Jaunystej (t. y. vidurinej) alus labai neskanus buvo. O gert aluti pradejau besiruosdama studentaut. Nuvarem su seses draugais i miskeli saslykiuku kept, o jokio gerimo, iskyrus alu, nebuvo. Taip ir pradejau is troskulio alu gert. Ir iki siol nera jis man toks neskanus. Na, nemegstu tamsaus. Kai maitinau, labai Svyturio maziukas tikdavo. Ir kiekis, ir skonis. Dabar gal labiausiai Dzina su toniku megstu...
O del alkoholizmo, mano vyras per darbo savaite anksciau isgerdavo kokius tris butelaicius, bet nusprende, kad kefyras geriau. Taigi perkam dabar Bi fi do...
Labai megstu alu. Utenos pirmoj vietoj, o po to Svyturio. Kitu nelabai ir geriau. Dar geriau naminio alaus. Turim giminej gera aludari. Bet jau alus...
Nuo stiklines apsivoziau
Siuo metu alaus pagalba skatinu laktacija.

Siuo metu alaus pagalba skatinu laktacija.

o vat kvietinis man nepatinka...
ruuuugshtu baisej!
p.s. as irgi skatinu laktacija alum, liuksishkaj veikia

p.s. as irgi skatinu laktacija alum, liuksishkaj veikia

QUOTE (Lija @ 2004 03 03, 22:11) |
Labai megstu alu. Utenos pirmoj vietoj, o po to Svyturio. Kitu nelabai ir geriau. Dar geriau naminio alaus. Turim giminej gera aludari. Bet jau alus... ![]() ![]() Siuo metu alaus pagalba skatinu laktacija. ![]() |
namini ir as esu ragavusi,ir gerusi

As kazkada alaus is vis nemegau, nes per kartus jis man buvo...
Po to po truputi pradejau gurksnoti tamsu, nes jis saldesnis.
Ir siaip visai patiko toks Reds, Lenkijoj pirkau, ten kaip ir alus, bet pvz vysniu skonio...
O bet koks alus su citrina man visai skanu
Bet megiamo kaip ir neturiu: koks buna, ta ir geriu, kad tik nebaisiai kartus
Bet kas blogiausia, kad as ir nuo 0.33 alaus apgirstu:angry:
tai dideliais kiekiais niekaip nepavyskta vartoti...
O siaip tai manyciau alus nera toks ir nekaltas gerimas. Jei kasdien po kokius 2 butelius pradet gerti, tai ir iprasti turbut galima
Po to po truputi pradejau gurksnoti tamsu, nes jis saldesnis.
Ir siaip visai patiko toks Reds, Lenkijoj pirkau, ten kaip ir alus, bet pvz vysniu skonio...
O bet koks alus su citrina man visai skanu

Bet megiamo kaip ir neturiu: koks buna, ta ir geriu, kad tik nebaisiai kartus

Bet kas blogiausia, kad as ir nuo 0.33 alaus apgirstu:angry:
tai dideliais kiekiais niekaip nepavyskta vartoti...
O siaip tai manyciau alus nera toks ir nekaltas gerimas. Jei kasdien po kokius 2 butelius pradet gerti, tai ir iprasti turbut galima

Kai buvau studente, tai alu maukdavau - oijoj..Vos ne kiekviena dien ir ne po buteli...
Betgi nieko - nei alkoholike dabar nei ka.
Siaip man lietuviskas alus yra per "sunkus". Nuo jo organizmas apsunksta, aptingsta, kas man nelabai patinka. Man irgi vaisiniai visai nieko - pvz. Kriek Belgijoje
Apskritai man belgijos alus patiko: kai geri atrodo, kad limonada, bet poveikis tai ne velnio ne limonadinis
Jis ten stiprokas - 11-13 proc. bet skonis i Rinkuskiu vistiek nenesa

Siaip man lietuviskas alus yra per "sunkus". Nuo jo organizmas apsunksta, aptingsta, kas man nelabai patinka. Man irgi vaisiniai visai nieko - pvz. Kriek Belgijoje

Man patinka sviesus,nestiprus alus,dar labai patinka berneliu alus su medumi.Kaunietes gal zino "Avili" senamiestyje,ten alus fantastiskas (kaina irgi).
Dieve, 2-3 buteliai per mensi-juokingas kiekis
Kai susedam savaitgalio vakara su draugais, tai po kokius keturis min. isgeriam
Ir siaip megstu alu, ypac vasara, ir ypac Svyturio: Extra arba Calsberga.

Kai susedam savaitgalio vakara su draugais, tai po kokius keturis min. isgeriam

Ir siaip megstu alu, ypac vasara, ir ypac Svyturio: Extra arba Calsberga.
Aš irgi labai mėgstu alų
, matyt jau tampam alkoholikais, bo anksčiau užtekdavo butelio dviems, o dabar jau kai geriam, tai abu po butelį
Anksčiau gerdavom Švyturio, dabar kažkaip ant Gubernijos užsiciklinom, matyt tapom savo miesto patriotais
Negaliu pakęsti Kvietinio ir stipresnio nei 6 apsisukimų, kokteilių su alum irgi nevertinu - skaniausiai grynas.
O šiaip laktaciją tai dažnokai padidinu

Anksčiau gerdavom Švyturio, dabar kažkaip ant Gubernijos užsiciklinom, matyt tapom savo miesto patriotais

Negaliu pakęsti Kvietinio ir stipresnio nei 6 apsisukimų, kokteilių su alum irgi nevertinu - skaniausiai grynas.
O šiaip laktaciją tai dažnokai padidinu

QUOTE (Super-Tetis @ 2004 03 03, 19:08) |
Toms, kurios nusiteikusios priesh alu, pasiulyciau paragauti kvietinio... nebutinai Gubernijos, gali buti is Svyturio baltas, baltika Psenicnoje, Jarpivo psenicnoje, ar koks vokiskas Weissbier... bet butinai su citrina ir aisku, kad geriau vasara... tada suprasit, kodel pasauly toks populiarus kvietinis be to, nuo jo niekada nebuna pagiriu... |
nu ir pasakei...

o šiaip bent jau aš esu didelė alaus fanė....

Beje, apie Avili snekejo kazkuri... ir Vilniuj yra

Tai sveikinu alkoholiku bureli
Ir as tada tureciau prie jusu prisijungt
. Ypac kai rodydavo krepsi. Tuo metu mes abu su vytu po butelaiti atsidarom ir kliunkinam
. O kiek per men tu rungtyniu?! Siaubas! Algoholike... degradavusi esu
...
Siaip geriu UTENOS alu
P.s. kai siuo metu esu neshtuke, nesusilaikiau tik kelis kartus - isgeriau po bokaleli alucio.

Ir as tada tureciau prie jusu prisijungt

Siaip geriu UTENOS alu

P.s. kai siuo metu esu neshtuke, nesusilaikiau tik kelis kartus - isgeriau po bokaleli alucio.