Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
LABAI MĖGSTU ALŲ. RENKUOSI ŠVYTURIO.
VASARĄ BE JO NEIŠTVERČIAU. smile.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi alaus megeja, ypac budama nescia negalejau ramiai praeiti pro alaus skyriu, tai vyras pirkdavo bealkoholini Fax. Tai visai pakenciamai. O dabar geriu normalu- Horn arba Svyturio tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai megstu alu. thumbup.gif del manes galetu kitu alkoholiniu gerimu ir nebuti. Per baliukus dazniausiai gurksnoju alu. O renkuosi Svyturio, kartais pabandome kokia naujiena, bet vistiek griztame prie iprasto, Svyturio smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai keista,jog alus, dažniausiai , nelaikomas alkoholiniu gėrimu. Deja,tai alkoholis ir labai pavojingas. Vienas mano giminaitis tapo alkoholiku pradėjęs kiekvieną vakarą gerti po skarbą( kaip jis sako) alaus.

Kas iš Jūsų susidūrė su alkoholizmu ,tas supras kaip tai baisu.

Mes visi reklamos aukos : tai tikras moteriškas skonis arba tikrų vyrų alus. O tie kurie jo nemėgsta tikrai ne vyrai ir nesuprantantys subtilaus alaus skonio.

Dabar irgi net balsavimas. Čia lygiai tas pats kaip balsuoti už tai kokios cigaretės skaniausios arba koks narkotikas labiau veža.

Nesu abstinentas, bet labai daug mačiusi ką alkoholis padaro su žmogumi.

Nelinkiu nei vienam to pamatyti.
Atsakyti
Man superiausias yra originalus carlsberg - geriau ji Danijoje, pacioje Carlsbergo gamykloje thumbup.gif sitas lietuviskas tikrai ne toks geras, bet vistiek gresnis nei dauguma kitu thumbup.gif siaip tai alu dievinu gerti su vyru vakare, pries TV sugulus... tik dabar nebegaliu, nes leliuka planuoju wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ir mane galima i ta a... bureli prirasyti alc.gif biggrin.gif laaabai megstu alu tongue.gif labiausiai patinka Svyturio, vyrui Utenos, tai geriam pakaitom ir ta, ir kita smile.gif
Atsakyti
Megstu alu ir as.. Suvartoju ~ 2-3 butelius/sav..
Is tamsiu alu patinka Guiness, is sviesiu - Kalnapilis, is pilstomu - HBH..
Siaip megstu, ypac budamas kur nors vakariau nuo Lietuvos, kvietini alu.. Prie lietuvisku kvietiniu skonio niekaip nepripratau.. Kazkas dar su jais man ne taip..
O siaip baltas (kvietinis) alus turi savotisko sarmo.. Ir jo poveikis ne slegiantis, o kaip vyno, keliantis.. Skonis g.gif (O ka, degtine skani?) Tiesiog balto alaus skonis, specifinis toks..
Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 06 02, 10:04)
Megstu alu ir as.. Suvartoju ~ 2-3 butelius/sav..
Is tamsiu alu patinka Guiness, is sviesiu - Kalnapilis, is pilstomu - HBH..
Siaip megstu, ypac budamas kur nors vakariau nuo Lietuvos, kvietini alu.. Prie lietuvisku kvietiniu skonio niekaip nepripratau.. Kazkas dar su jais man ne taip..
O siaip baltas (kvietinis) alus turi savotisko sarmo.. Ir jo poveikis ne slegiantis, o kaip vyno, keliantis.. Skonis g.gif (O ka, degtine skani?) Tiesiog balto alaus skonis, specifinis toks..

Ir be to man atrodo nebandete balto su citrina, skonis fantastiskas thumbup.gif O jeigu viena gerti tai jis tikrai ne koks, na tiksliau sakant specifinis. Be to kai is geri paprasto alaus is burnos ne koks kvapas eina, o va po balto tiesiog kvepia wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
laaaaaaabai megstu alu, ankschiau shvyturio extra gerdavau, dabar paragavau utenos auksinio irlabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Vat anksciau alaus ir as nemegdavau, bet kazkaip pamazu skanus jis man pasidare thumbup.gif. Mesgtu Kalnapilio ta nauja Original, na dar Svyturio skanus. O isgeriu tai 1-2 butelius per savaite, jei savaitgali koks pasisedejimas, tai daugiau.
Siaip alaus nelaikau ypatingai pavojingu alkoholiniu gerimu, jo daug neisgersi, nes apsunksti, o po valgio ir apskritai nelenda.

Atsakyti
Mane vyras pripratino gerti Švyturio Baltijos alų.. rolleyes.gif wub.gif
Nu labai thumbup.gif Nors daug kam tamsus nelabai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE (kristaly @ 2004 06 02, 13:24)
Siaip alaus nelaikau ypatingai pavojingu alkoholiniu gerimu, jo daug neisgersi, nes apsunksti, o po valgio ir apskritai nelenda.

O as alu (ir panasu poziuri) laikau pirmu zingsniu zemyn... Zinoma, neturiu nieko pries keleta buteliuku, jei tai vyksta retai, bet...
Alaus galimaisgerti laaabai daug- esu ta savo akim maciusi(pvz: 1 zmogui ne maziau nei viena deze vakarui... o jai apsibaigus einama dar pirkti... mad.gif ) Tiesiog, kai taip kasdien po 1-2 buteliukus, veliau pasidaro toks iprotis (beje, jis susiformuoja labai greitai), jau 1-2 buteliu nebeuztenka, reikia daugiau... sad.gif
Atsakyti