Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Visada derinu, net jei buna kad nesuderini, tai kazkaip lievai jauciuosi.. blush2.gif
Ir kai perku liemeneles visada dar tokio pacio komplektelio kelnaiciu vent kelias poras pasiimu. Man kazkaip negraziai atrodo skirtingi tiek modeliai, tiek spalvos..
Atsakyti
Niekada specialiai nederinu, nebent jau yra sukomplektuota biggrin.gif
Atsakyti
Spalvas visuomet derinu, gali buti ne komplektukas, bet spalvos vienodos. smile.gif
Atsakyti
O as nesioju tik juodos spalvos apatinius,nuo 18 metu,tai bedos neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
as stengiuosi tik, kad spalvos panasios butu. Nes kelnaites nesioju tik trikotazines, dazniausiai is "Utenos trikotazo"(dabar effigy), o liemeneliu tai jau puosnesniu norisi rolleyes.gif todel komplektai kaip ir neiseina, belieka ziureti, kas spalvos nesipjautu.
Atsakyti
stengiuosi derint. kazkaip pati geriau jauciuosi. na jei kuri komplekto dalis kartais netinka, tai tada perku bent jau tos pacios spalvos. na paskutinis mano pirkinys liemenukas juodas su raudonu, o kelnaites netiko, tai pirkau vienas juodas, ir vienas raudonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moda @ 2005 06 21, 08:25)
Va nznau, man visada problema atrasti koki grazu komplekta, ta prasme kad ir liemenukas ir triusikai tokie patys, o vat atskirai labai daug graziu visokiu yra  rolleyes.gif  Noriu pasidomaut, ar nieko tokio, jei, pvz., kulniuojant i pasimatyma apsiredysi skirtingais apatiniais?  biggrin.gif  ka jusu vyrai apie tai mano?

neturiu ne vieno komplekto blink.gif
Atsakyti
turiu 4u.gif
Atsakyti
as nederinu. derinu spalva prie to rubo, ant kurio dedasi - na sijonas ar bliuzele. kad nesisvietu kaip nors lievai.... ir tiek.
bet turiu ir komplekteliu.... bet siaip, jei atspalvis skiriasi - manau zinai tik Tu pati biggrin.gif
Atsakyti
Derinti tai as megstu kartais ax.gif bet mao apatinaii ypac papinukai daznaiusia buna paprasti nenerinuoti ir baltos-juodos-kuno spalvu wink.gif tad derint kazko ypatingai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau neseniai kažkuriam žurnale, kad vyrai, atseit, tiesiog pasibaisi, jei pamato, kad moters triusikėliai vienos spalvos, o liemenėlė kitos blink.gif. Dievuli brangiausias, o aš turiu tik du komplektėlius, bet ir tuos ne visada kartu nešioju doh.gif. Puoliau vyrą klausinėt, ar čia tikrai taip baisu, tai jam net lūpa atvipo - nesuprato, iš kur čia tokias nesąmones traukiu laugh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 28 gegužės 2007 - 21:13
derinu
Atsakyti