius, bet ir tuos ne visada kartu nešioju
. Puoliau vyrą klausinėt, ar čia tikrai taip baisu, tai jam net lūpa atvipo - nesuprato, iš kur čia tokias nesąmones traukiu
.
derinu