Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
skanumas, reiks šiandien porteriu vakare atsakingai pasimėgaut biggrin.gif
Atsakyti
Skanumelis Svyturio Baltas drinks_cheers.gif
Atsakyti
alus man skanus dalykas thumbup.gif bet tas kurs virs 5.5 % jau nea schmoll.gif
Atsakyti
Utenos melynas thumbup.gif thumbup.gif mano megstamiausias,retkarciais dar su sprite pamaisau drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mėgstu alų ir labai drinks_cheers.gif tačiau tik tikrą, kurio Lietuvos parduotuvėse nėra tiek daug. Visi tie švyturiai, utena, kalnapiliai gaminami ir pusiau miltelių... unsure.gif Labai skanūs yra Čekiski ir Vokiški alūs, superiniai tiesiog drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2009 05 14, 16:00)
alus man skanus dalykas  thumbup.gif bet tas kurs virs 5.5 % jau nea  schmoll.gif

drinks_cheers.gif kuris virs 5,5jau nea,bet kartais ,kai pas tevu nuvaziuoju,tai tevas pavaisina puodeliu 9,5alumi,antro nesinori lotuliukas.gif o jam silpni nea, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 14, 17:14)
Mėgstu alų ir labai  drinks_cheers.gif tačiau tik tikrą, kurio Lietuvos parduotuvėse nėra tiek daug. Visi tie švyturiai, utena, kalnapiliai gaminami ir pusiau miltelių...  unsure.gif Labai skanūs yra Čekiski ir Vokiški alūs, superiniai tiesiog  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kiek čekijoje teko lankytis na ir žinoma degustuoti alų cool.gif tai nelikau labai patenkinta, na nebent tamsūs, nes šiaip tamsus alus man pats skaniausias nu ir išimtis švyturio baltas, kurį jau l.senai gėriau
Atsakyti
Nesu alaus baisi gereja, bet vasara gamtoj tai geriu alu smile.gif Dazniausiai tai buna Svyturio Extra arba Utenos melynas ax.gif
Atsakyti
kartai visai skanu jo atsigert, bet ne per dažnai smile.gif o mano mylimiausias "Švyturys" raudonas smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
alutis saldutis skanutis smile.gif tik gaila kad nuo jo ir priedo prie jo pilvas biski auga biggrin.gif ir siaip padauginus biski rytais ne koke savijauta...tad tenka saikingai ir po truputi blush2.gif
Atsakyti
Mėgstu alų, stengiuosi paragauti vis naujų rūšių. Kol kas mano favoritai - Švyturio Extra Draught, Švyturio Baltas, Tinkoff (ir šviesus, ir juodas - abu nuostabūs) ir Guiness. smile.gif
Atsakyti
labai skanu atsigerti karštą vasaros dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti