Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

sveikos mielosios,
man irgi ginekologė rekomendavo azalia, geriu jas dar tik kelias dienas. neramu man truputį dėl jų todėl, nes maitinu savo sunely. ten nurodo, kad hormonas ptenka per motinos pieną unsure.gif bijau, kad tai gali turėti poveiky, kuris pasirodis daug vėliau...
o dėl šalutinio poveikio: pirmosiomis dienomis neteplioja, tik va labai jau jautrios krūtys pasidarė, taip kaip preiš MM
Atsakyti
As Azalia vartojau tris men.Irgi maitinau vaikeli todel neturejau kitos iseities kaip tik Azalia vartoti.Bet man visiskai jos netiko, tepliodavau kiekviena diena.Netgi napavadinciau to tepliojimo, o normaliom menstruacijom.tai tris vasaros menesius praleidau su paketais ir tamponais.kazkoks kosmaras...
Bet turejau islaukt triju men.Kadangi tai adaptacinis laikotarpis.
Visdel to nieks nesikeite ir as jas nutraukiau.Tiesiog netiko ir tiek. verysad.gif
Dabar isedejau spira g.gif le ziuresim kaip cia bus...
Atsakyti
nežinau man tos Azalia kažkaip nepatikimai atrodo. skaičiau, kad jos mažiau efektyvios nei kombinuotieji kontraceptikai. geriu aš jas ir naudojam gumytė, dėl šventos ramybės smile.gif . o dėl šalutinių poveikių - atsirado skausmas, jautrumas krutyse, toks kaip prieš mm ir prasidėjo galvos skausmai, bet neteplioja.

po pirmojo gimdymo naudojau Phatentex žvakutes, po keturių men rezultatas nestuke.gif . sakiau pagersiu tas Azalia šešis mėn ir dėsiesiu Mireną, nes anksčiau po gimdymo nedada.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2009 10 16, 13:42)
nežinau man tos Azalia kažkaip nepatikimai atrodo. skaičiau, kad jos mažiau efektyvios nei kombinuotieji kontraceptikai. geriu aš jas ir naudojam gumytė, dėl šventos ramybės  smile.gif . o dėl šalutinių poveikių - atsirado skausmas, jautrumas krutyse, toks kaip prieš mm ir prasidėjo galvos skausmai, bet neteplioja.

po pirmojo gimdymo naudojau Phatentex žvakutes, po keturių men rezultatas  nestuke.gif . sakiau pagersiu tas Azalia šešis mėn ir dėsiesiu Mireną, nes anksčiau po gimdymo nedada.

pasiskaiciau ir as apie ta azalija...
bet jau velu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
o ir maitinau mazaja iki 1.5 metuku... saugojomes, ale vat turesim dar viena leliu thumbup.gif ir jauciu vargelio bus kartu... bet uzaugs, linksmiau bus mirksiukas.gif

kai buvau pas savo ginekologa, jis man pasake, kad maitini - tai nera jokiu kontraceptiku, o paskaitau - yra. tai kaip suprast? gal rimtai daug kam netinka ta Azalia... ir as galvojau apie spirale, bet gal po sito karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 10 21, 22:15)
pasiskaiciau ir as apie ta azalija...
bet jau velu nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
o ir maitinau mazaja iki 1.5 metuku... saugojomes, ale vat turesim dar viena leliu thumbup.gif ir jauciu vargelio bus kartu... bet uzaugs, linksmiau bus mirksiukas.gif

blink.gif o tai kaip saugojotes? nelabai supratau ar Azalia geret ar kitais budais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgiucs @ 2009 09 16, 10:23)
Aš galvoju pradėti vartoti šias tabletes, ir nemanau, kad kažkokia žala pasireikš. Juk šių tablečių sudėtyje yra tas pats hormonas, kuris išsiskiria nėštumo metu. Tad jeigu besilaukianti mamytė dar maitina savo vaikutį, jam tai kenkia?

na pasidalinsiu ir savo nuomone. mano berniukas turejo fiziologini mastita. kaip zinia, jis atsiranda nuo paskutiniu nestumo menesiu moterisku hormonu, t.y. to pacio, kuris yra Azalios tabletese. Taigi darau prielaida, kad visgi tas hormonas nera labai jau toks saugus ir nekaltas. Siandien paprashiau savo ginekologes recepto ir ji man jo nedave. sako, kam tau berniuka maitint moteriskais hormonais... na ir pati pabijojau, visgi pastoviai geriant KT negali taip buti, kad visiskai nieko nepatenka i piena. patenka, tikrai tikiu tuo, o nezinia, koks butu poveikis po keliu metu....
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytes, zinau, kad cia ne skelbimu skyrelis, bet esu nusipirkus Azalia viena pakuote, bet taip ir nepradejau gerti. Gal kas nori pirkti, parduociau uz puse kainos. Susidomejusias rasykit i az. Issiusti galeciau kad ir ta pacia diena. Prasom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2009 03 11, 11:08)
mes dar plius naudojam prezervatyvus nes kai nevartojau azalijos tai pastojau vien naudojant prezervatyvus blush2.gif  tai jau daugiau nebenoriu netyčiukų

Mums ir taip pat pastojau naudojant prezervatyvus
Atsakyti
Laba,
galiu ir aš apie jas pasisakyti. Pradėjau vartoti prieš 4mėn., vis dar maitinau, bet jau į pabaigą, tad vartodama KT maitinau gal kokią 1sav. Šiaip pirmą mėnesį viskas buvo OK, paskui prasidėjo tepliojimai, net netepliojimai - kokią savaitę normaliai kraujuoji, savaitę ramu ir vėl.... Paskui išvis mmm dingo, tai dabar jau jas mečiau.... Ir dar, staiga šoktelėjo svoris (gal dėl KT, gal kad maitint nustojau), be to, dingo visiškai noras smileysex.gif:
Atsakyti
Sveikos,
man irgi rekomendavo ginekologas sitas tabletes kaip viena is apsisaugojimo budu maitinant, taciau paskaicius jusu pastebejimus apie poveiki, apsisprendziau negerti ir sau nervu negadinti del baimes, kad pakenksiu sau, o tuo labiau mazyliui.
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif
O ar kuri pastebejot, kad ryskiai padidetu svoris vartojant Azalia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante666 @ 2010 03 16, 10:55)
Sveikos, mergaites smile.gif
O ar kuri pastebejot, kad ryskiai padidetu svoris vartojant Azalia?  unsure.gif

Po gimdymo greit grįžau prie senojo svorio, bet tik pradėjus gerti Azalia tabletes svoris pradėjo augti klaikiai greitai. doh.gif
Atsakyti