Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
alus,alutis thumbup.gif bet kokteiliu kazkaip nemegeja daryt,esu tik ragavusi su karameline esencija,neblogai,bet ne tas biggrin.gif
Atsakyti
aluti geriu labai retai bet pirmenybe teikiu tik porteriui alui
Atsakyti
porteris pirty labai skanus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Labai megstu,o jei butu laipsniu maziau nezinau kiek isgerciau..Skanu su cepelinais,blynais bulviniais,o jau nekalbant uzkandziais prie alaus ir kepta duona...
Atsakyti
Megstu ypac karsta vasaros diena thumbup.gif Nemegstu tik tamsaus alaus. smile.gif
Atsakyti
oj kaip megstu ax.gif ypac svyturio extra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 11, 02:22)
nu geras blink.gif  rimtai nesat gėrusios balto alaus?mes tai geriam taip - susipjaustom citriną griežinėliais, įsipilam alaus į taurę arba galima ir iš butelio, ir įmeti kiek nori citrinos. man tai kmuo daugiau tuo skaniau. tada skonis toks švelnutis gaunasi. panašus į D-light`ą. atrodo va šitaip jis user posted image

alaus gerbeja esu,labai megstu,bet sitas alus pats baisiausias is visu,paragavau doh.gif tai daugiau gyvenime nei apsirikus nenusipirkciau schmoll.gif bet del skonio nesigincijama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anasko @ 2009 05 04, 19:18)
porteris pirty labai skanus thumbup.gif
user posted image

bet ar jis nestiprus?

Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2009 05 08, 11:17)
oj kaip megstu ax.gif ypac svyturio extra blush2.gif

drinks_cheers.gif tourist5.gif vacation1.gif alc.gif
Atsakyti
As irgi megstu thumbup.gif Pirmenybe aisku sviesiam alui, bet tamsu kartais geriu su karameliniu sirupu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Megstu vieninteli aluti...Cooler smile.gif man jis skaniausias..pagaliau juo prekiauja ne tik kioske ,bet ir pardoje smile.gif ax.gif o seip kitu nemegstu smile.gif nebent ta bizala d-light smile.gif dar su vitintom desrom...suriu...mmm..smile.gif krabais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 08 gegužės 2009 - 16:56
Alus alutis drinks_cheers.gif o jei dar Utenos melynas ar Kalnapilis, tai super isvis victory.gif
Atsakyti
tik D- light patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2009 05 10, 09:20)
Alus alutis  drinks_cheers.gif  o jei dar Utenos melynas ar Kalnapilis, tai super isvis  victory.gif

ilga laika mano numyletinis buvo utenos sviesus(melynas)taciau dabar persimeciau ant kalnapilio 3salyklai rolleyes.gif ir dar kartais volfas engelmen sviesus,tik jei daug jo geri tai ryte pleso galva,ko nuo kito alaus man nebuna g.gif
Atsakyti