Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man siuo metu nera skanesnio alaus uz svyturio deginta.
Atsakyti
O as aluti pirma karta paragavau kai man 4 metai buvo rolleyes.gif Siaip mano tevelis visada gerdavo alu su grietine ir biskiu druskos sumaises, tai kai pamaisydavo tai tokia puta ant virsuas balta gaudavosi, tai visada prilipus budavau, kad man ta puta atiduotu, tai ir duodavo tongue.gif Nu bet dekui dievui alkoholike netapau nuo tokiu metu pradejus, o ir gavosi taip, kad pacio alaus ir nelabai megstu, tik pirmi pora gurksniu man labai skanus, o paskui tai fee schmoll.gif
Atsakyti
Man ir skaniausias Švyturio DEGINTAS na ir dar tas STIPRIAUSIAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Utenos DLIGHT BERODS g.gif kur su citrina thumbup.gif

Atsakyti
Alus jėga, ypač, kaip taip karšta drinks_cheers.gif Mano vyras sako, kad alus apskritai ne alkoholis tongue.gif jis atgaivina, pakelia apetitą thumbup.gif
Aišku, padaugint nereikia-yra ribos, bet 3 buteliai į mėnesį tikrai nenuves į alkoholizmo liūną
Atsakyti
Mes visada geriam Švyturio Extra, ar tai namai, ar kavinė, kartais paragaujam ir kitokio, iš bėdos, bet tradicija pas mus Švyturys thumbup.gif o ypač kai lauke karšta, taip gera kokią taurę šalto išgert drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šeip balsavau už Švyturį, tačiau alaus nemegėja aš tongue.gif
Geriu tik tada kai priverčia draugės ax.gif
Bet jo mano gyvenime galetu ir nebūti smile.gif
Atsakyti
Siaip paskutiniu metu tikrai renkuosi alu rolleyes.gif svelnu ta vadinama ICE ax.gif skonis nieko jo. o maniskis renkasi svyturio - svyturi rolleyes.gif kartais ir as to paragauju biggrin.gif
Atsakyti
Alaus nelabai megstu, bet kartais geriu Kalnapilis Ice, nes jis yra lengvas ir sviesus ax.gif
Atsakyti
va alų tai mėgstu labai labai:super . šiaip visokį geriu, paskutiniu metu kažkaip Utenos mėlynas visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
as tai visai nesu alaus megeja , man galetu jo ir nebuti, nebent kartais prie kugelio kokius pora gurksneliu isgeriu ir tiek.
Atsakyti
Alus mano nuomone iš vis ne moterų gėrimas tongue.gif Tik nesupykite tos kurioms jis patinka 4u.gif Aš jo iš viso negaliu gerti,tuoj pat pradeda galva skaudėti verysad.gif
Atsakyti