Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sutinku visapusiskai,kad alus gerai visur ir visada,ypac vasara,aisku kas per daug tas nesveika,tik lb retai iseina nuspresti kad ''jau bus per daug'',vis norisi ir norisi... thumbup.gif

Atsakyti
Aš nieko prieš smile.gif Ir šiandien drožiam su kolege alaus įkalt vakare tongue.gif
Atsakyti
ziauriai megstu alu thumbup.gif
tik gaila kad jo negaliu gerti nes fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
gal bandet toki kokteili -i bokala alaus (mes darem su svyturio raudonu) reikia ileisti stikliuka su tekila,su visu stikliuku,zinokit skonis nerealus,visiskai nesijaucia alaus skonio ir kvapo,toks gaivus skonis,tik tiek kad pora tokiu kokteiliu uztenka visam vakarui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesonke @ 2009 04 29, 18:43)
gal bandet toki kokteili -i bokala alaus (mes darem su svyturio raudonu) reikia ileisti stikliuka su tekila,su visu stikliuku,zinokit skonis nerealus,visiskai nesijaucia alaus skonio ir kvapo,toks gaivus skonis,tik tiek kad pora tokiu kokteiliu uztenka visam vakarui thumbup.gif

Reikes pabandyt nes taip alu nelabai megstu g.gif
Atsakyti
jo tas kokteilis vadinasi "paskendolis" drinks_cheers.gif
kai ji geri greitai nulusti ir eini liuliuko alc.gif
Atsakyti
QUOTE(nesonke @ 2009 04 29, 17:43)

jo jo čia toks atominis du kokteiliai ir viso gero alc.gif doctor.gif
Atsakyti
na nebent koki ICE galeciau buteliuka isgerti,bet ne daugiau..Nemegeja alaus alc.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
user posted image
mano megstamiausias thumbup.gif
Atsakyti
vienintelis alus kury galiu isgerti - Dlight smile.gif
o kiti, man net nuo kvapo slykstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anasko @ 2009 05 02, 12:43)
user posted image
mano megstamiausias thumbup.gif

lb megstu alu thumbup.gif

kaip tik toki dabar geriu biggrin.gif