Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
bigsmile.gif Kas liecia alu as ji megstu, bet dabar geriu carlsberga, na jis neblogas bet LT daug skanesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Alu geriu retai ir nebent sviesu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 26 gruodžio 2005 - 18:43
As geriu Radler(alus sumaisytas su sprite)arba dar skanu miezinis alus sumaisytas su bananu sultimis.
Cia Vokietijoje jaunimo ismyslas,bet man skanu,gryno alaus as negeriu.
Atsakyti
QUOTE(Stirniukas @ 2005 11 22, 20:52)
Vyrai! Stai ir tema atradau  thumbup.gif  Man gereusias Svyturys smile.gif rushis (pagal nuotaika smile.gif
drinks_cheers.gif

Jei alus trukdo tavo laimei, tai gal geriau susirasti laimę, kuri irgi geria alų?

rolleyes.gif

doh.gif doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip ir vaikšto vyrai nuo vieno baro prie kito ieškodami tos laimės iš alaus putos išplaukusios... bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai su vyru kartais isgerem Kalnapilio arba Svyturio alaus,neseniai ragavau su sokolabu alaus tai fui neskanus.
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2006 01 09, 19:38)
Mes tai su vyru kartais isgerem Kalnapilio arba Svyturio alaus,neseniai ragavau su sokolabu alaus tai fui neskanus.

Aha, sokolado irgi galvojom, kad bus skanesnis
Atsakyti
Mėgstu alų: aš dievinu Zipfer, o vyras-Švyturį. ax.gif Kartais labai gera atsipalaiduoti savaitgalį, gerą filmą pažiūrėti. smile.gif Bet taip būna retai. biggrin.gif

Atsakyti
O mum šokoladinis visai patiko, tik daug jo neišgersi, mes butelaitį per pusę gėrėm(nors paprastai vartojam daugiau drinks_cheers.gif ), bet šį alų turbūt reik gurkšnot šiaip, ne prie maisto.
Atsakyti
As tai uz Svyturi. Megstu vasara po pirties arba pirteleje pagurksnoti. thumbup.gif
Atsakyti
Man Švyturys irgi patspačiausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai skaniausias Utenos smile.gif
O alaus mes geriam tikrai nemazai (keista, kad cia rasantys zmones tiek nedaug tegeria, nes su kuo bepakalbu is savo pazistamu, tai visi geria nemazai - per diena vis po alaus bokala ar taure vyno isgeria, o savaitgaliais daugiau).
Kasdien geriam po bokala (na gal ne visai kasdien), savaitgaliais ir po 2 ar net 3... blush2.gif Tikrai, net gera pasidare blush2.gif
Atsakyti
Man patinka klasikiniu jau tapęs švyturio extra...nu skanus....
Atsakyti