Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes su vyru dideli Švyturio Gintarinio alaus gerbėjai drinks_cheers.gif . Pas mus jau kaip ir tradicija kiekvieną penktadienį po porą buteliukų išgerti, dar jeigu gera užkandėlė šalia iš vis thumb_yello.gif
Atsakyti
Ir as uz svyturi thumbup.gif thumbup.gif
Nors alaus uzkandeles man jau pernelyg i sveikata doh.gif
Atsakyti
Nu aš kaip kilus iš Ukmergės, tai palaikau Vilkmergės HBH tongue.gif o šiaip tai dievinu alų su priedais, t.y. vaisinį, su limonadu, šokoladinį ir pan. Per vieną filmą išgirdau, kad nerealiai skanu alus su aviečiu sultimis, bet kadangi kažkaip sunkoka su tom aviečiu sultimis, tai dar neišbandžiau, bet prie progos būtinai išbandysiu
Atsakyti
Ir aš už Švyturio alų , šaltą ir su užkandėlia prie alaus drinks_cheers.gif .
Atsakyti
as alaus megeja 4u.gif balsavau uz svyturi, nes dazniausiai pirmenybe jam, o siaip dar utenos, horno... anksciau buvau megeja daugiau alucio isgert, o dabar dazniausiai prie vakarienes viena buteli. siandien pvz - carlsberg
Atsakyti
O man patinka Švyturio naujo skonio bealkoholinis alus. Labai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes abu su vyru mėgstam alutį labai. Prie kompanijos visada jį geriam, tik aišku jis už mane turbūt trigubai daugiau išgeria... biggrin.gif Mūsų megstamiausias Švyturio alus. Anksčiau visada pirkdavom Švyturio Švyturį (raudonas), bet paskui paragavus Gintarinio nusprendėm kad skonis mažai skirais,o kaina - labai smile.gif Dabar daugiausia geriam Gintarinį, kartais pasilepinam Extra ar Extra Draught bet ten jau kainos ogo blink.gif Bet kartais galima 4u.gif Bare visada tik švyturį geriam, visada thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš taipogi mėgstu alutį. Jei į svečius einam, tai be alaus schmoll.gif Jei į gamtą - su alučiu... O ir po darbo dienelės, kai vaikutis jau miega - atsipalaiduoti su alum thumbup.gif

O kur dar visi patiekalai prie alaus...niam niam... tikras rojus rolleyes.gif
Atsakyti
Ir naminis,ir pirktinis ALUS karštą dieną atgaiva sielai ir skrandžiui.Tokiu oru jį geria beveik visi.
Atsakyti
ir aš pasimėgauju.... kasdien cool.gif nu pijolka ne kitaip doh.gif drinks_cheers.gif alc.gif: paskutiniu metu geriam taip: alus, saldiklis (galima cukraus) ir citrina thumbup.gif drinks_cheers.gif čia nusižiūrėjom nuo utenmos Dlight, bet kad ten limonadas doh.gif o tas kokteiliukas gaunas super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 24, 20:06)
lotuliukas.gif
ir aš pasimėgauju.... kasdien cool.gif  nu pijolka ne kitaip doh.gif  drinks_cheers.gif  alc.gif: paskutiniu metu geriam taip: alus, saldiklis (galima cukraus) ir citrina thumbup.gif  drinks_cheers.gif  čia nusižiūrėjom nuo utenmos Dlight, bet kad ten limonadas doh.gif  o tas kokteiliukas gaunas super thumbup.gif

Nieko prieš kokteiliukus neturiu,tik pats paprasčiausiai nelinkęs gerų daiktų su kitais gerais daiktais maišyti. Bet niekada neatsisakau pabandyti, ko nors naujo.Ir jūsiškis receptukas visai nieko.

Šią savitę paragavau ŠVYTURIO NEALKOHOLINI,tikrai gera atgaiva kūnui.Pabandykit tikrai neblogas produktas

Atsakyti
joooo alus geris, kadien dabar juo gaivinuosi alc.gif
alkoholike ne kitaip verysad.gif flirt.gif
Atsakyti