Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
patinka drinks_cheers.gif
Ypatingai mėgstu tamsų alų biggrin.gif
Vakar mieste buvau, tai teko paragauti Švyturio Baltijos + vanilės sirupas - jegelė thumbup.gif
Atsakyti
Atsigeriu alaus gamtoje kai silta, bet labai nedaug. Nelabai patinka kartumas jo, kuris lieka gerkleje ax.gif Su malonumu vartoju alaus su citrina kokteili D-light thumbup.gif gaivus, nekartus, nestiprus. Ai, va alaus tikrai kur isgeriu, tai sventese, mugese, pvz Rumsiskese kur buna. Tikrai galima rasti skaniu, isskirtinio skonio alaus rusiu. O mano draugas megsta tamsu alu, Svyturio Baltijos jam dabar ant bangos smile.gif
Atsakyti
Mmmm drinks_cheers.gif
As laaaabai megstu alu. Isgeriu nedau, iki dvieju bokalu per pasisedejima. Bet gera atsidaryti alaus namuose po darbo, gamtoje su draugais, aerodrome po suoliu. Kazkaip alus labiausiai susisaukia su gamta ax.gif
Megstu tamsu lengva alu (koziola ar samsona). Galvoju kadanors vaziuoti po Cekijos pilis pavazineti, po miestelius, bet bijau kad prasigersiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai mėgstam alų ir labai dažnai su vyru vakarais tiek vasaros tiek kitų metų laikų pasimėgaujam ax.gif Tiktai paskutiniu metu vyras vengia gerti, nes prisiskaitė, kad į alų pila moteriškų hormonų, kad rūgimas greičiau vyktų blink.gif tai sakė papų jam ir mano užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai ragavau Svyturio, su balta etikete, toks ispudis susidare kad jis gyvas, buvo toks kaip truputi drumstas, naturaliai putojo (nebuvo uzgazuotas) ir pagal skoni primine namini miezini alu . mmm koks skanus
Atsakyti
Jau geriau dėžė alaus, nei taurė vyno doh.gif

ŠVYTURIO Extra arba Draught
Atsakyti
Taip labai mėgstu bet tik šviesų ir lengvą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geriu ir sakiciau nemazai, kiekviena savaitgali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai lb patinka calzbergo alus,ypac savaitgaliais prie saslyku,tik daugiau kaip 3 but isgert negalima,nes paskui galva traska lb drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip noreciau poros butelyciu balto alucio mmmmmmmm... bet man po 2 buna kablys, tada jau kiek buna po 2 nebesuskaiciuoju, o tai jau kvepia alkoholizmu
Atsakyti
Alutis - gerai. Pietaujant namie, iskylaujant gamtoje man patinka. Dazniausiai geriu sviesu alu, o kartais traukia tamsus, toks saldesnis.
Atsakyti
Alus gerai visur ir visada (būna ir išimčių) smile.gif)
Atsakyti