Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labai megstu, tai vienintelis gerimas kuri geriu, bet ir to nebegaliu gerti del skrandzio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rriimas @ 2009 05 20, 21:15)
alutis saldutis skanutis smile.gif tik gaila kad nuo jo ir priedo prie jo pilvas biski auga biggrin.gif ir siaip padauginus biski rytais ne koke savijauta...tad tenka saikingai ir po truputi  blush2.gif

drinks_cheers.gif bet padauginus nuo,bet ko nekokia savijauta,bent jau man.
Atsakyti
patinka blush2.gif megiamiausias svyturio extra draught. o kad auga pilvas nuo jo, kaip viena mamyte rase, nesutikciau. sakyciau, auga nuo uzkandziu, vartojamu ragaujant smile.gif va tame ir beda, kad baisus apetitas nuo alucio atsiranda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vava_: 21 gegužės 2009 - 22:41
http://joga.365.lt/f.../alaus-poveikis

nu cia nuorodike, kam idomu smile.gif
Atsakyti
Svyturio-Svyturio arba Svyturio-Ekstra
karstom dienom visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 08 birželio 2009 - 07:56
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 26, 00:45)
Bet atostogas prie Baltijos juros be alaus tikrai negaliu vadinti atostogom biggrin.gif Ir vasara prie šašlykelių ,dar kaime kur grinas oras,tiesiog fantastika  thumbup.gif Svarbiausia gera nuotaika,bendravimas ,nuoširdi kompanija ir alutis.  alc.gif  biggrin.gif
Man patinka alus kuris ne kartus. Žinau kad Tauras labai kartus tai fui,neskanu. O labiausiai patinka,bet ragaunu ji tik karta į metus ,tai HBH darykloje šviesus HBH alus. thumbup.gif O mieste dažniausiai išgeriu "Švyturio Dravt"  arba "Utenos auksinis"

čia tarytum apie mane rašė. man HBH - pta spats pačiausias. gyvas alus yra gyvas thumbup.gif
dar labai mėgstu baltą alų su citrina wub.gif
aplamai gerai atšaldyto alaus gurkšnis gali praskaidrint akis.. biggrin.gif
Atsakyti
Vienas mėgstamiausių mano gėrimų. Gurgšnoju jį tikrai dažnai ax.gif Va dabar irgi bigsmile.gif Ypač su visokiais sūriais, mmm... bigsmile.gif
Atsakyti
Aš beveik kiekvieną vakarą po stiklinaitę alaus išgeriu, nuostabus gėrimas wub.gif
Lietuviškas skaniausias Švyturio Ekstra, o užsienio tai Stella Artois, tamsus Krušovice ir Hoegaarden labiausiai dėl patiekimo didelėj stiklinėj bigsmile.gif
Atsakyti
svyturio baltas su citrina ,heinekenas ir aisku guiness wub.gif

Atsakyti
labai mėgstu alų, ir kaip tik turiu galimybę mielai juo pasimėgauju, anksčiau labai mėgau švyturio extra, dabar pasikeitus jo skoniui dar neatrandu mėgstamiausio todėl užsiimu degustacija biggrin.gif
Atsakyti
neisivaizduoju vasaros be alaus,ziema ne taip traukia smile.gif Pats paciausias man gerai atsaldytas Svyturio baltas su daug citrinos,heinekenas,Bavarija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 09 29, 17:09)
neisivaizduoju vasaros be alaus,ziema ne taip traukia  smile.gif Pats paciausias man gerai atsaldytas Svyturio baltas su daug citrinos,heinekenas,Bavarija  thumbup.gif

Manes ziema alus irgi netrauke, kol kavinej Busi trecias neisbandziau ivairiu skoniu alu. Na tikri alaus gerikai tai uz tai duotu man per galva lotuliukas.gif bet ziema man norisi daugiau saldumo. Tai labiausiai man patinka greipfrutu skonio. Ir pas juos ten yra gyvas alus - vietoj daro.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo param: 01 spalio 2009 - 11:26