Labai megstu, tai vienintelis gerimas kuri geriu, bet ir to nebegaliu gerti del skrandzio

QUOTE(rriimas @ 2009 05 20, 21:15)
alutis saldutis skanutis
tik gaila kad nuo jo ir priedo prie jo pilvas biski auga
ir siaip padauginus biski rytais ne koke savijauta...tad tenka saikingai ir po truputi 

patinka
megiamiausias svyturio extra draught. o kad auga pilvas nuo jo, kaip viena mamyte rase, nesutikciau. sakyciau, auga nuo uzkandziu, vartojamu ragaujant
va tame ir beda, kad baisus apetitas nuo alucio atsiranda

Svyturio-Svyturio arba Svyturio-Ekstra
karstom dienom visai neblogai
karstom dienom visai neblogai

QUOTE(Ksėna @ 2009 03 26, 00:45)
Bet atostogas prie Baltijos juros be alaus tikrai negaliu vadinti atostogom
Ir vasara prie šašlykelių ,dar kaime kur grinas oras,tiesiog fantastika
Svarbiausia gera nuotaika,bendravimas ,nuoširdi kompanija ir alutis.
Man patinka alus kuris ne kartus. Žinau kad Tauras labai kartus tai fui,neskanu. O labiausiai patinka,bet ragaunu ji tik karta į metus ,tai HBH darykloje šviesus HBH alus.
O mieste dažniausiai išgeriu "Švyturio Dravt" arba "Utenos auksinis"

Man patinka alus kuris ne kartus. Žinau kad Tauras labai kartus tai fui,neskanu. O labiausiai patinka,bet ragaunu ji tik karta į metus ,tai HBH darykloje šviesus HBH alus.

čia tarytum apie mane rašė. man HBH - pta spats pačiausias. gyvas alus yra gyvas

dar labai mėgstu baltą alų su citrina

aplamai gerai atšaldyto alaus gurkšnis gali praskaidrint akis..

Vienas mėgstamiausių mano gėrimų. Gurgšnoju jį tikrai dažnai
Va dabar irgi
Ypač su visokiais sūriais, mmm...

svyturio baltas su citrina ,heinekenas ir aisku guiness 

labai mėgstu alų, ir kaip tik turiu galimybę mielai juo pasimėgauju, anksčiau labai mėgau švyturio extra, dabar pasikeitus jo skoniui dar neatrandu mėgstamiausio todėl užsiimu degustacija

neisivaizduoju vasaros be alaus,ziema ne taip traukia
Pats paciausias man gerai atsaldytas Svyturio baltas su daug citrinos,heinekenas,Bavarija

QUOTE(Evelincik @ 2009 09 29, 17:09)
neisivaizduoju vasaros be alaus,ziema ne taip traukia
Pats paciausias man gerai atsaldytas Svyturio baltas su daug citrinos,heinekenas,Bavarija 

Manes ziema alus irgi netrauke, kol kavinej Busi trecias neisbandziau ivairiu skoniu alu. Na tikri alaus gerikai tai uz tai duotu man per galva