Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(NooR @ 2008 12 05, 23:13)
o kaip jus suprantat kad butent silikonas jums sausina plaukus, o ne kokia kita produkto sededamoji dalis? g.gif  blink.gif

Buvau pakeitus kauke ir vietoj zoleliu atstatomosios nusipirkau tokia kurioj yra silikono, plaukai atrodo isplauti su ta kauke labai graziai, blizga, bet ilgainiui plauku galai pasidare sausi ir skilinejantys, o baigus naudoti ta silikonine kauke, vel atsistatineja plakai ir nebeskilineja smile.gif
Atsakyti
Siliconas siliconui nelygus smile.gif juk jų įvairių rūšių yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 12 05, 21:19)
as kazka irgi panasaus turiu ir negaliu atsidziaugti, gelsva ir gardziai kvepia, bet ne avizu , o su linu semenim.
Laaaabbbaaai geeerrraaa thumbup.gif

kokios cia firmos tas geris bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 05, 19:39)
Man silikonas tai sausina plaukus, tai galvoju ar apsimoka pirkti ta tigi S kauke...?

nesąmonė smile.gif
silikonas tik padengia plauką plėvele, kuri nusiplauna per sekantį plaukų plovimą smile.gif

QUOTE(Lara22 @ 2008 12 06, 12:41)
Buvau pakeitus kauke ir vietoj zoleliu atstatomosios nusipirkau tokia kurioj yra silikono, plaukai atrodo isplauti su ta kauke labai graziai, blizga, bet ilgainiui plauku galai pasidare sausi ir skilinejantys, o baigus naudoti ta silikonine kauke, vel atsistatineja  plakai ir nebeskilineja smile.gif

pati sau prieštarauji ax.gif
Atsakyti
Hm gal tada nuo kazko kito pradejo skilinet... g.gif
Papildyta:
Gal galit parasyt tigi S factor kaukes minusus http://cn1.kaboodle....AAAAAATT35Q.jpg
Atsakyti
Kur galima isigyti sita kauke Vitalytis? man kazkaip negirdeta visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 07, 11:44)
Hm gal tada nuo kazko kito pradejo skilinet... g.gif
Papildyta:
Gal galit parasyt  tigi S factor kaukes minusus  http://cn1.kaboodle....AAAAAATT35Q.jpg

Man asmeniskai vienintelis minusas maza talpa, mano gan ilgi plaukai, tai greit baiksis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2008 12 07, 14:14)
Kur galima isigyti sita kauke Vitalytis? man kazkaip negirdeta visai g.gif

Klaipedoje, Gabijoij, daugiau kiek esu ziurinejus, nemaciau niekur. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ta kauke tigi S issiploviau plaukus, bet nieko labai ispudingo...kaip ir visos
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 07, 16:57)
Nusipirkau ta kauke tigi S issiploviau plaukus, bet nieko labai ispudingo...kaip ir visos

O tai ko tu tikejaisi? Kokie plaukuciai tavo?
Atsakyti
Tikejaus kad plaukus gerai padrekins
Atsakyti
su dilgeliu nuoviru perplaukit plaukus, rezultatas thumbup.gif
paprasta, pigu, ekologiska bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2008 12 07, 20:03)
su dilgeliu nuoviru perplaukit plaukus, rezultatas  thumbup.gif 
paprasta, pigu, ekologiska  bigsmile.gif  thumbup.gif

O kur gauti dilgelių g.gif ? Kaip visas tas procesas turėtų vykti (dilgėlių išvirimo, plaukų skalavimo, ar prieš plaunat su šampūnu, ar po išsiplovimo su šampūnu)?
Atsakyti