Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Oi blink.gif pasirodo as ir tam bureliui priklausau laugh.gif
Jei prie patiekalo (pvz. kiauliu ausytes) butinai reikia rolleyes.gif tai kelis gurksnelius "Leduko" alaus ikalu. Jis 2,5%turi. Labai norisi paimt ir visa bokala salto alucio susiversti. Bet sad.gif
Atsakyti
Mes su vyru negalim valgyti cepelinu be alaus,vadinasi galim stoti i pagerianciu kluba,nes ir be cepelinu tu progu progeliu...
Atsakyti
jei alaus gerejai yra alkoholikai, tai as alkoholike iki kaulu smegenu laugh.gif nu neisivaizduoju saslykukio, skranduku, bulviniu blynu, kugelio ir kt. patiekalu be alucio g.gif vsio, alkoholike laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 03 09, 14:13)
jei alaus gerejai yra alkoholikai, tai as alkoholike iki kaulu smegenu laugh.gif nu neisivaizduoju saslykukio, skranduku, bulviniu blynu, kugelio ir kt. patiekalu be alucio g.gif vsio, alkoholike laugh.gif

Taigi, as irgi alkoholike n-tuoju laipsniu, nes alu geriu ne tik prie visu isvardintu mesos patiekalu, bet ir prie ivairiausiu saldumynu unsure.gif Nu man tinka alus visom progom ir be progu thumbup.gif O apie kvietini gal geriau nekalbekit - koks gi cia alus mad.gif
Atsakyti
Aš prabalsavau už Utenos alų, nes dažniausiai jį ir geriu. Dabar kai esu nestuke.gif , tai sau neleidžiu daugiau išgerti vakare - arba 1 taurė raudono sauso vyno arba 1 nemaža stiklinė šviesaus nestipraus alaus. Vyras išvis yra alaus fanatikas. Jau kai burbėt pradedu, kad geria per daug, tai nealkoholinio nusiperka. Bet šiaip tai geria alų kasdien.
Alų pradėjau gerti vaikystėje (aišku ne buteliais laugh.gif ). Mama jau buvo persigandusi, kad alkoholike tapsiu, tai bandė pelynų arbata (atseit, alus) mane atpratint. Bet jai nepavyko......... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 03 09, 14:13)
jei alaus gerejai yra alkoholikai, tai as alkoholike iki kaulu smegenu  laugh.gif  nu neisivaizduoju saslykukio, skranduku, bulviniu blynu, kugelio ir kt. patiekalu be alucio  g.gif  vsio, alkoholike  laugh.gif

Cia matyt mes is vaikystes taip ipratom prie alucio biggrin.gif . Atsimeni skanu senelio daryta stipruji alu rolleyes.gif ? Kaip tu manai, kuo mane girde ravint bulves ir renkant kolorado vabalelius?... laugh.gif
Atsakyti
gheriu alu megstu vartoju ka cia ir bepridursi alaus butelis atstoja duonos kepala thumbup.gif
Atsakyti
Va kaip tik dabar beveik butelaiti "Svyturio" "Ekstros" isgeriau smile.gif Nu baisiai norejau smile.gif
Atsakyti
as irgi i kompani clap.gif
bet dar geriam toki leduka-silpnas, bet thumbup.gif
Atsakyti
Karsta diena su vyru skardine per pus drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai ir per balius geriu ne tai kas ant stalo, o atsinesu alaus. laugh.gif Nuo jo ne taip apsvaigsti, jis gaivina ir is ryto bloga nebuna, nes daug jo isgert neimanoma.
Atsakyti
mėgstu alų rolleyes.gif dabar dažniausiai geriame prie kokių kepsniukų ar pan. po buteliuką drinks_cheers.gif . dažnaiusiai perkam Horną, geras skonio ir kainos santykis biggrin.gif , nors šiaip labai patinka švyturio ekstra thumbup.gif
esu nusistačius prieš kalnapilį, nu nepatinka man.... baltas alus irgi nesužavėjo...
Atsakyti