Mes su vyru dideli Švyturio Gintarinio alaus gerbėjai
. Pas mus jau kaip ir tradicija kiekvieną penktadienį po porą buteliukų išgerti, dar jeigu gera užkandėlė šalia iš vis
Nu aš kaip kilus iš Ukmergės, tai palaikau Vilkmergės HBH
o šiaip tai dievinu alų su priedais, t.y. vaisinį, su limonadu, šokoladinį ir pan. Per vieną filmą išgirdau, kad nerealiai skanu alus su aviečiu sultimis, bet kadangi kažkaip sunkoka su tom aviečiu sultimis, tai dar neišbandžiau, bet prie progos būtinai išbandysiu
Ir aš už Švyturio alų , šaltą ir su užkandėlia prie alaus
.
as alaus megeja
balsavau uz svyturi, nes dazniausiai pirmenybe jam, o siaip dar utenos, horno... anksciau buvau megeja daugiau alucio isgert, o dabar dazniausiai prie vakarienes viena buteli. siandien pvz - carlsberg
O man patinka Švyturio naujo skonio bealkoholinis alus. Labai skanu
Mes abu su vyru mėgstam alutį labai. Prie kompanijos visada jį geriam, tik aišku jis už mane turbūt trigubai daugiau išgeria...
Mūsų megstamiausias Švyturio alus. Anksčiau visada pirkdavom Švyturio Švyturį (raudonas), bet paskui paragavus Gintarinio nusprendėm kad skonis mažai skirais,o kaina - labai
Dabar daugiausia geriam Gintarinį, kartais pasilepinam Extra ar Extra Draught bet ten jau kainos ogo
Bet kartais galima
Bare visada tik švyturį geriam, visada
Ir naminis,ir pirktinis ALUS karštą dieną atgaiva sielai ir skrandžiui.Tokiu oru jį geria beveik visi.
ir aš pasimėgauju.... kasdien
nu pijolka ne kitaip
: paskutiniu metu geriam taip: alus, saldiklis (galima cukraus) ir citrina
čia nusižiūrėjom nuo utenmos Dlight, bet kad ten limonadas
o tas kokteiliukas gaunas super 
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 24, 20:06)
ir aš pasimėgauju.... kasdien
Nieko prieš kokteiliukus neturiu,tik pats paprasčiausiai nelinkęs gerų daiktų su kitais gerais daiktais maišyti. Bet niekada neatsisakau pabandyti, ko nors naujo.Ir jūsiškis receptukas visai nieko.
Šią savitę paragavau ŠVYTURIO NEALKOHOLINI,tikrai gera atgaiva kūnui.Pabandykit tikrai neblogas produktas
joooo alus geris, kadien dabar juo gaivinuosi
alkoholike ne kitaip
alkoholike ne kitaip