Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jaunystej (t. y. vidurinej) alus labai neskanus buvo. O gert aluti pradejau besiruosdama studentaut. Nuvarem su seses draugais i miskeli saslykiuku kept, o jokio gerimo, iskyrus alu, nebuvo. Taip ir pradejau is troskulio alu gert. Ir iki siol nera jis man toks neskanus. Na, nemegstu tamsaus. Kai maitinau, labai Svyturio maziukas tikdavo. Ir kiekis, ir skonis. Dabar gal labiausiai Dzina su toniku megstu...
O del alkoholizmo, mano vyras per darbo savaite anksciau isgerdavo kokius tris butelaicius, bet nusprende, kad kefyras geriau. Taigi perkam dabar Bi fi do...
Atsakyti
Labai megstu alu. Utenos pirmoj vietoj, o po to Svyturio. Kitu nelabai ir geriau. Dar geriau naminio alaus. Turim giminej gera aludari. Bet jau alus... thumbup.gif Nuo stiklines apsivoziau smile.gif
Siuo metu alaus pagalba skatinu laktacija. biggrin.gif
Atsakyti
o vat kvietinis man nepatinka... sad.gif ruuuugshtu baisej!
p.s. as irgi skatinu laktacija alum, liuksishkaj veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Lija @ 2004 03 03, 22:11)
Labai megstu alu. Utenos pirmoj vietoj, o po to Svyturio. Kitu nelabai ir geriau. Dar geriau naminio alaus. Turim giminej gera aludari. Bet jau alus... thumbup.gif Nuo stiklines apsivoziau smile.gif
Siuo metu alaus pagalba skatinu laktacija. biggrin.gif

namini ir as esu ragavusi,ir gerusi laugh.gif man labai skanu,tik ;labai stiprus,bet dar man tas naminis patinka kai dar ne visai isruges buna,toks kaip giros skonis mmmmm...... man labai skanu.
Atsakyti
As kazkada alaus is vis nemegau, nes per kartus jis man buvo...
Po to po truputi pradejau gurksnoti tamsu, nes jis saldesnis.
Ir siaip visai patiko toks Reds, Lenkijoj pirkau, ten kaip ir alus, bet pvz vysniu skonio...

O bet koks alus su citrina man visai skanu thumbup.gif

Bet megiamo kaip ir neturiu: koks buna, ta ir geriu, kad tik nebaisiai kartus tongue.gif

Bet kas blogiausia, kad as ir nuo 0.33 alaus apgirstu:angry:
tai dideliais kiekiais niekaip nepavyskta vartoti...

O siaip tai manyciau alus nera toks ir nekaltas gerimas. Jei kasdien po kokius 2 butelius pradet gerti, tai ir iprasti turbut galima g.gif
Atsakyti
Kai buvau studente, tai alu maukdavau - oijoj..Vos ne kiekviena dien ir ne po buteli... rolleyes.gif Betgi nieko - nei alkoholike dabar nei ka.
Siaip man lietuviskas alus yra per "sunkus". Nuo jo organizmas apsunksta, aptingsta, kas man nelabai patinka. Man irgi vaisiniai visai nieko - pvz. Kriek Belgijoje smile.gif Apskritai man belgijos alus patiko: kai geri atrodo, kad limonada, bet poveikis tai ne velnio ne limonadinis smile.gif Jis ten stiprokas - 11-13 proc. bet skonis i Rinkuskiu vistiek nenesa g.gif
Atsakyti
Man patinka sviesus,nestiprus alus,dar labai patinka berneliu alus su medumi.Kaunietes gal zino "Avili" senamiestyje,ten alus fantastiskas (kaina irgi).
Atsakyti
Dieve, 2-3 buteliai per mensi-juokingas kiekis tongue.gif
Kai susedam savaitgalio vakara su draugais, tai po kokius keturis min. isgeriam wink.gif
Ir siaip megstu alu, ypac vasara, ir ypac Svyturio: Extra arba Calsberga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 04 kovo 2004 - 13:32
Aš irgi labai mėgstu alų drinks_cheers.gif, matyt jau tampam alkoholikais, bo anksčiau užtekdavo butelio dviems, o dabar jau kai geriam, tai abu po butelį g.gif
Anksčiau gerdavom Švyturio, dabar kažkaip ant Gubernijos užsiciklinom, matyt tapom savo miesto patriotais rolleyes.gif
Negaliu pakęsti Kvietinio ir stipresnio nei 6 apsisukimų, kokteilių su alum irgi nevertinu - skaniausiai grynas.
O šiaip laktaciją tai dažnokai padidinu wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Super-Tetis @ 2004 03 03, 19:08)
Toms, kurios nusiteikusios priesh alu, pasiulyciau paragauti kvietinio...
nebutinai Gubernijos, gali buti is Svyturio baltas, baltika Psenicnoje, Jarpivo psenicnoje, ar koks vokiskas Weissbier...
bet butinai su citrina ir aisku, kad geriau vasara...
tada suprasit, kodel pasauly toks populiarus kvietinis
be to, nuo jo niekada nebuna pagiriu...

nu ir pasakei... blink.gif su tuo savo baltu gali žmones aplamai visam gyvenimui atbaidyti..... kai tik pasirodė jis-nusipirkau iš cekavumo-tai vieną buteliuką gėrėm 5 žmonės visą savaitę... mad.gif šlykštynių šlykštėnė... net dabar krato prisiminus.... visi tik paragauja gurkšnį ir spjaudosi.... fe...
o šiaip bent jau aš esu didelė alaus fanė.... clap.gif geriu įvairų, lietuvišką-dažniausiai švyturio, utenos, horno, forto ir tauro. dar man labai skanus HBH, bet jo buteliuose lyg ir nepastebėjau? g.gif Visiškas my...las man visokie importiniai alūs-faxe ir kt. Nu kiek ragavau-nei vienas nepatiko... dry.gif kažkaip nelabai perkam ir kalnapilio.... nors vat jau rūpi paqragaut to naujo originalaus... rolleyes.gif dažniausiai perkam 5-6proc stiprumo... nemėgstu stiprių. Ai vat man dar labai skanu koks nors porteris su saldžia grietinėle sumaišytas... wub.gif niam niam skanumėlis... tik vat tamsus alus labai per inkstus kerta, pas ką jautresni-tuoj skaudėt imt gali. wink.gif
Atsakyti
g.gif susimasciau....jei jau tetis alkoholiku vadinamas tai as tada jau degradavus alkoholike.... ir ne tik as o ir mano maze! as kaip ir daugelis kitu pasiskatinu laktacija aluciu smile.gif vyras irgi juokiasi kad man alkoholizmas gresia, nes vis prasau alaus nupirkt smile.gif tai jis man vis po pakuote.... praktiskai keikviena ar kas antra vakara isgeriu po stikline apie 200ml blink.gif ir tada i lovyte griunu ir liuxiskai issimiegu ir pienuko todel padaugeja biggrin.gif dabar geriu bet koki - Utenos, Svyturio Extra, Horn... prabalsavau kaip krastietei dera uz Utenos smile.gif visda ji gerdavom, paskui kazkaip Extra pradejau,zodziu favorito neturiu, svarbu sviesus ir nestiprus per daug... NEGERIU is skardiniu nes savita skoni duoda, taip pat visu atveztiniu, neskanu nealkoholinis!

Beje, apie Avili snekejo kazkuri... ir Vilniuj yra smile.gif ir alutis ten thumbup.gif
Atsakyti
Tai sveikinu alkoholiku bureli drinks_cheers.gif laugh.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Ir as tada tureciau prie jusu prisijungt wink.gif. Ypac kai rodydavo krepsi. Tuo metu mes abu su vytu po butelaiti atsidarom ir kliunkinam biggrin.gif . O kiek per men tu rungtyniu?! Siaubas! Algoholike... degradavusi esu biggrin.gif rolleyes.gif ...

Siaip geriu UTENOS alu thumbup.gif clap.gif

P.s. kai siuo metu esu neshtuke, nesusilaikiau tik kelis kartus - isgeriau po bokaleli alucio.
Atsakyti